تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سوالات کنکور سال 90 در چه سطحی بود؟(سراسری)

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • سخت

197 53.53%
  • متوسط

127 34.51%
  • آسان

44 11.96%
صفحه 24 از 598 اولاول ... 142021222324252627283474124524 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 5972

نام تاپيک: <<انتخاب رشته ی کنکوری های 90 (سراسری،آزاد) + نتایج نهایی+تکمیل ظرفیت>>

آخر فروم باز hermione's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

نه 10 واحد چیزی نیست شما ترمی 20 واحد پاس میکنی
    تازه 10 واحدم اختلافش بیشتره
    ترمی 20 واحد؟؟؟!!!!!!چه خبره ؟؟اصلا امکان 20واحد در هر ترم برای رشته های برق و مکانیک وجود نداره
    مثلا ترم 2 ، میشه اینارو برداشت (رشته برق )
    ریاضی 2 ، معادلات ، آمار و احتمال مهندسی ، فیزیک 2 ، آزمایشگاه فیزیک 2 ، مبانی کامپیوتر +4واحد عمومی
    ولی هیچکـــــــس همچین بی عقلی نمی کنه چون احتمال مشروط شدن میل میکنه به بی نهایت ...
    همه میانگین 17واحد میگیرن .ولی رشته ای مثل عمران دوستایی دارم که 20واحد پاس می کنن .
    در ضمن هیچ رشته ای من ندیدم کارشناسی 152 واحد داشته باشه حداکثر 144 واحده که 11واحد فکر کنم اختیاریه می تونید از گرایش های دیگه یا کلا هر رشته ی دیگه انتخاب کنید تا برای تغییر گرایش یا رشته توی ارشد راحت تر باشید .

2. این کاربر از hermione بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز avator20002000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

محمدحسین سرورالدین، رئیس سازمان سنجش آموزش كشور با بیان اینكه در حال حاضر پاسخنامه داوطلبان كنكور 90 در قرنطینه دوم در حال قرائت است، گفت: احتمالا قرائت پاسخنامه داوطلبان كنكور تا 25 تیرماه به پایان میرسد.

وی با اشاره به لحاظ سوابق تحصیلی برای نخستین بار در گزینش كنكور سراسری گفت: امسال برای نخستین بار سوابق تحصیلی داوطلبان لحاظ شد. بر این اساس 25 درصد سوابق تحصیلی داوطلبان و 75 درصد نمره آزمون داوطلبان برای گزینش لحاظ میشود.

رئیس سازمان سنجش آموزش كشور افزود: امسال با توجه به اینكه برای نخستین بار سوابق تحصیلی داوطلبان اعمال میشود این سوابق بر اساس تأثیر مثبت در نظر گرفته میشود یعنی اگر نمره آزمون داوطلبی بیشتر از نمره كسب شده از طریق سوابق تحصیلی باشد و سوابق تحصیلی میانگین نمره آزمون وی را كاهش دهد، این سوابق در آزمون داوطلب لحاظ نمیشود.
    دوستان يه سوال؟؟؟ يعني نمره سوم رو تبديل به درصد مي كنن و اگه بيشتر بود تاثير ميدن؟؟؟ يا نه ترازش رو تاثير مي دن؟؟؟؟
    مگه سال های قبل تاثیر نمی دادن که اولین باره گفته.
    خوب اگه تاثیر ندن که دیگه نمره ای از 25 درصد نمی گیریم این کجاش نفع داره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه meragj2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    The social Network

پيش فرض

مگه سال های قبل تاثیر نمی دادن که اولین باره گفته.
    خوب اگه تاثیر ندن که دیگه نمره ای از 25 درصد نمی گیریم این کجاش نفع داره؟
    امسال اولین باره که بصورت تکدرس تاثیر میدن. پارسال می خواستن اینجوری کنن ولی نمره ها نرسید!
    .........................
    کسی نمی دونه نمره تغییر رشته ای ها رو چه جوری تاثیر می دن ؟
    .....................
    سوالای غیرپزشکی آزاد امسال رو از کجا می تونم دانلود کنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه milla.online's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Lian

پيش فرض

اگه قرار باشه بر اساس نمرات تاثير بدن كه خيلي مسخرست... من فيزيك رو 50 زدم... ولي كتبي سومم 12 هست... با اين كه كمه اما خب بازم تاثير ميكنه..... به نظر من بايد بر اساس تراز و سطح نمره بين بقيه داوطلبا مقايسه بشه

آخر فروم باز avator20002000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

امسال اولین باره که بصورت تکدرس تاثیر میدن. پارسال می خواستن اینجوری کنن ولی نمره ها نرسید!
    .........................
    کسی نمی دونه نمره تغییر رشته ای ها رو چه جوری تاثیر می دن ؟
    .....................
    سوالای غیرپزشکی آزاد امسال رو از کجا می تونم دانلود کنم؟
    سوالاتش برای دانلود هنوز نیست.می تونی از انقلاب بگیرید روزنامه فروشی ها هم 1600 اوردن راه اندیشه
    تغییر رشته ای ها تو پیک سنجش گفته بود قبلا کمتر میشه نمراتشون حدودا البته هر رشته به رشته فرق داره.

---------- Post added at 12:11 PM ---------- Previous post was at 12:09 PM ----------

اگه قرار باشه بر اساس نمرات تاثير بدن كه خيلي مسخرست... من فيزيك رو 50 زدم... ولي كتبي سومم 12 هست... با اين كه كمه اما خب بازم تاثير ميكنه..... به نظر من بايد بر اساس تراز و سطح نمره بين بقيه داوطلبا مقايسه بشه
    مگه قرار نبود امسال تقریبا کنسل کنن چرا نشد؟
    امتحان کتبی های هر سالم یکی نبوده که!خب چرا پیشو یا معدل کل دیپلومو تاثیر نمیدن!؟؟؟

7. این کاربر از avator20002000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

ترمی 20 واحد؟؟؟!!!!!!چه خبره ؟؟اصلا امکان 20واحد در هر ترم برای رشته های برق و مکانیک وجود نداره
    مثلا ترم 2 ، میشه اینارو برداشت (رشته برق )
    ریاضی 2 ، معادلات ، آمار و احتمال مهندسی ، فیزیک 2 ، آزمایشگاه فیزیک 2 ، مبانی کامپیوتر +4واحد عمومی
    ولی هیچکـــــــس همچین بی عقلی نمی کنه چون احتمال مشروط شدن میل میکنه به بی نهایت ...
    همه میانگین 17واحد میگیرن .ولی رشته ای مثل عمران دوستایی دارم که 20واحد پاس می کنن .
    در ضمن هیچ رشته ای من ندیدم کارشناسی 152 واحد داشته باشه حداکثر 144 واحده که 11واحد فکر کنم اختیاریه می تونید از گرایش های دیگه یا کلا هر رشته ی دیگه انتخاب کنید تا برای تغییر گرایش یا رشته توی ارشد راحت تر باشید .
    رشته مهندسی شیمی که گرایش نداشته باشه (یعنی هم گاز هم پتروشیمی هم پالایش)تعداد واحداش 146 تاس که 3 تاش اختیاریه ولی 152 تا آره زیاده.
    اگه کسی بخواد می تونه 20 واخحد پاسکنه ولی قبول دارم سنگینه

اگه نباشه جاش خالی می مونه milla.online's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Lian

پيش فرض

من شنيدم دانشگاه آزاد گچساران واسه دانشجوهاش يه كار كرده... چند واحد اضافي گزاشته واسه شيمي... و فارغ اتحصيلاش هر 3 گرايش رو با هم دارن!اگه واقعيت داره؟؟؟ توي دانشگاهاي دولتي هم از اين كارا مي كنن؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه lohrasbi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

بچه ها اگه اطلاعاتی در مورد بازار کار و دانشگاه هایی که رشته های زیر رو تدریس میکنن (تهران) دارین، بگین لطفا
    مهندسی اپتیک و لیزر
    مهندسی مکاترونیک (مکانیک + الکترونیک)
    مهندسی رباتیک

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

من شنيدم دانشگاه آزاد گچساران واسه دانشجوهاش يه كار كرده... چند واحد اضافي گزاشته واسه شيمي... و فارغ اتحصيلاش هر 3 گرايش رو با هم دارن!اگه واقعيت داره؟؟؟ توي دانشگاهاي دولتي هم از اين كارا مي كنن؟
    پست 236 رو بخون عزیزم

داره خودمونی میشه h0p3's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

اگه شیراز باشه که عالیه.چون محل سکونتم شیرازه!
    میشه بعضی از واحدهای نرمافزار رو هم بنویسین؟مثلا مثل علوم کامپیوتر واحد اندروید داره؟
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •