تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 160 اولاول ... 142021222324252627283474124 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 1597

نام تاپيک: ► هر گونه سوال راجع به موی سر در اینجا مطرح شود ◄

آخر فروم باز Mehran-King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

1

من دیروز شامپو سیر پرژک را خریدن واستفاده کردم واقعا که عالییه قیمت مناسب وکیفیت زیاد.
    بهترین شامپو برای تقویت مو چیه ؟

شامپو سیر پرژک!برای موهای چرب را می گویم كه اكثر موارد در این مورد صدق می كند
    شامپو سیر پرژك بهترین نوع شامپو است كه با توجه به انواع موها هم چربی بر هست هم موخوره را از بین می بره هم اینكه می توانید برای سر خود پوست شادابی داشته با شید
    از حساسیت های مویی و پوستی و انواع قارچ های پوست سر در اما ن باشید

توضیحات:
    سیر به عنوان یک عطر دهنده و طعم دهنده به غذا و همچنین به عنوان یک دارو شناخته می شود. برای بسیاری از بیماری ها از جمله فشار خون بالا, رماتیسم, سرماخوردگی و پیشنهاد می شود و اخیرا در شامپو ها مورد استفاده قرار می گیرد.شامپو های بسیاری اکنون در بازار مصرف یافت می شود ولی شاید خیلی از مردم به علت ترس از بوی سیر از این شامپو ها استفاده نکنند ولی در حقیقت عصاره استفاده شده در این شامپو بوزدایی شده است این بدین معناست که مو های شما در هنگام استفاده از شامپو بو نمی گیرد.

عصاره مصرفی در این شامپو نچرال و و ارگانیک می باشد.
    مواد موثره موجود در شامپو سیر پرژک باعث تحریک گردش خون در سطح پوست سر شده و با تغذیه بهتر پیاز مو, مواد مغذی و موثر به سرعت به بافت مو نفوذ کرده و قسمت های اسیب دیده را از داخل و خارج ترمیم و به تار مو استحکام نرمی و لطافت می بخشد.

نوع مو:
    مناسب برای کلیه مو هاخصوصا مو های شکننده و اسیب دیده

نوع شامپو:
    این شامپو سبب اعتدال ترشحات غدد چربی پوست سر می شود.

شامپو سیر به علت حضور ترکیبات گوگردی مانند الی سین اثر ضد عفونی کننده, ضد باکتری و وقارچ دارد.در تحقیقات ازمایشگاهی نشان داده شده که الی سین بر روی باکتری های گرم مثبت و گرم منفی و همچنین قارچ ها مانند کاندیدا البیکانس اثر دارد.با مصرف شامپو سیر یکی از اصلی ترین مشکلات مو و پوست سر از قبیل شوره های چرب قارچی به طور عادی بر طرف می گردد.
    پتاسیم موجود در سیر موجب تنظیم گردش خون می گردد و در این شامپو باعث افزایش گردش خون در مویرگ ها می شود که این افزایش موجب رشد بهتر مو ها و وبهبودوضع سفیدی مو ها می شود.
    این شامپوسبب اعتدال ترشحات غدد چربی پوست سر می شود.
    بر اساس تحقیقی که در سال 2007 توسط ژورنال India Journal of Dermatology , Venerology and Loprology چاپ شدژل سیر می تواند در درمان Alopecia areata که یک بیماری شایع ریزش مو است مورد استفاده قراز گیرد.
    سلنیم موجود در شامپو سیر موجب افزایش نرمی و خاصیت کشسانی پوست و گردیده و از شکنندگی مو جلوگیری و وباعث درخشندگی بیشتر مو ها می گردد.
    روی و ویتامین A موجود در سیر با یکدیگر اثر مطلوبی بر خشکی مو و چربی پوست سر دارند.
    اهن و سیلیم موجود در در سیر باعث تقویت استحکام و کاهش ریزش مو می گردد.
    مصرف مداوم سیر از سفید شدن زودرس موی سر جلوگیری می نماید زیرا سیر سر شار از ویتامین C,B1,B2 میباشد.
    عصاره سیر یک آنتی بیوتیک طبیعی است.
    عصاره طبیعی موجود در شامپو پرژک باعث :
    • جلوگیری از ریزش مو • تنظیم چربی پوست سر
    • ترمیم موهای آسیب دیده • تقویت پیاز مو
    • رفع شوره سنگین سر • ضد باکتری و ضد قارچ

طریقه مصرف:
    شامپو بزرگسال پرژک را با ملایمت روی سر ماساژ دهید (2-3) دقیقه روی سر بماند سپس موها را آبکشی نمائید. (دو مرتبه در هر استحمام )

داره خودمونی میشه pink oak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    in sky

پيش فرض

شامپو sun silk به شدت نایاب شده کسی نمیدونه چرا؟

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

شامپو sun silk به شدت نایاب شده کسی نمیدونه چرا؟
    فکر کنم دیگه ئارد نمی کنند شاید هم تحریم شده.

4. این کاربر از hamed malekpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستان این تونیک ها که به موهای آسیب دیده زده میشه، ریزش اولیش طبیعیه؟
    من دوستم ریزش داشت 4 ماهه از این محلول سینره میزنه الان میگه جاهایی که زدم موهاش ریخته

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

دوستان این تونیک ها که به موهای آسیب دیده زده میشه، ریزش اولیش طبیعیه؟
    من دوستم ریزش داشت 4 ماهه از این محلول سینره میزنه الان میگه جاهایی که زدم موهاش ریخته
    نه دیگه اسیب نمیزنه اگه فایده نداشته باشه اتفاقا من 3 ماه تونیک سینره میزنم ولی تاثیر خاصی نداشته
    کلا این چیزا فایده نداره

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

آیا ژل زدن باعث ریزش مو می شه یا نه؟

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

نه دیگه اسیب نمیزنه اگه فایده نداشته باشه اتفاقا من 3 ماه تونیک سینره میزنم ولی تاثیر خاصی نداشته
    کلا این چیزا فایده نداره
    دوست عزیز زمان حداقلی درمان بیش از 4 ماهه و برخی وقتها بیش از 6-7 ماه تا یه سال! شما چطوری فورا به این نتیجه رسیدید؟

---------- Post added at 09:21 PM ---------- Previous post was at 09:18 PM ----------

این شامپوهای آلپسین چطورن؟c1 ها

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

دوست عزیز زمان حداقلی درمان بیش از 4 ماهه و برخی وقتها بیش از 6-7 ماه تا یه سال! شما چطوری فورا به این نتیجه رسیدید؟

---------- Post added at 09:21 PM ---------- Previous post was at 09:18 PM ----------

این شامپوهای آلپسین چطورن؟c1 ها
    من چند سال پیش هم زده بودم کلا من انواع شامپوها و تونیک ها و هر چی بگی راجع به مو تست کردم
    از تونیک رویان و سینره و ... بگیر تا ماینوکسیدل
    حدود 4 ماه هم الپسین c1 استفاده کرد گرونم هست 13 تومنه ولی خریدم دو بار چیز به خصوص و معجزه ای ندیدم مثه بقیه شامپوها
    به جرات میگم همه شامپوها رو تست کردم کریستال و سینره و الپسین و هداندشولدرز و پنتین تا شامپو تخم مرغی
    سه ماه پیشم رفتم دکتر واسه شوره پوسته ریزی شدید موهام و چربی دو تا شامپوی تالگومد مای و سریتا نوشت بعد چون به تجربه ثابت کرده این جور شامپوها اغلب ریزش مو به دنبال داره یه تونیک سینره خریدم که شاید بشه جلوگیری کرد چیز خاصی ندیدم
    موهام که میریزه ولی نمیدونم این طبیعیه یا غیرطبیعی من از سن 14 سالگی کلا توهم ریزش مو دارم یه مو هم بریزه اعصابم خرد میشه کلا هم موهام شونه نمیکنم از ترس ریزش برای همین موهای ریخته شده لای موهام میمونه چون موهام بلنده بعد بریزه اعصابم خرد میشه
    از 12-13 سالگی من اعصابم کلا واسه موهام خرده ولی بزنم به تخته موهای بلندو پرپشتی دارم به جز ناحیه شقیقه که اکثرا مردا ریخته واسشون و اونم میشه با ترفندهایی پوشوند قسمتای دیگه پره پره

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

مرده حسابی اگه تو یکی از این روشها تداوم داشتی الان نتیجه خیلی بهتر بود.مثله اینکه غذا میخوری یه قلب نوشابه ودو قلب آبلیمو و از هر غدا یه تیگه اصلا آخرش معلوم نمیشه چی خوردی و بدترشم اینه که مسموم میشی

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

مرده حسابی اگه تو یکی از این روشها تداوم داشتی الان نتیجه خیلی بهتر بود.مثله اینکه غذا میخوری یه قلب نوشابه ودو قلب آبلیمو و از هر غدا یه تیگه اصلا آخرش معلوم نمیشه چی خوردی و بدترشم اینه که مسموم میشی
    کلا این روشا جواب نمیده فقط کاشت مو

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •