تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 88 اولاول ... 142021222324252627283474 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 874

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Chelsea F.C | آبی‌های لندن

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

یه بازیکن دیگه هم دو روز پیش گرفتیم که کسی اشاره نکرد
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مکزیکی رو گرفتیم که چند وقت پیش با مکزیک تونست مقام سوم جام جهانی جوانان رو بدست بیاره
    پستش هافبک هجومیه و جالبه از آکادمی Chivas اومده که قبلا هم هرناندز منچستری و کارلوس ولا آرسنالی توی این آکادمی بودن
    سه روز پیش با این بازیکن قرارداد 5 ساله بسته شده و دو روز بعدش هم یه فصل به طور قرضی به باشگاه Vitesse هلند انتقال داده شده
    امسال چلسی حرکت خیلی خوبی کرد که بازیکنای جوونی رو گرفت . کم کم تیممون داره خیلی جوون میشه...

!
    پست 205 رو بخون وحید جان

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

ردنپ : مودریچ به چلسی نمی رود

سرمربی تاتنهام بر این باو است که لوکا مودریچ شانسی برای ترک تاتنهام و انتقال به چلسی ندارد.

به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، پس از کش و قوس های فراوان که چند ماه است شاهد شایعات مختلف در خصوص انتقال مودریچ به چلسی هستیم ، امروز ( چهارشنبه ) که روز پایانی نقل و انتقالات در اروپا خواهد بود ، مذاکرات دو تیم لندنی رو به بن بست می رود و در این خصوص هری ردنپ که آخرین پیشنهاد چلسی با 40 میلیون پوند را رد کرده است تنها به گفتن یک جمله به اسکای اسپورت بسنده کرد و گفت :" یک میلیون درصد این انتقال رخ نخواهد داد ! "
    با توجه به روز پایانی فرصت انتقال بازیکنان و اخبار منتشر شده ، انتقال مودریچ درصد پایانی دارد

امید دبروینه به رضایت گنک

کوین دبروینه امیدوار است تا در ساعات پایانی نقل و انتقالات راهی چلسی شود.
    به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، پس از انتقال لوکاکو و کورتویس از بلژیک به چلسی این بار هافبک جوان گنک در خصوص آخرین وضعیت انتقالش به چلسی گفت :" من در خصوص نگرش گنک خیلی نا امید شدم . من دنبال هیچگونه بحث و درگیری نیستم اما از نگرش گنک مایوس هستم . چلسی یک پیشنهاد خیلی خوبی داده است ، آنها می خواهند من یک سال دیگر هم در گنک بمانم."

بازیکن 20 ساله بلژیکی ادامه داد :" من امیدوارم مذاکرات ادامه داشته باشد ، چرا که ایم رویای من است . من می خواهم یک سال دیگر تمام توانم را برای گنک بگذارم و با یک احساس خوب به تیم و هواداران بگویم خداحافظ."

همچنین پاتریک دکوستر مدیر برنامه های دبروینه در مصاحبه ای با اسکای اسپورت گفت :" من یک جلسه با مسئولان گنک داشته ام و امیدوارم که بتوانیم مشکلات را حل کنیم ، فکر می کنم مذاکرات خیلی به طور بیانجامد چرا که باید یک راه حل خوب پیدا کنیم."

وی اضافه کرد :" اما من می خواهم بگویم که این یک فرصت برای پیشرفت در کار کوین است و اکنون این از همه چیز مهم تر است ، امیدوارم که گنک اجازه بدهد او برود."

مذاکرات برای انتقال پرییرا ادامه دارد

مدیر برنامه های پرییرا تائید کرد که چلسی و پروتو برای انتقال موکلش در حال مذاکره هستند.

به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، پس از ارسال پیشنهادات مختلف به باشگاه پورتو برای به خدمت گیری آلوارو پرییرا، مدیر برنامه های این بازیکن گفت که تیم فوتبال چلسی هنوز هم در پی انتقال این بازیکن با لندن می باشند.
    آلیاندرو ساویچ ، مدیر برنامه های پرییرا به شبکه خبری و محلی مائیس فوتبال گفت :" من می دانم که چند باشگاه در حال مذاکرده هستند ، یکی از آنها می تواند امید داشته باشد . "
    وی در خصوص شایعه ای گفته می شود پرییرا در صورت عدم انتقالش از پورتو برای این تیم نمی خواهد بازی کند گفت :" آلوارو تا به حال بیشتر از صد بازی برای پورتو انجام داده است و اینکه او نمی خواهد برای پورتو بازی کند یک دروغ است . "
    او همچنین تائید کرد که دو باشگاه چلسی و پورتو با یکدیگر در حال مذاکره هستند و او بهمراه پرییرا در انتظار نتیجه این گفتگو هستند ، او گفت :" اکنون آلوارو منتظر است تا باشگاه ها باهم مذاکره کنند ، ما با چلسی صحبتی نکردیم چرا که چنین اجازه ای نداریم . ابتدا باید پورتو و چلسی به توافق بین خودشان برسند . "

داویلا به ویتسه پیوست

مهاجم جوان و تازه وارد چلسی به طور قرضی به تیم ویتسه آرنهن پیوست.

به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، داویلا مهاجم مکزیکی تیم فوتبال چلسی که چند روز گذشته به این تیم اضافه شده بود ، طی قراردادی یک ساله و قرضی به تیم ویتسه پیوست و باید سال آینده را در لیگ هلند سپری کند.
    شایان ذکر است داویلا طی قراردادی 5 ساله به چلسی پیوسته است.

مالودا چلسی را ترک نمی کند

فلورنت مالودا نمی خواهد چلسی را پیش از اتمام قراردادش ترک کند.

به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، فلورنت مالودا هافبک فرانسوی و موثر تیم فوتبال چلسی که مورد توجه مسئولان آرسنال و یوونتوس قرار گرفته بود پس از حضور در تمرین آبی های لندن در مصاحبه ای گفت :" همیشه انتخاب من روشن بوده است ، ترک باشگاه برایم خیلی سخت خواهد بود . من دو سال دیگر از قرارداد من با چلسی باقی مانده است و هدف من تمدید آن به مدت یک سال دیگر و تا جام جهانی 2014 است ."

وی همچنین گفت :" این عوض نخواهد شد ، پس امشب اتفاقی نمی افتد."
    Last edited by nw_nk; 08-09-2011 at 23:36.

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

خب امروز چلسی نتونست کسی رو sign کنه ... مودریچ , ریبری , پریرا و مارکو پارولو ...

یوسی رفت آرسنال ...

الکس و مالودا هم موندند تو تیم ...

حیف شد نتونستیم یه هافبک خوب بگیریم . به نظر من خیلی سر مودریچ وقت تلف کردیم ...

4. 3 کاربر از MORINIO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

11

یه انتقال دقیقه 96 :

OFFICIAL: Chelsea have confirmed on the signing of Raul Meireles from Liverpool on a four-year contract.

6. 2 کاربر از MORINIO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من فکر می کردم که الان دیگه نقل و انتقالات تموم شده ولی هنوز ادامه داره
    خبرای خوشی ندارم. چی فکر می کردیم چی شد!
    به جای مودریچ تونستیم رائول ميرلس رو بگیریم که به نظرم به مراتب سطحش پایینتره!
    بنایون هم قرضی به آرسنال رفت همین طور کاکوتا هم قرضی به بولتون
    انتقال مودریچ هم منتفی شد و حالا باید ببینیم توی این دقایق پایانی بازیکن بزرگی رو جذب می کنیم یا نه...
    آرسنال امروز خیلی خوب بازیکن گرفت. آرتتا ، بنایون ،سانتوس و مرتساکر!

پ.ن: موقعی که من این پستو دادم قبل من کسی به اینا اشاره نکرده بود

8. 3 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

11

رائول میرلس به چلسی پیوست

رائول میرلس هافبک تیم فوتبال لیورپول با قراردادی 4 ساله به چلسی پیوست.

به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، این مدافع پرتغالی که 44 بازی نیز برای لیورپولی ها انجام داده است سر انجام و پس از کش و قوس های فراوان به لندن آمد و با تیم فوتبال چلسی قراردادی به مدت 4 سال را امضا کرد.

رائول میرلس توانست در لحظات آخر بازار نقل و انتقالات رضایت مدیران لیورپول را جلب کرده و خود را به چلسی برساند.

10. این کاربر از MORINIO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

منم مثل شما ( اشکان و وحید) خیلی دوست داشتم باز هم خرید توپ داشته باشیم...ولی اصلا ناراحت نشدم از خرید هایی که نکردیم...به نظرم تیم خیلی خیلی خوبی داریم....نیاز به یه هافبک داشتیم که چون مودریچ نمیشد و ساعات پایانی بود به رائول میرلس اکتفا کردیم که خیلی هم بد نیست ، لااقل از بنایون بهتره

========
    بچه ها حالا بیاین واسه ی تیم یه ترکیب بزاریم ، چطوره ؟
    من شروع میکنم:

..............چک............
    اشلی...تری...لوییز...ایوانووی
    ...لمپارد...........ابی میکل.
    ....مالودا..........ماتا......
    .......تورس....دروگبا......

تعویض :
    الکس ، بوسینگوا ، مک ایچران ، انلکا ، لوکاکو ، رائول میرلس

12. 3 کاربر از L.A.M.P.A.R.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آره میرلس هم بد نیست و از هیچی بهتره
    خب در مورد ترکیب قبلا بیشتر بازی ها 3-3-4 بازی می کردیم و الانم احتمالش زیاده با همین سیستم بازی کنیم
    به نظرم با سیستم 3-3-4 این ترکیب خوبه:

چک

کول.... تری....لوییز....بوسینگوا

میکل

لمپارد....اسین

ماتا.................. مالودا
    تورس

برای سیستم 2-4-4 هم این:

چک

کول.... تری....لوییز....بوسینگوا

ماتا....لمپارد....اسین....مالودا

تورس....دروگبا

همکاری ماتا و تورس دو تا فوق ستاره اسپانیایی هم می تونه خیلی جالب باشه...

کاربر فعال انجمن ریاضیات hts1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

رائول میرلس به چلسی پیوست

رائول میرلس هافبک تیم فوتبال لیورپول با قراردادی 4 ساله به چلسی پیوست.

به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، این مدافع پرتغالی که 44 بازی نیز برای لیورپولی ها انجام داده است سر انجام و پس از کش و قوس های فراوان به لندن آمد و با تیم فوتبال چلسی قراردادی به مدت 4 سال را امضا کرد.

رائول میرلس توانست در لحظات آخر بازار نقل و انتقالات رضایت مدیران لیورپول را جلب کرده و خود را به چلسی برساند.
    خرید این مهره ی فوق العاده رو بهتون تبریک میگم ولی میرلس هافبک هست.
    بنظر من بعنوان یه هوادار لیورپول فروش این بازیکن اشتباه بود.

15. 2 کاربر از hts1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

خرید این مهره ی فوق العاده رو بهتون تبریک میگم ولی میرلس هافبک هست.
    بنظر من بعنوان یه هوادار لیورپول فروش این بازیکن اشتباه بود.
    ممنون بابت تصحیح ...

ضمنآ الان که فکرشو میکنم مودریچ همچین آش دهن سوزی هم نبوده ها ! آمار گلزنی و پاس گلش رو ببینید به حرف من میرسید ...

نمیگم مودریچ بده ولی من خرید میرلس با 15 میلیون پوند رو به مودریچ با 40 میلیون به صرفه تر میبینم !

17. 3 کاربر از MORINIO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •