تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 33 اولاول ... 14202122232425262728 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 321

نام تاپيک: SONY 3D- EX720:جدیدترین 3ledبعدی sony

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام

ربطی به آپدیت نداره فکر کنم مدل رو هم اشتباه زدید احتمالا چیزی که دید BX320 که 32 اینچ هست چون اگر CX بود باید می شد CX520 نه 320
    نمی دونم چرا اما فط سری BX سونی که شامل مدلی که گفتم و BX420 که 40 اینچ هست فرمت های دیگری به جز MP4 رو هم پخش می کنند البته باز هم مثل سامسونگ و ال جی تعداد فرمتها زیاد نیست اما نصبت به مدل های دیگه سونی خیلی کامل تره

یه چیز جالب که من تست کردم اینه که سری BX سونی که رده پایین ترین سری سونی هم هست فرمتها حجیم رو حتی راحت تر از D6960 سامسونگ اجرا می کرد که به نظرم نشانده این که چیپ پردازشگر قوی تری استفاده می کنند .

2. 2 کاربر از hapalii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه aminamz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    تهران-كرمانشاه

پيش فرض

سلام

ربطی به آپدیت نداره فکر کنم مدل رو هم اشتباه زدید احتمالا چیزی که دید BX320 که 32 اینچ هست چون اگر CX بود باید می شد CX520 نه 320
    نمی دونم چرا اما فط سری BX سونی که شامل مدلی که گفتم و BX420 که 40 اینچ هست فرمت های دیگری به جز MP4 رو هم پخش می کنند البته باز هم مثل سامسونگ و ال جی تعداد فرمتها زیاد نیست اما نصبت به مدل های دیگه سونی خیلی کامل تره

یه چیز جالب که من تست کردم اینه که سری BX سونی که رده پایین ترین سری سونی هم هست فرمتها حجیم رو حتی راحت تر از D6960 سامسونگ اجرا می کرد که به نظرم نشانده این که چیپ پردازشگر قوی تری استفاده می کنند .
    اره دوست عزیز.من مدل رو اشتباه گفتم.اقا این مدل هرچی عکس و فیلم زدم با یو اس بی اجرا کرده.واقعا عجیبه کاره شرکت ها

4. این کاربر از aminamz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض راهنمائی سازگاری هارد پرتابل با تلویزیون سونی 46EX720 از دوستانی که دارند

دوستان عزیز که تلویزیون 46EX720 دارند و هارد اکسترنال پرتابل 500 تا 1 ترا برای تماشای فیلم و عکس بطریق usb استفاده میکنند یا تجربه باز کردن آنرا داشتند لطف کنند مارک و مدل هارد پرتابل را بنویسند چون تصمیم به خرید هارد پرتابل دارم فقط ترسم اینه که هارد را باز نکنه . تشکر

6. این کاربر از hamid novin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

دوستان عزیز که تلویزیون 46EX720 دارند و هارد اکسترنال پرتابل 500 تا 1 ترا برای تماشای فیلم و عکس بطریق usb استفاده میکنند یا تجربه باز کردن آنرا داشتند لطف کنند مارک و مدل هارد پرتابل را بنویسند چون تصمیم به خرید هارد پرتابل دارم فقط ترسم اینه که هارد را باز نکنه . تشکر
    مشکل سونی اینه که فرمت NTFS رو ساپورت نمی کنه و باید هاردو FAT32 فرمت کنی که محدودیت حجم 4 گیگ برای فایل رو داره و ضمن اینکه فقط فیلم های MP4 رو نشون می ده. بنابراین گرفتن هارد با ظرفیت بالا فقط برای فیلم دیدن با سونی چندان فایده ای نداره.

8. 2 کاربر از smhsh121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض هارد پرتابل سازگار با تلویزیون Sony 46EX720

دوست عزیز من هارد پرتابل انحصارا برای تلویزیون نمیخوام بلکه میخوام با لپ تاپ وایو هم کار کنم ضمنا تلویزیون من تمام فرمت های رایج مثل Mp4 - Mkv - Wmv - و برخی دیگر را نشون میده بعضی از فرمت های Mkv را که هنوز متوجه نشدم را نمیدونم چرا نشون نمیده و در برخی همین فرمت را نشون میده ضمنا محدودیت حجم هارد که فرمودید 4 گیگ هست نه اینطور نیست خود سایت سونی به من جواب داده که هارد سونی 500 گیگ سازگار است ولی نسبت به هاردهای دیگر گرانتر است . در سایت کلوپ سونی هم کاربری هارد silicon power usb3.0 500gb را در حال استفاده است . میخواستم از تجربه این سایت هم استفاده کنم آیا هارد بخصوصی سازگاری داره مثلا دور 5400 یا 7200 . در حال حاضر خود من با یک فلش 16 گیگ silicon وصل میشم ولی برای دیدن فیلم های 3 بعدی حجم بیشتری نیاز دارم. با تشکر

10. این کاربر از hamid novin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

دوست عزیز من هارد پرتابل انحصارا برای تلویزیون نمیخوام بلکه میخوام با لپ تاپ وایو هم کار کنم ضمنا تلویزیون من تمام فرمت های رایج مثل Mp4 - Mkv - Wmv - و برخی دیگر را نشون میده بعضی از فرمت های Mkv را که هنوز متوجه نشدم را نمیدونم چرا نشون نمیده و در برخی همین فرمت را نشون میده ضمنا محدودیت حجم هارد که فرمودید 4 گیگ هست نه اینطور نیست خود سایت سونی به من جواب داده که هارد سونی 500 گیگ سازگار است ولی نسبت به هاردهای دیگر گرانتر است . در سایت کلوپ سونی هم کاربری هارد silicon power usb3.0 500gb را در حال استفاده است . میخواستم از تجربه این سایت هم استفاده کنم آیا هارد بخصوصی سازگاری داره مثلا دور 5400 یا 7200 . در حال حاضر خود من با یک فلش 16 گیگ silicon وصل میشم ولی برای دیدن فیلم های 3 بعدی حجم بیشتری نیاز دارم. با تشکر
    دوست عزیز لطفا دقت کنید. من نگفتم محدودیت حجم هارد 4 گیگ هست. گفتم چون تلویزیون سونی نمی تونه فرمت NTFS رو پشتیبانی کنه مجبورید هارد رو FAT32 فرمت کنید و بنابراین فایل بزرگتر از 4 گیگ روی هارد نمی تونه کپی بشه.
    برای اطمینان میتونید فلش رو NTFS فرمت کنید و ببینید تلویزیون می تونه بازش کنه یا نه. من خودم روی EX720 تست کردم نتونسته.
    Last edited by smhsh121; 02-07-2012 at 09:21.

12. 3 کاربر از smhsh121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

من نمی دونم این مدل تی وی ها از کجا می یاد دوست عزیزی می گفت EX720 مرورگر وب داره در صورتیکه من مطمئن هستم نداره این یکی دوستمون میگه EX720 اون همه فرمتها رایج مثل MKV و WMV رو پخش میکنه در صورتیکه من مطمئن هستم پخش نمی کنم مرجع اطلاعات من هم تست های خودم البته روی EX720 با گارانتی بازرگانی ایران تا جایی که می دونم هم هیچ فرقی بین مدل های بانه ای با ایرانی تو این مورد نیست . یکی ما رو روشن کنه این دوستای ما چی می گند این قدر هم مطمئن حرف می زنند . ؟؟؟؟؟؟

14. 2 کاربر از hapalii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mmrmmr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

[QUOTE=hapalii;7086571]من نمی دونم این مدل تی وی ها از کجا می یاد دوست عزیزی می گفت EX720 مرورگر وب داره در صورتیکه من مطمئن هستم نداره

با سلام، میشه لطفا بفرمائید چطور مطمئن هستید؟ اگر تو پستهای قبلی من میخوندید، من حتی روش لود کردن صفحات وب رو کاملا توضیح دادم. اگر متوجه نشدید یا من بد توضیح دادم بفرمائید تا اصلاح کنم.

16. 2 کاربر از mmrmmr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من نمی دونم این مدل تی وی ها از کجا می یاد دوست عزیزی می گفت EX720 مرورگر وب داره در صورتیکه من مطمئن هستم نداره این یکی دوستمون میگه EX720 اون همه فرمتها رایج مثل MKV و WMV رو پخش میکنه در صورتیکه من مطمئن هستم پخش نمی کنم مرجع اطلاعات من هم تست های خودم البته روی EX720 با گارانتی بازرگانی ایران تا جایی که می دونم هم هیچ فرقی بین مدل های بانه ای با ایرانی تو این مورد نیست . یکی ما رو روشن کنه این دوستای ما چی می گند این قدر هم مطمئن حرف می زنند . ؟؟؟؟؟؟
    آقا سوال منم همینه . یکی جواب ما رو واضح در مورد این سوالا بده . فرق بین بانه ای و مونتاژ داخل چیه دقیقا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    البته یکی از فرقاش اینه که بانه ای 2تا عینک سه بعدی داره و مونتاژ داخل رو 1 عدد عینک میذارن داخل کارتونش !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

18. این کاربر از panther99 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

[QUOTE=mmrmmr;7089296]
    من نمی دونم این مدل تی وی ها از کجا می یاد دوست عزیزی می گفت EX720 مرورگر وب داره در صورتیکه من مطمئن هستم نداره

با سلام، میشه لطفا بفرمائید چطور مطمئن هستید؟ اگر تو پستهای قبلی من میخوندید، من حتی روش لود کردن صفحات وب رو کاملا توضیح دادم. اگر متوجه نشدید یا من بد توضیح دادم بفرمائید تا اصلاح کنم.
    سلام
    بله دیدم رفتم خودم تو سایت فلت پنل هم دیدم اما برام جالبه تو خود کاتالوگ های سونی ایران که چاپ کرده بودند دقیقا واژه مرورگر وب رو برای سری NX به بعد زدند توی تست هایی من کردم توی EX720 مرورگر وب غیر فعال بود اما وجود داشت ضمن این که خود همکار سونی ما که 14 سال سونی گفت این سری مرورگر نداره اما چند روز پیش که با یکی دیگه از بچه های سونی صحبت کردم می گفت حتی با CX520 هم تو اینترنت رفته و مرورگر داره .
    ولی واقعا جالبه سونی تو تبلیغاتش هیچ وقت رو این بخش ها تاکیدی نداره و اصلا این امکانات رو معرفی نمیکنه یا حداقل به حد کافی این کار رو نمیکنه .

20. 3 کاربر از hapalii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •