خدا رو شکر سرعت خوب شد
میدونم کافی نیست اما تنها راهیه که دوستان همکاری کنند و تعداد شکایت کننده ها بالا بره . ز نگ میزنیم و میگیم اگر ساعت دانلود رایگان از 1 شروع نشه isp مونو تغییر میدیم . بهتر از این هم میشه اما باید بگم به احتمال زیاد کسی همکاری نمیکنه
چرا خیلی هم همکاری میکنند . باید به همه بگیم و نباید فقط به این تاپیک اکتفا کنیم ساعت 12 شب میام توضیح میدم.
خوبه.پس بریم واسه هماهگیهای این قضیه؟
تعیین روز و ساعت آغازش.
مثلاً یه روز رو تعیین میکنیم و میگیم از ساعت فلان تا فلان دوستان زنگ بزنیم بهشون با هم.نیازی نیست که کسانی که تماس میگیرن حتماً اینترنت از مخابرات داشته باشن.متوجهین که؟میتونین به دوستانتون هم بگین تماس بگیرن و بگن میخوایم سرویس بگیریم اما ساعات رایگانتون کمه.آیا افزایش میدین یا بریم از جاهای دیگه بگیریم؟باید حس رقابتشون رو قلقلک بدیم.چطوره؟
خوبه من فکر میکنم شنبه آینده خوب باشه ساعتم 9 تا 11 صبح . منتظر نظر بقیه دوستان هستم
سلام بر دوستان پایه
من میگم یه روز که مدیر شرکت حضور داشته باشن
همگی قرار بزاریم حضوری بریم. منظورم دفترش تو اهوازه.
ننظرتون چیه؟
شما مطمئن باش 100 نفر قول بدن 5 نفر میان
با مراجعه ی حضوری موافق نیستم.یعنی حداقل الان موافق نیستم.مطمئن باش تعداد خیلی خیلی کمه.مخصوصاً که ماه رمضانم هست.
فعلاً همون فاز تماس گرفتن رو بتونیم انجام بدیم خوبه.
این پشتیبانی چرا اینطوری !! 15 دقیقه پشت خط بودم بازم 2 نفر تو صف بود !! پشیمون شدم قطع کردم ! اینطوری که هر دفعه بخوای جواب یه سوال بگیری باید کلی پول تلفن بدی ! کاش یطوری میذاشتن از زمانی که جواب میدن پول بیفته![]()
تازه گاهی بعد از کلی انتظار وقتی نوبتت میشه تلفن رو قطع میکنن اپراتورها.آخر ستمه.
البته گاهی هم زود برمیدارن.من امروز تماس گرفتم کلاً 2 دقیقه تو صف نبودم.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)