تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 25 اولاول ... 14202122232425 آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 246

نام تاپيک: مسدود کردن سرویس منوهای در سامسونگ سری جدید(D6600)

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام دوستان من تا مرحله منو نرم افزار از داخل کامپیوتر پیش رفتم هر چی رو 3speed و factory کلیک میکنم ارور (خطا) میده چون زبانش هم آلمانیه نمیدونم چی نوشته
    حالا نمیدونم از تنظیمات شبکه هست یا نه چون در مورد tcp نوشته لطفا طریقه شبکه کردنش از گامپیوتر هم بگید ومربوط به defult getwaey , dns باید وارد کرد یا نه در ضمن با ورژن جدید این نرم افزار تست کردم ممنون
    دوست عزیز
    اگر می خواهید وارد منوی مخفی بشوید
    این کد در حالت خاموش و در کمتر از 3 ثانیه باید وارد بشه.
    در تلویزیون های جدید:
    کد:
    info > menu > mute > power

و چون منوهای آن بطور کامل نمایش نمی دهد برای نمایان کردن آنها باید از کنترول مخصوص استفاده کنید که این تایپیک روش ساخت را توضییح می دهد
    تایپیک ساخت کنترول مخصوص

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دانلود فایل صوتی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

فقط سری 8 ! 8880

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

در ضمن مدل ال ای دی هم ua40d5500rr سامسونگ هست خودش گیرنده دیجیتال هوایی و کابل هم داره نمیدونم چرا نمیگیره ممنون
    دوست عزیز
    به این مسیر بروید منو---> کانال --->کانال یابی خودکار OK انتخاب کنید دیجیتال را
    اگر تلویزیون شما دیجیتالش فعال است شما اول باید از تنظیم بودن آنتن سالم بودن کابل آن و نصب صحیح اتصالات یعنی فیش به کابل و کابل به آنتن یقین داشته باشید چون اگر هر کدام از این موارد درست نباشد تلویزیون شما قادر به دریافت سیکنال نخواهد شد و اگر همه چیز درست بود و شما سیکنال نداشتید از همان مسیر بالا انتخاب کشور را تغییر دهید ببینید با کدام کشور سازگار است اگر د ر مسیر بالا دیجیتال را نداشتید باید از منوی مخفی آن را فعال کنید
    طریق فعال کردن فارسی ساز و دیجیتال در TV سامسونگ
    برای شروع وقتی که در منوی سرویس وارد می شوید قسمت OPTION را ok میکنید ودر منوی آن local set را ed-iran انتخاب میکنید ودر قسمت پایین همان صفحه tuner را auto ودر پایینتر ch table را iran انتخاب کنید و از آن قسمت خارج شوید. ودر قسمت sub option وارد شوید و language-arabic را iran و در همان صفحه ttx group را arabi/Hbrw و در همان صفحه Region را ED-DTV و PnP language را Per انتخاب کنید. با این کار شما هم دیجیتال و هم منوی فارسی دارید.

داره خودمونی میشه Alfredo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام
    یک سوال مهم داشتم از دوستان
    اگه با نیت از بین بردن محدودیت های اینترنتی و برنامه ای تلویزیون. اون رو آپدیت بکنیم (فریمور رو از سایت اصلی دانلود و با یو اس بی نصب بکنیم) چون موقع دانلود میشه ریجن رو اروپایی انتخاب کرد...
    امکان داره موفق بشیم ؟
    امکان داره قسمتی از تلویزیون مثل گیرنده دیجیتالش از کار بی افته ؟

مشکل اینجاست که با راه حل های فعلی و آموزش داده شده در این سایت، موفقیت مقطعی هست و بعد از چند روز تلویزیون خودش رو به ورژن ایرانی آپدیت میکنه و هرچی رشته بودیم پنبه میشه !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام من میخواستم دیجیتال تیویua40d5000pr رو فعال کنم با برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تیوی رو با کابل لن مستقیم به پشت کیس بزنم ویندوز من 7 هست راهنمایی کنید ممنون
    برای اینترنت تیوی چه جوری هتل مد رو فعال کنم mute119ok با این کد فقط روشن میشه تیوی

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام من میخواستم دیجیتال تیویua40d5000pr رو فعال کنم با برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تیوی رو با کابل لن مستقیم به پشت کیس بزنم ویندوز من 7 هست راهنمایی کنید ممنون
    برای اینترنت تیوی چه جوری هتل مد رو فعال کنم mute119ok با این کد فقط روشن میشه تیوی
    دوست عزیز
    مدل تلویزیونتان قابلیت دیجیتال ندارد. می توانید مشخصات خودتان را از این سایت ببینید.

اینترنت TV
    . این کدها به شرح ذیل می باشد . شما دکمه ورد به اینترنت را می زنید به محض ورودابتدا کلید FastFoward را فشار می دهید بعد به سرعت اعداد 9-8-2 را به ترتیب فشار می دهید وبعد کلید FastRev را فشار می دهید بعد از این عمل یک و دو ثانیه صبر می کنید قسمات نتظیمات کشور ها می اید و می توانید به هر کشوری خواستید تغییر بدهید حتی امریکا و انکلیس فقط یادت باشد باید سریع انجام بدهید . یادتان باشد اعداد را به ترتب بزیند

دسترسی به منوی سرویس
    با کنترول این کد در حالت خاموش و در کمتر از 3 ثانیه باید وارد بشه.
    کد:
    info > menu > mute > power

جهت استفاده از internet tv بعد از فعال کردن hotel mode این کارها رو انجام بدید
    control>hotel option>clon tv to usb
    بعد از اون به اینجا برید
    control>sub option>info link country
    و اون رو به استرالیا تغییر بدید و تلویزیون رو خاموش و روشن کنید
    سپس به menu>setup>network>network test
    بعد هم internet tv رو بزنید و بعد از تایید کردن 2 سوال و نصب برنامه ها روی تلویزیون میتونید از امکانات internet tv لذت ببرید

7. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

با سلام و ممنون از شما ولی هاتل مد رو چه جوری فعال کنم
    mute119ok این کد رو که میزنم تیوی فقط روشن میشه راهنمایی کنید ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

یک سوال دیگه من رفتم توی منوی مخفی هاتل اپشن رو روشن کردم و تیوی رو روشن خاموش کردم و حالا دیگه توی منوی مخفی نمیره چه کارش کنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

برای اینترنت تیوی همه کارها رو انجام دادم ولی توی این گزینهcontrol&gt;sub option&gt;info link country<br><br>info link country این گزینه نبود برای تغییر دادن به استرالیا <br>مدل تیویua40d5000pr

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

برای اینترنت تیوی همه کارها رو انجام دادم ولی توی این گزینهcontrol>sub option>info link country

info link country این گزینه نبود برای تغییر دادن به استرالیا
    مدل تیویua40d5000pr

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •