تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 59 اولاول ... 1420212223242526272834 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 589

نام تاپيک: اینترنت شهر کاشان

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض

دوستان سلام
    در راستای عدم نظارت کامل و درست سازمان تنظیم مقررات رادیویی بر شرکت ها، مراتب شکایت رو به سایت خبری 20:30 اعلام کنید.
    محض اطلاعتون باید بگم که پهنای باندی که سازمان تنظیم مقررات رادیویی در اختیار شرکت ها قرار داده به شکلیه که کل سرعت مورد تقاضای مشترک رو به شکل 1/1 و کاملا ثابت در روز و شب و با حجم دانلود نامحدود در اختیارش قرار بدن؛ این در حالیه که شرکت های به ظاهر معتبر نه سرعت واقعی رو بهمون می دن نه حجم درست و حسابی... بهانشون برای سرعت کمبود پهنای باند و اشتراک 1/4 و 1/10 هست و برای حجم هم که هر کدومشون یه حرف بی سر و ته می زنن!
    من که خودم شکایت کردم و ازونجایی که از مبین نت سرویس دارم، مسائل مبین نت رو گفتم؛ اما در عین حال هم از شرکتای دیگه مثل دزدی شاتل و کم فروشی آسیاتک هم گفتم.
    از شما دوستان تقاضا دارم که شما هم علاوه بر گفتن بدی ها و مسائل شرکتتون به طور کلی از همه شرکت ها به خاطر این کم فروشی و دزدی شکایت کنید.
    اینترنت با سرعت طی شده در قرارداد به شکل ثابت و بدون محدودیت حق مسلم همه ماست

این هم لینک سایت خبری:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این هم لینک سازمان تنظیم مقررات رادیویی:
    خلاصه این که دوستان در این یه مورد با هم متحد باشیم پشت این دله دزدا به خاک مالیده می شه

شاد باشید

2. 3 کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه payam178's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    ایران ،کاشان

پيش فرض

نماز و روزه همه ی کاربران قبول باشه
    DariushGreatعزیز ممنون از خبر رسانی ات
    یک سوال
    من دو سال قبل از بایت ADSL 512 داشتم چند وقت پیش cd ای که روی مودم میدهند را به یک دوست دادم ولی متأسفانه به من پس نمیده من قصد دارم از شاتل خدمات بگیرم و پول مودم جدید هم ندم خود شاتل cd جدید به من میده ؟
    Last edited by payam178; 07-08-2012 at 14:57.

4. این کاربر از payam178 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amirkhan_0o0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

نماز و روزه همه ی کاربران قبول باشه
    DariushGreatعزیز ممنون از خبر رسانی ات
    یک سوال
    من دو سال قبل از بایت ADSL 512 داشتم چند وقت پیش cd ای که روی مودم میدهند را به یک دوست دادم ولی متأسفانه به من پس نمیده من قصد دارم از شاتل خدمات بگیرم و پول مودم جدید هم ندم خود شاتل cd جدید به من میده ؟
    دوست من این سی دی روی مودم فقط برای نصب درایور مودم هست. که اگه کاشون بودم برات یه جایی آپلود می کردم که بگیری. چیزی بیش از این نیست. حالا اگه واجبه همین جا درخواست بده تا بچه ها برات آپلود کنند. در ضمن این سی دی در صورتی لازم می شه که برای اتصال بخوای از یو اس بی استفاده کنی وگرنه برای استفاده از لن لازم نمی شه!!

6. 2 کاربر از amirkhan_0o0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    ایران ،کاشان

پيش فرض

دوست من این سی دی روی مودم فقط برای نصب درایور مودم هست. که اگه کاشون بودم برات یه جایی آپلود می کردم که بگیری. چیزی بیش از این نیست. حالا اگه واجبه همین جا درخواست بده تا بچه ها برات آپلود کنند. در ضمن این سی دی در صورتی لازم می شه که برای اتصال بخوای از یو اس بی استفاده کنی وگرنه برای استفاده از لن لازم نمی شه!!
    سلام دست شما واقعا درد نکنه حالا یه سوال LAN بهتره یا USB

8. این کاربر از payam178 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام دست شما واقعا درد نکنه حالا یه سوال LAN بهتره یا USB
    لن بهتره سرعتش هم بیشتره

