چهره یکی از ناظرین دوپینگ المپیک لندن رو میبینید
گفته شده هر کی رفته پیشش برا تست دوپینگ چهره رو تا دیده اعتراف کرده. : دی
خرج برداشته ها این مدل رو براش جم و جور کردم : دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چهره یکی از ناظرین دوپینگ المپیک لندن رو میبینید
گفته شده هر کی رفته پیشش برا تست دوپینگ چهره رو تا دیده اعتراف کرده. : دی
خرج برداشته ها این مدل رو براش جم و جور کردم : دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرم سیستم مبارزه توی این یکی آسون تره با توجه به فرض بودن وار توی داج ها
درجه Apocalypse توی هر دو وجود داره توی شماره قبلی هم بود من هم اون و هم این رو روی همین درجه بازی کردم و می کنم قابل ذکر اینه اچیومنت Unlock Everything رو هم باز کردم (پروگرس اچیومنت وقتی کامل میشه این اچیومنت آنلاک میشه)
نمی دونم والا من توی Apocalypse بازی می کنم خوبه اینطورام که شما میگید نیس
بله اومده
یا اله... چه خبره داداش... زدی موتور تشکیلات بازی رو پیاده کردی که تو دی:
جدی میگی ؟ بابا خداییش Darksiders 1 که دو تا درجه سختی داشت . یکی نرمال و یکی هم Apocalypse من یه بار رو نرمال رفتم و بر دیگه اش هم روی Apocalypse رفتم و اونقدرها سخت نبود . ولی این یکی خداییش توی مبارزه ها پدرت در میاد با این که روی نرمال دارم میرم چه برسه به اخرین درجه سختیش . نمیدونم چجوری بازی میکنی . الان لول چندی . اگه زیر 16 هستی میشه بگی اون attribute هات چندن و ایتمهات چین . مثل خون و دمیج و critical و defense و ... . شاید مال من کمن . در ضمن نکنه از ایتمهای DLC داری استفاده میکنی؟
من یکی که دشمن ها رو خیلی سریع میبینم یعنی هر ضربی که من میزنم اونا دو ضرب میزنن نمیدونم چجوریاست .
گذشته از اینا راستی کسی به این مشکل برخورده ؟
اسپویل (third dead lord)
اونجایی که اون لرد سومی که یه عنکبوت داره میکشی تحت فرمان تو میشه . بعد من که کشتمش و ادای احترام کرد و ... اومدم از اونجا برم بیرون راه بسته بود . وقتی هم میرم توی دایره احضار لردها فقط چراغ دوتاشون روشنه و احضار که میکنم دوتاشون میان . یعنی همون سومی که کشتمش نمیاد . فکر نمیکنم عکس لازم باشه . اگه خواستین عکس بزارم .
اشتب از من بود!!!نمی دونم والا من توی Apocalypse بازی می کنم خوبه اینطورام که شما میگید نیس
اول کاری رفته بودم پیش اون درخته داشتم هرسش میکردم ولی نمیدونم چرا شاخه هاش زیادی خشک بود!!!![]()
سلام
اول های بازی اون غولی که شبیه به درخته ، اونو چطور بکشم ؟
میرم پیشش یکی 2 تا شمشیر میزنم میمیرم !!
لطفا دقیقا بگین چطور بزنمش
دوست من شما هم مثل من اشتب زدی!!!
اون درخته مال الان نیست برو یکم که خطری تر شدی برمیگردی میزنیش!!!
من فقط نیم ساعت الافش بودم اخر سر فهمیدم هنوز مونده تا بشه باهاش سر شاخ شد
بس چیکار باید بکنم . برگردم به کجا؟
سلام خسته نباشین
من جای the shattered forge floor 1 گیر کردم همون جایی که یه درو باز میکنی بعد یه پله زیر پات آبه
ممنون میشم اگه کمک کنین
منم اینجا موندم
اگه تونستی رد کنی یک ندا بده ما رو هم راهنمایی کن اگه نه که برم بگردم ببینم چجوریاست اینجاش..
از دوستان کسی رد کرده این تیکرو..؟
شما یک عکس بزار ...سلام خسته نباشین
من جای the shattered forge floor 1 گیر کردم همون جایی که یه درو باز میکنی بعد یه پله زیر پات آبه
ممنون میشم اگه کمک کنین
Last edited by Layken; 20-08-2012 at 00:13.
اره برگرد برو دنبال ماموریت اصلی،اگه Z رو نگه داری کلاغه راه رو بهت نشون میده(بخوره تو سرش با این راه نشون دادنش!!!)
دوستان این چیزه ریپر رو چه جوری میشه پرش کرد؟(خواستم بنویسم گاوج گفتم نامفهوم میشه) همونی که v رو میزنیم تا خود داس بدست ظاهر بشه!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)