خب امروز با محمد 2 راند زندان رو رفتیم و به راحتی تمام درها glicht شدن![]()
خب امروز با محمد 2 راند زندان رو رفتیم و به راحتی تمام درها glicht شدن![]()
عالی بود پس همه یاد گرفتن من هم امروز بالاخره با محمد و داود(voldemmort) تو اسکایپ چت کردم فقط هنوز tomcat به جمع ما نپیوسته که امیوارم skype بگیره بیاد تو بازی تا ببینه چه حالی میده مثل اینکه تو گیم نت هستی![]()
Last edited by ali722; 26-08-2011 at 23:54.
فردا حتما تو بازی هستی!
اگه فایل اولی که من لینک مستقیمش رو گذاشتم میزدی تا الان راه افتاده بود اون کلا 8 مرحله داشت که 6تاش اصلی بودن و 7 و8 پچ کردنشون بود.
حیف شد دیگه!
محدود دیگه ؟ چون تا ماه پیش 1 مگ نامحدود هم نمیدادن
اگه قطع و وصل شده باشه هم از فایلا نمی گذره فقط شاید اون 4 تا رو پچ کرده دیگه حذفشون کرده
---------- Post added at 12:54 AM ---------- Previous post was at 12:53 AM ----------
من امروز چقدر خطرناک وارد عرصه شدم.
بعیده!
تا الان یک گیگ دانلود شده ولی هنوز 30 تاش رفته
حداقل یک و نیم گیگ دیگه هم داره !
به هر حال منتظرم تموم شه
آره محدود بود
ولی با یه 512 رو دو مگ گذاشته بودن تا 200 کیلوبایت در ثانیه هم می کشیدم
من با admin بازی صحبت کردم و در مورد پایین بودن سرعت دانلود پلیرها پرسیدم وگفتم یه لینک جدا واسه پچ توی یه سایت دیگه بذار که جوابش این بود:
We apologize for any inconvenience this may cause. On behalf of all of ijji.com we greatly appreciate your patience
and understanding in this matter
معنی متن بالا ای هست که:
عذرخواهی می کنیم برای هر ناراحتی ممکن است از طرف این موضوع باعث شود ijji.com تا حد زیادی از شکیبایی و درک شما در این زمینه آگاه است.
و معنی متن بالا:
نه نمی شه باید حتما با reactor بگیرید (و یه تعداد فحش)
زود برید درایوی که بازی رو نصب کردید ببینید حجمش چند گیگه تا بدونم چقدر مونده الان واسه من 5.11 گیگ رو نشون میده
26/62
Last edited by alivw71; 27-08-2011 at 09:23.
5.34GB
دیگه آخراشه.
حجم پوشه بازیه!
البته نترسید چون فایلها رو زیپ میگیره شما قرار نیست همه 5.34 گیگ رو بگیرید![]()
هنوز 1 گیگ مونده
avagame 4.31 گیگ
اون با حجم پوشه اپدیت ها شده 5.19 گیگ
30/62
من تو ijji reactor استارتو كه ميزنم شروع ميكنه به اپديت.خيلي زياد طول ميكشه.مال همه اينطوريه؟
من الان 2 روزه که کامپیوترم همینطوری داره دانلود میکنه.
رکتور هم طولش میده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)