10. 3 کاربر از esisuzuki بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

دوستان سلام
    در راستای عدم نظارت کامل و درست سازمان تنظیم مقررات رادیویی بر شرکت ها، مراتب شکایت رو به سایت خبری 20:30 اعلام کنید.
    محض اطلاعتون باید بگم که پهنای باندی که سازمان تنظیم مقررات رادیویی در اختیار شرکت ها قرار داده به شکلیه که کل سرعت مورد تقاضای مشترک رو به شکل 1/1 و کاملا ثابت در روز و شب و با حجم دانلود نامحدود در اختیارش قرار بدن؛ این در حالیه که شرکت های به ظاهر معتبر نه سرعت واقعی رو بهمون می دن نه حجم درست و حسابی... بهانشون برای سرعت کمبود پهنای باند و اشتراک 1/4 و 1/10 هست و برای حجم هم که هر کدومشون یه حرف بی سر و ته می زنن!
    من که خودم شکایت کردم و ازونجایی که از مبین نت سرویس دارم، مسائل مبین نت رو گفتم؛ اما در عین حال هم از شرکتای دیگه مثل دزدی شاتل و کم فروشی آسیاتک هم گفتم.
    از شما دوستان تقاضا دارم که شما هم علاوه بر گفتن بدی ها و مسائل شرکتتون به طور کلی از همه شرکت ها به خاطر این کم فروشی و دزدی شکایت کنید.
    اینترنت با سرعت طی شده در قرارداد به شکل ثابت و بدون محدودیت حق مسلم همه ماست

این هم لینک سایت خبری:

این هم لینک سازمان تنظیم مقررات رادیویی:
    خلاصه این که دوستان در این یه مورد با هم متحد باشیم پشت این دله دزدا به خاک مالیده می شه

شاد باشید
    فقط یه مشکل کوچیک وجود داره و اون اینه که آی اس پی ها هم باید متحد بشن و از سرویس دهنده ای که بهشون سرویس میده... شکایت کنن، چون اونها هم دقیقا مثل ما هستن در مقابل ...
    یعنی با اونها هم بهمین نحو برخورد میشه و در نهایت این کاربره که بدبخت میشه و این کاربر بدبخت هم فقط آی اس پی رو میشناسه چون فقط با اون طرفه
    از اون طرف آی اس پی زورش به بالادستیه خودش نمیرسه و این وسط بالادستی هست و خنده و ریش کاربرا !! و فیگور دفاع از حق و حقوق کاربر رو میده , غافل از اینکه اون آی اس پی بدبخت هم خودش کاربره بالادستیه
    البته ممکنه به صورت موردی مواردی باشه یا در مورد بعضی از آی اس پی های معروف! که کم فروشی از طرف شرکت بوده ولی اصل ماجرا همونه
    Last edited by nanoloco; 08-08-2012 at 18:22.

تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    ایران ،کاشان

پيش فرض

سلام
    من رفنه بودم سایت (tce.ir) ببینم قبض تلفنم چنده دیدم نوشته :
    اینترنت پر سرعت بدون نیاز به هزینه ی اولیه .
    من از اونجایی که یک کاربر مبتدی هستم می خواستم ارزش داره بگیرم

راستی لطفا نظرتون را برای صبانت ، شاتل و بایت بگویید
    Last edited by payam178; 08-08-2012 at 22:19.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

ما توی صفحات قبل داشتیم درمورد چی صحبت میکردیم الان ؟!!!
    مخابرات که خیلی وقته اومده شما تازه متوجه شدی ؟ بگذریم
    مخابرات اصفهان تاپیک داره خودش شما برو یه سر بزن تا همه چیزش دستت بیاد

14. این کاربر از esisuzuki بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    ایران ،کاشان

پيش فرض

سلام
    شنیدم در شب رایگان شاتل اگر از یک مقدار مشخص بیشتر دانلود کنی سرعتت محدود میشه
    این مقدار مشخص چنده

تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    ایران ،کاشان

پيش فرض

من شنیدم شاتل در شب رایگان اگر از یک مقدار مشخصی بیشتر دانلود کنی محدودت میکنه
    اون مقدار مشخص چیه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •