سلام
اگه بحواهم از هوم برم به آلتیمیت نیاز به دانلود نداره؟
ببخشید مثل نقل قول 2 پست بالاتر کد فعال سازی ندارن؟
آحه من از استارتر که به هوم آپگرید کردم ویندوز گیر داد و من هم از کد فعال سازی استفاده کردم
سلام
اگه بحواهم از هوم برم به آلتیمیت نیاز به دانلود نداره؟
ببخشید مثل نقل قول 2 پست بالاتر کد فعال سازی ندارن؟
آحه من از استارتر که به هوم آپگرید کردم ویندوز گیر داد و من هم از کد فعال سازی استفاده کردم
فکر کنم تا الان گرفته باشی
1-واحد 209 پاساژ ایران اگه داشته باشه منصفه!
در کل از پاساژ ایران بگیری به نظرم ارزونتر باشه.
2-اگه وجود داشته باشه باید ببری گارانتی چون اذیت میکنه،مال منم داشت ولی بعد یکی دو ماه خود به خود درست شد و الان هیچ مشکلی ندارم باهاش.
3-اتفاقی نمیوفته.من خودم خیلی شبها میزارمش برای دانلود.
4-من یکی گرفتم 50 تومن.گرونتر هم هست احتمالا!
5-اینو مطمئن نیستم.ولی با product key که پشت نتبوک زده احتمالا بتونی نصب کنی!
6-بستگی به مغازه داره.ولی بعیده داشته باشه.کاور هم بستگی به مدلش داره از 5-6 تومن شروع میشه تا بالاتر.یه چیز خوب شاید با همون 7-8 تومن گیرت بیاد.
راستش من خودم امتحان نکردم. اما ظاهرا اگه شما ویندوز رو به هوم پریمیوم اپگرید کردید دیگه احتیاجی به دانلود ندارید. و باید با این دو کد ویندوز پریمیوم رو به التیمت تبدیل کنید:
FJGCP-4DFJD-GJY49-VJBQ7-HYRR2
342DG-6YJR8-X92GV-V7DCV-P4K27
دیگران که میگفتن کار میکنه، اما من شخصا امتحان نکردم.
فکر میکنم کد دوم همون کد اکتیویشن باشه، اگه کسی اطلاع دقیق تری داره لطفا کمک کنه.
Last edited by saurron; 13-11-2011 at 17:15.
میشه شماره شو برام پ خ کن مرسی
کسی رو این لبتاب نرم افزارهایی مثله spice v matlab نصب کرده بگه وضعیتش با اینا چطوره؟![]()
سلام
من درِ پشت نت بوک را باز کردم، همون محل اسلت رم هارو، اولاً رمی که روی دستگاه منه hynix هست و samsung نیست.
پشت در، یک تلق نقره ای رنگه که صاف نیست و یه جورایی مچاله شده و ناصافه، نمی دونم چرا اینجوریه، راستش یجورایی تعجب کردم.
می خواستم بدونم مال بقیه هم همینجوریه این تلق پشت در؟
و اینکه مثل رم خودش گیرم می آد؟
با سپاس
سلام دوستان. من امروز از سفر برگشتم.ایشالا توی هفته بعد میخوام این مدلو بگیرم
فقط 1 سوال.با چه سیستم عاملی بگیرم بهتره؟؟؟؟؟؟
رمو از کجا خریدید؟؟؟؟
مدل رم برای من سامسونگ بود و بله یه تلق هست صاف نیست ولی اون طور که شما توصیف میکنید مچاله شده نیست و فقط انگار صاف گذاشته نشده.
اتفاقا من یکشنبه توی بازار رضا ورودی دوم وسط پاساژ یه مغازه هست 3 تا رم دو گیگ مدل hynix رو گذاشته مطمئنا داره هنوز
حتما مدل خودش رو پیدا کن حتی اگه مثل من یه هفته معتل بشید.(به خاطر دوال چنل شدن که خیلی مهمه)
همشون starter هستن البته مدل home premium هم داره که البته cpu ضعیفتری داره با کانفیگ e-350 بگیرید که قویترین کانفیگ هست (البته جدیدا سخت گیر میاد ولی گیر میاد)سلام دوستان. من امروز از سفر برگشتم.ایشالا توی هفته بعد میخوام این مدلو بگیرم
فقط 1 سوال.با چه سیستم عاملی بگیرم بهتره؟؟؟؟؟؟
رمو از کجا خریدید؟؟؟؟
ایران ولی الان دو تا مغازه داخل رضا هم اوردن دو گیگ را ... 4 گیگ راحت گیر میاد.(که البته دو گیگ بخرید بهتره)
یکی از دوستان تو همین تاپیک گفته بودن که matlab بدون مشکل اجرا میشه
مرسی
البته اونقدرا داغون نیست تلقه ولی صاف نیست. شاید همشون اینجورین.
توی پایتخت گیر نمیاد رم 2 گیگ ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)