سلام
منم اینجا رو ندیده بودم خوشحالم که چنین تاپیکی هستش امیدوارم بتونم کمکتون کنم
برا همتون ارزوی موفقیت میکنم![]()
سلام
منم اینجا رو ندیده بودم خوشحالم که چنین تاپیکی هستش امیدوارم بتونم کمکتون کنم
برا همتون ارزوی موفقیت میکنم![]()
بچه ها ، برای این آزمون قلمچی ( 22 مهر ) ما توی بعضی از درس ها مثل حسابان خیلی عقبیم !
مثلا الان حسابان صفحه 2 هستیم تازه ! معلم خیلی آروم درس میده و تا حالا 30 صفحه جزوه گفته و فقط 2 صفحه از کتاب درس داده !! خیلی با توضیجات مفصل درس میده ! به نظرتون حسابان رو توی قلمچی چیکار کنم ؟ تنها راهم اینه که خودم تنهایی بخونم و برم آزمون بدم ؟
بهت پیشنهاد می کنم اگه می خوای جلو بخونی ، بخون و بخاطر آزمون از معلمت عقب نیفتی
اول جزوه معلم
دوم کتاب و کتاب کمک آموزشی
آخر آزمون
برای چی آزمون آخر باشه ؟بهت پیشنهاد می کنم اگه می خوای جلو بخونی ، بخون و بخاطر آزمون از معلمت عقب نیفتی
اول جزوه معلم
دوم کتاب و کتاب کمک آموزشی
آخر آزمون
من آزمون میدم که از سطح خودم مطلع بشم و ببینم بین رقیب هام در کجا قرار دارم، وقتی توی تمام آزمون ها چند تا سوال رو نخوندم اونوقت آزمون دادنم به چه دردی میخوره ؟
هر طوری که دوست داری، من تجربه خودم رو بهت گفتم
آزمون فقط برای سنجش نیست، مهمترین فایده آزمون یادگیریه
دوستان عزیز
من دیپلم فنی دارم میخوام واسه کنکور زبان 91 شرکت کنم
اخذ مدرک پیش دانشگاهی از طریق راه دور بهتره یا داوطلب آزاد با توجه به اینکه امکان آزمون تغییر رشته ندارم
در ضمن شرایط و زمان ثبت نام رو لطف کنید
یک سئال از بین رشته تجربی و انسانی کدوم گرفتن مدرک راحت تره
فقط میخوام کنکور زبان بدم
مرسی![]()
چرا کسی نمیاد در مورد کارنامه ی درخشانم نظر بده ؟ : دی
شما به خاطر پاسخ غلط حدود700تا ترازتون کمتر شدهسعی کنین کمتر اشتباه بزنین حیفه که ترازتون و کم بکنه
شما ابتدا سعي كنيد كه پاسخهاي غلطت رو كم كني بعد بهتره درصدهات رو بين دروس تقسيم كني چرا فيزيك رو 0 گذاشتي يكي دوتا سوال هم ميتونه تاثير داشته باشه تو ترازت پس سعي كن سوالاي اسونش رو حداقل جواب بدي ادبيات رو هم خيلي كم زديا
موفق باشي![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)