همه ی خبرگذاریا زدن فردامیاد نتایج!ایشالا همه موفق میشن!واسه همه دعامیکنم![]()
همه ی خبرگذاریا زدن فردامیاد نتایج!ایشالا همه موفق میشن!واسه همه دعامیکنم![]()
نتایج فردا چندان مهم نیست
چون 5 برابر ظرفیت هست . اکثر کسانی که بین الملل زدن قبول میشن
اصل کاری نتایج مصاحبه و.... هست
الان من به همه تضمین می دم فردا قبول شدن!
مگه قرار نبود بیاد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟پس کو؟
میدونی چی براشون مهمه که تومصاحبه بهش میرسن؟ یعنی چه ملاک هایی دارن غیر از اینکه فرد توان پرداخت شهریه رو داره یا نه؟
سوالهای عقیدتی - سیاسی می پرسن؟
بعد اینکه دیدی تو خبرگزاری ها زده الویت با کسایی هست که تو کد رشته های بالاتر متمرکز پذیرفته نشدن!!!!!
شهرش مهمه ولی!!!همم اینک بزشکی باشه!
شهرش وبزشکی بودنش مهمه!مثلاکاش من ازهمون اولیش قبول شم!!!!دورا نشه!
جدا اونجوری زده اولویت بندیم هس؟؟؟؟؟؟؟؟؟علاوه بر شهریه معدل مهمه.مدرک زبان و کامبیوتر داشته باشی امتیازه.هرگونه مدرک یاحکم دال برکسب رتبه ی علمی فرهنگی...امتیازه.سیاسی اینارونمیدونم ولی اگ کسی درجریانه بگه!!!!!
نه عزیزم منظور از(دراولویت انتخاب قبل ازاین کدهادررشته متمرکز بذیرفته نشده باشند)اینه ک چندبرابرظرفیت واسه داوطلبایی هس ک قبل نیمه متمرکزا توی انتخاب رشتشون متمرکزارو اولویت اول خودشون زدن!نه اینکه اولویت خاصی داشته باشن!
نتایج اومد
من پزشکی شیراز و یزد قبول شدم !
شما هم حتما قبول شدید ؟!
فقط نفهمیدن این 5900 رو پزشکی ها هم باید واریز کنند یا فقط برای مجسمه سازی و نقاشی و.. هست ؟!
سلام 1کی ب من ج بده!ب من1کدرشته زده!مگه ننوشته بدیهی است ک ب هر داوطلب 2کدرشته میدن!!!!!همم من شهرموردعلاقم نیس یعنی دوره!قضیه انتخاب رشته مجددنیمه متمرکزچیه؟؟؟؟؟یعنی واسه جلفا هنوزم امیدی هس؟؟؟؟؟خواهشا ج بدین!من برم مصاحبه میشه تواون انتخاب رشته جلفاروبزنم؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)