تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 73 اولاول ... 1420212223242526272834 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 721

نام تاپيک: پرسش و پاسخ نجومی

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام.

در مورد روز های هفته در ایران و اروپا یه سوال اساسی دارم. چرا ما به شنبه میگیم saturday ؟ روز اول هفته در اروپا monday هست و باید به اون بگیم شنبه نه به saturday

این اختلاف از کجا میاد ؟

چون به تقویم و گاه شماری مربوط میشد اینجا پرسیدم، باز اگر تاپیکش مناسب نیست بفرمایید.

ممنون.

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام.
    در مورد روز های هفته در ایران و اروپا یه سوال اساسی دارم. چرا ما به شنبه میگیم saturday ؟ روز اول هفته در اروپا monday هست و باید به اون بگیم شنبه نه به saturday
    این اختلاف از کجا میاد ؟
    چون به تقویم و گاه شماری مربوط میشد اینجا پرسیدم، باز اگر تاپیکش مناسب نیست بفرمایید.
    ممنون.
    نظر من این هست که ما اسم شنبه و روزهای هفته دیگر رو که از اروپایی ها نگرفته ایم که مثلا بیایم بگیم روز اول کاری در اروپا monday هست پس به اون بگیم شنبه و روزهای هفته رو از اون شروع کنیم . به نظرم اول روزهای هفته ایجاد شدن و بعد روز تعطیل هفته مشخص شده .( نمیدونم اولین تمدن که 7 روز هفته و سی روز ماه رو ایجاد کرده کدوم بوده ولی میدونم که از اول این قدر ماه های سال دقیق نبوده . یه جستجو در مورد تقویم جلالی و میلادی و تصحیح اون بزنی میبینی که حتی تا مثلا چندین قرن قبل یه آشفتگی خاصی توی تقویم های دنیا و در مورد ماه ها و سال ها بوده که مثلا حالا ما با سال کبیسه خودمون اون رو در مورد تقویم جلالی اصلاح کردیم )
    خلاصه : ملاک اسم گذاری روزهای هفته روز تعطیل هفته در کشورهای جهان (مثلا اروپایی ها ) نیست بلکه به تمدن های قبلی بر میگرده که هر تمدن ( عربی - پارسی - غربی - کشورهای شرق آسیا و ... ) با توجه به فرهنگ خودشون اسامی هفته رو مشخص میکردن .

3. این کاربر از مصطفی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض بسیاری از چیزها در زندگی بشر قراردادی هست

سلام.در مورد روز های هفته در ایران و اروپا یه سوال اساسی دارم. چرا ما به شنبه میگیم saturday ؟ روز اول هفته در اروپا monday هست و باید به اون بگیم شنبه نه به saturdayاین اختلاف از کجا میاد ؟چون به تقویم و گاه شماری مربوط میشد اینجا پرسیدم، باز اگر تاپیکش مناسب نیست بفرمایید.ممنون.
    سلام. اين چیزها قراردادی هست . اینطور نیست ؟ (مثل اختلاف ساعت کشورها که قرارداد شده که مبدا در ساعت و تاریخ , گرینیچ باشه

5. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی Soheil-Green's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    www.GreenOnline.ir

پيش فرض

روزهای هفته یکی هست...
    saturday همون شنبه هست monday هم همون دوشنبه... اسماشون فرق داری ولی جفتشون به یک روز اشاره میکنن...

در رابطه با تعطیلات آخر هفته شما رو به کتب مقدس عهد عتیق ارجاع میدم...
    در آیین یهود اینطور اومده که "خداوند تو 6 روز دنیا رو آفرید و روز 7ام رو استراحت کرد... بنابراین شما هم باید روز 7ام هفته رو استراحت کنید و کار در این روز حرامه"

البته نمیخوام بحثو مذهبی کنم! فقط خواستم بگم ریشه ی اینکه یه روز در هفته باید تعطیل باشه از اینجا اومده...

حالا هرجای دنیا یه روز رو واسه تعطیلی انتخاب میکنن... یهودیا روز شنبه، مسیحیا روز یک شنبه و مسلمانان روز جمعه رو روزی Holiday یا (Holy Day - روز مقدس) میدونن...

7. 3 کاربر از Soheil-Green بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    زمین

پيش فرض

آیا افزایش یا کاهش جرم یک مدارگرد در مدار گردشی می تواند مدار گردش را تغییر دهد یا نه؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال 8nights&7days's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    nella citta

پيش فرض

ایا همه ی ستاره ها در کهکشان ها هستن؟
    یا نه همین جوری تو فضا هم میشه پیدا کرد؟

10. این کاربر از 8nights&7days بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MR.CART's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

من یه سوال دارم
    این تلسکوپ ها واقعا چه قدرتی دارن که تونستن این همه ستاره و کهکشان و... رو تشخیص بدن؟
    واقعا دیدن یا مثلا یکمش معلوم بوده بقیش بر اساس حدسیات بوده؟
    آخه واقعا چجوری؟

حـــــرفـه ای مرتضی nvcd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

من یه سوال دارم
    این تلسکوپ ها واقعا چه قدرتی دارن که تونستن این همه ستاره و کهکشان و... رو تشخیص بدن؟
    واقعا دیدن یا مثلا یکمش معلوم بوده بقیش بر اساس حدسیات بوده؟
    آخه واقعا چجوری؟
    یعنی چی الان ؟ !!! ...

با این سوالت کل زحمت دانشمندان بعد از گالیله رو بردی زیر سوال ... منظورت از تشخیص بدن چیه ؟ ... یعنی ببینن ؟ .. وقتی عکس کهکشان و ستاره رو دارن نشون میدن دیگه دیده شده .... حدسیات که تو عکس پیدا نمیشه !

منظورت رو دقیق مشخص کن

.................................................. ................

قدرت تلسکوپ در یه رابطه ساده ریاضی و هندسیه ... چیز زیاد فوق العاده ای نیست ... همونطور که شما وقتی عینک میزنی چشات درست میبینه و وقتی میخوای چیزای ریز رو ببینی از ذره بین استفاده می کنی ... تلسکوپ هم از همون قوانین ساده پیروی میکنه ... منتها یکم با دقتتر ..
    در مورد چیزهایی هم که با تلسکوپ اثبات شده چون یه چیز کاملا تجربیه و عینیه ...نیاز به حدسیات نداره ... تازه خودش به حدسیات هم کمک میکنه و تکمیلش میکنه ... مثل داستن خم شدن فضا زمان در کنار جرم چگال

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

اگر بر فرض محال و بسیار ناممکن در حد صفر ، کره زمین داخل سیاه چاله بره ، چه پیامد هایی رو مشاهده میکنیم؟ چه شکلی میشیم؟فقط واسه اینکه سیاه چاله رو درک کنم این سوالو کردم

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

اگر بر فرض محال و بسیار ناممکن در حد صفر ، کره زمین داخل سیاه چاله بره ، چه پیامد هایی رو مشاهده میکنیم؟ چه شکلی میشیم؟فقط واسه اینکه سیاه چاله رو درک کنم این سوالو کردم
    از یک حد به سیاهچاله نزدیک تر٬ یک Event Horizon تعریف میشه یعنی ما هیچ اطلاعی درباره پیامدهای بعدی اون نداریم چون هیچ چیزی ازش بیرون نمیاد و احتمال داره تا آینده بسیار دور هم پاسخش رو نفهمیم. در اصل سوالی که شما پرسیدید پاسخی بسیار دشوارتر و پیچیده تر نسبت به سوال پرسیدن مستقیم درباره سیاه چاله ها داره.

ولی بطور ساده: فرضا که یک سیاه چاله بسیار قوی نزدیک ما ناگهان ظاهر بشه (یادمون نره خورشید ما هیچ وقت سیاه چاله نمیشه٬ و فرضا بطور خیالی اگه هم بشه تاثیر فیزیکی روی زمین نخواهد داشت)٬ زمین از هم متلاشی میشه به شکل ابری ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) به دور این سیاهچاله خواهد چرخید تا همه زمین به مرکزش جذب بشه٬‌ و باعث میشه جرم این سیاه چاله افزایش پیدا کنه.

15. 5 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •