والا من جفتشونو بازی کردم هنوزم برام pes یه حال و هوای دیگه ای داره .
بلاخره هر کسی سلیقه ای داره![]()
![]()
والا من جفتشونو بازی کردم هنوزم برام pes یه حال و هوای دیگه ای داره .
بلاخره هر کسی سلیقه ای داره![]()
![]()
باسلام
pesعالیه ولی فیفا یه چیز دیگه هست!!
سلام
اين فوتبال مود رو بيشتر توضيح بدين كه چيه آخه من خيلي كنجكاو شم![]()
سلام به همهی دوستان عزیز
همونطوری که میدونید نمایشگاه Gamescom شروع شده و اطلاعات جدیدی از PES 2012 منتشر شده...
- خبر اول اینکه ستارهی امسال بازی رونالدوی پرتقالی خواهد بود و به نظر میرسه دیگه خبری از مسی نخواهد بود؛ یعنی عکس رونالدو روی تمام کاورها و محصولات PES 2012 قرار میگیره.
- زمان انتشار بازی برای نسخههای PSP و PS2 روز 28 اکتوبر و برای نسخهی Wii روز 4 نوامبر خواهد بود؛ همچنین این که نسخههای Nintendo 3DS و iOS در دست ساختند.
- نسخهی قابل بازی در نمایشگاه، شامل تیمهای زیر میشه...
ملی: ایتالیا ، اسپانیا ، فرانسه ، هلند ، انگلیس ، پرتقال و آلمان
باشگاهی: Manchester United , Tottenham Hotspur , AC Milan , Inter Milan , Juventus , Napoli , Barcelona , Real Madrid , Valencia , Villareal , Lille , FC Sochaux-Montbéliard , FC Girondins de Bordeaux , Stade Rennais FC , Ajax , FC Twente , PSV , AZ , FC Porto , Benfica , Sporting , Bayern Munich , Leverkusen , Santos , Peñarol , Club Atlético Vélez , Club Cerro Porteño
- اطلاعاتی در مورد مود Football Life...
این مود در واقع شامل هر دو مود ML و BL میشه و به شما امکان تجربهی بازیکن، مربی و یا مالک باشگاه را خواهد داد؛ علاوه بر اینها مودی به نام Club Boss هم به صورت غیرفعال وجود داره که بعد از باز کردن اون شما میتونید امور مالی باشگاه را اداره کنید.
- و اما اطلاعاتی در مورد پروژهی پر سروصدای کونامی؛ myPES...
myPES با همکاری شرکت argonauten G2 طراحی و ساخته شده و یک برنامهی تحت F a c e b o o k هست و تاکید زیادی بر المانهای اجتماعی PES 2012 داره که برای نسخههای PS3 ، Xbox 360 و PC ساخته شده و به طور خلاصه این که به شما امکان آپلود گلها و بازیهاتون را در شبکهی اجتماعی میده و همچنین شما میتونید به ساخت لیگ و کاپ در اون بپردازید و ...
این برنامه بعد از انتشار بازی به صورت فایل آپدیت در دسترس خواهد بود.
برای اطلاعات کلی از این برنامه به لینک زیر مراجعه کنید...
ویدیوی اختصاصی myPES...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
- نسخهی PS3 بازی قابلیت سهبعدی (3D) را پشتیبانی میکنه.
- و اما مهمترین خبر که خیلیها منتظرش بودن...دموی بازی...
کونامی اعلام کرد که دموی اول بازی هفتهی آینده منتشر میشه... بله دموی اول بازی... و معنیش اینه که امسال دو تا دمو برای بازی میاد.
+
چهار تا عکس با کیفیت بالا از بازی
+![]()
![]()
![]()
![]()
لینک عکس ها در اندازهی اصلی...محتوای مخفی:
+
یه سری عکس از یه ویدیو از بازی که سایت Gamersyde منتشر کرده...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
این عکسها را میتونید در اندازهی اصلی از لینک زیر ببینید...
برای دیدن تمام ویدیوهای منتشر شده در نمایشگاه به لینکهای زیر برید (این لینک ها با ویدیوهای جدید از بازی و کنفرانسهای مربوط به بازی آپدیت میشن) ...
ویدیوهای گیمپلی...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ویدیوهای کنفرانس...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همچنین سایت GAMERSYDE ویدیوی اصلی بازی در نمایشگاه امسال را برای دانلود در فرمتهای مختلف قرار داده...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منابع: WENB ، PESFan.it ، Prorevo ، PESKings ، Gamersyde
Last edited by fouladiali; 17-08-2011 at 17:57.
جون من جواب بدید
بله
ولی انګار بازی امسال دوتا دمو داره
دموی اول این هفته میاد
بچه ها تا به امروز ایا عکسی از امار جدید بازیکنان منتشر شده؟؟تا ببینیم بعضی بازیکنان چقد پیشرفت و پسرفت کردن؟؟
امسال دیگه باید نسخه اورجینال بازی رو خرید. دیگه با کامپیوتر بازی کردن و آفلاین بازی کردن حال نمیده به نظرم.
این همه امکانات جدید و جذاب همش واسه قسمت آنلاین طراحی شده،
همین مهم ترین دلیل میتونه باشه واسه دست کشیدن از نسخه های کرک و فیک.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)