جالبه کمیته فنی با توجه به پیشنهادات دایی تشکیل میشن و از قضا این کمیته مسئولیت انتخاب سرمربی رو بر عهده داره !!!؟؟
خیلی جالبه
جالبه کمیته فنی با توجه به پیشنهادات دایی تشکیل میشن و از قضا این کمیته مسئولیت انتخاب سرمربی رو بر عهده داره !!!؟؟
خیلی جالبه
براي مذاكره با 2 تيم اماراتي نوري راهي امارات شد
خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال پرسپوليس براي مذاكره با 2 باشگاه اماراتي به دبي رفت.
به گزارش خبرگزاري فارس، محمد نوري، هافبك پرسپوليس با وجود مصدوميتهاي متعددش در فصل گذشته به عنوان يكي از بهترين بازيكن قرمزپوشان معرفي شد و به همين دليل در پايان فصل از 2 باشگاه اماراتي پيشنهادهايي را دريافت كرد و روز گذشته به دبي رفت تا در مورد تيم آينده خود تصميم گيري كند.
وي ضمن تأييد اين خبر به خبرگزاري فارس گفت: همانطور كه ميدانيد من يكسال ديگر با پرسپوليس قرارداد دارم، اما در حاشيه استراحتي كه در امارات دارم مذاكراتي نيز با اين دو تيم اماراتي انجام خواهم داد. البته باز هم اعلام ميكنم كه با توجه به اينكه حبيب كاشاني در پرسپوليس ماندگار شده است من با پرسپوليس قرارداد دارم و اگر قرار باشد به تيمهاي اماراتي برويم بايد با مسئولان باشگاه پاي ميز مذاكره بنشينم.
نوري ادامه داد: من پرسپوليس را دوست دارم و ميخواهم دينم را به اين تيم تا لحظه آخر ادا كنم.
انتهاي پيام/
تغيير تركيب كميته فني پرسپوليس
سایت گل - حبيب كاشاني قصد دارد تركيب كميته فني پرسپوليس را براي فصل جديد تغيير دهد.
به گزارش گل به نقل از ایسنا كاشاني گفتوگوهايي را با چند تن از پيشكسوتان پرسپوليس، كارشناسان و صاحبنظران انجام داده است تا امشب تركيب جديد كميته فني را اعلام كند. تركيب جديد كميته فني پرسپوليس متشكل از پيشكسوتان پرسپوليس، كارشناسان و صاحب نظران فوتبال است.
كميته فني پس از تشكيل سريعا در اولين نشست خود طي يكي دو روز آينده با بررسي برنامههاي كانديداهاي سرمربيگري پرسپوليس، سرمربي فصل آينده سرخپوشان پايتخت را انتخاب خواهد كرد.
علي دايي، حميد استيلي و حميد درخشان برنامههاي خود را ارائه كردهاند، منصور ابراهيم زاده تا امشب برنامه مي دهد و محمد مايلي كهن نيز انصراف خود را براي ارائه برنامه اعلام كرده بود.
از پرسپوليس با محسن بنگر تماس گرفتند
سايت گل ـ محسن بنگر مدافع تيم فوتبال سپاهان با تماسهايي از سوي باشگاه پرسپوليس مواجه شده است. قرارداد اين بازيكن با سپاهان به پايان رسيده و در چند روز گذشته برخي افراد از سوي باشگاه پرسپوليس با اين بازيكن تماس گرفتهاند.
هر چند هنوز سرمربي پرسپوليس انتخاب نشده ولي ميگويند حضور حميد استيلي در اين تيم تقريبا قطعي به نظر ميرسد و آنهايي كه با بنگر تماس گرفتهاند از او خواستهاند كه به باشگاه پرسپوليس برود و با اين تيم مذاكره كند.
ابراهیم زاده انصراف داد، گزینه های مربیگری پرسپولیس به 3 نفر رسید
سایت گل- منصور ابراهیم زاده به دلیل تصمیم برای تمدید قرارداد با باشگاه ذوب آهن، در تماسی تلفنی با حبیب کاشانی اعلام کرد امکان ارائه برنامه به باشگاه پرسپولیس را ندارد. به نقل از سایت باشگاه پرسپولیس ، منصور ابراهیمزاده عصر امروز جمعه در تماس با حبیب کاشانی، ضمن تشکر از نظر سرپرست باشگاه پرسپولیس برای قرار دادن نامش در میان گزینههای سرمربیگری تیم بزرگ پرسپولیس اعلام کرد به دلیل سالها حضور در فوتبال اصفهان و درخواست باشگاه ذوب آهن و هواداران این تیم، تصمیم به تمدید قرارداد با این باشگاه اصفهانی گرفته است. به همین دلیل امکان ارائه برنامه به باشگاه پرسپولیس و حضور در تهران را ندارد.
در ادامه این خبر به تماس تلفنی ابراهیم زاده با کاشانی اشاره و خاطرنشان شده است: ابراهیم زاده در این مکالمه تلفنی تاکید کرد قرار گرفتن در میان گزینههای سرمربیگری تیمی بزرگی چون پرسپولیس به عنوان افتخار و خاطرهای خوب برای وی باقی خواهد ماند و از مدیریت باشگاه و هواداران پرسپولیس تشکر و قدردانی کرد. سرمربی تیم فوتبال ذوب آهن اصفهان در پایان برای کاشانی و تیم پرسپولیس آرزوی موفقیت کرد.
با کناره گیری منصور ابراهیمزاده و انصراف محمد مایلی کهن از ارائه برنامه به باشگاه پرسپولیس، کمیته فنی باشگاه که متشکل از پیشکسوتان پرسپولیس، کارشناسان و صاحب نظران است، کار خود برای انتخاب سرمربی فصل آینده پرسپولیس را با بررسی برنامههای علی دایی، حمید استیلی و حمید درخشان آغاز کرده و متعاقبا نظر خود را در این مورد اعلام می کند.
شماره 8 به كريمي رسيد
كريمي قراردادش را با پرسپوليس امضا كرد
خبرگزاري فارس: علي كريمي با حضور در باشگاه پرسپوليس قراردادش را با اين تيم امضا كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، علي كريمي امروز در باشگاه پرسپوليس حضور يافت و پس از جلسه با حبيب كاشاني قرارداد يك ساله خود را امضا كرد تا در ليگ يازدهم سرخپوشان را همراهي كند. شماره 8 پرسپوليس قرار است امروز با حضور در هيئت فوتبال قراردادش را ثبت كند.
اين براي سومين بار است كه كريمي پيراهن پرسپوليس را بر تن ميكند.
كريمي:خوشحالم به پرسپوليس بازگشتم
بازيکن جديد تيم فوتبال پرسپوليس با بيان اينکه دو پيشنهاد خوب داشته است گفت: خوشحالم که دوباره به پرسپوليس بازگشتم.
![]()
علي کريمي پس از امضاي قرارداد يک ساله با پرسپوليس اظهار داشت: خيلي خوشحالم که حبيب کاشاني اين شانس را به من داد تا دوباره به پرسپوليس بيايم. اميدوارم بتوانم جواب محبتهاي او را در فصل جديد بدهم. نميدانم چه طور بگويم اما خوشحالم که دوباره به پرسپوليس بازگشتم. اميدوارم يک فصل خوب با اين تيم داشته باشم.
وي درباره اينکه آيا سقف قرارداد را رعايت کرد يا نه، عنوان کرد: اين قانون فقط در ايران است. بايد برنامهاي داشته باشيم که فرق بازيکن معمولي و ملي مشخص شود. به هر حال قانوني است که گذاشته شده و بايد به آن احترام بگذاريم. من سعي کردم با توافق با حبيب کاشاني سقف قرارداد را رعايت کنم و حرف و حديثي پيش نيايد.
کريمي در خصوص اينکه قبل از پرسپوليس از دو تيم اماراتي پيشنهاد داشت، گفت: دو پيشنهاد خوب داشتم اما ترجيح دادم در اواخر فوتبالم در ايران و در تیم پرسپوليس باشم و اميدوارم فصل موفقي پيش رو داشته باشم.
سعي كردم سقف قرارداد را رعايت كنم
كريمي: دو پيشنهاد خوب داشتم اما خوشحالم كه به پرسپوليس بازگشتم
خبرگزاري فارس: بازيكن جديد تيم فوتبال پرسپوليس با بيان اينكه دو پيشنهاد خوب داشته گفت: خوشحالم كه دوباره به پرسپوليس بازگشتم.
به گزارش خبرگزاري فارس، علي كريمي پس از امضاي قرارداد يك ساله با پرسپوليس در جمع خبرنگاران اظهار داشت: خيلي خوشحالم كه حبيب كاشاني اين شانس را به من داد تا دوباره به پرسپوليس بيايم. اميدوارم بتوانم جواب محبتهاي او را در فصل جديد بدهم. نميدانم چه طور بگويم اما خوشحالم كه دوباره به پرسپوليس بازگشتم. اميدوارم يك فصل خوب با اين تيم داشته باشم.
وي درباره اينكه آيا سقف قرارداد را رعايت كرد يا نه، عنوان كرد: اين قانون فقط در ايران است. بايد برنامهاي داشته باشيم كه فرق بازيكن معمولي و ملي مشخص شود. به هر حال قانوني است كه گذاشته شده و بايد به آن احترام بگذاريم. من سعي كردم با توافق با حبيب كاشاني سقف قرارداد را رعايت كنم و حرف و حديثي پيش نيايد.
كريمي در خصوص اينكه قبل از پرسپوليس از دو تيم اماراتي پيشنهاد داشت، گفت: دو پيشنهاد خوب داشتم اما ترجيح دادم در اواخر فوتبالم در ايران و پرسپوليس باشم و اميدوارم فصل موفقي پيش رو داشته باشم.
حبيب كاشاني:
پرسپوليس از بقيه تيمها عقب نيست
بازيكنان بزرگ تمايل به حضور در پرسپوليس دارند
مشكلي با سجادي ندارم؛ قرار نيست همه چيز تغيير كند
حبيب كاشاني گفت: جلسه يك ساعت و نيمه با كريمي به اين خاطر بود كه ما زمان زيادي همديگر را نديده بوديم، در غير اين صورت بحثهاي مربوط به قرار داد كمتر از 10 دقيقه طول ميكشيد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سرپرست باشگاه پرسپوليس پس از انعقاد قرار داد يكساله با علي كريمي در سالن اجتماعات باشگاه پرسپوليس پاسخگوي خبرنگاران شد. او در آغاز صحبتهايش گفت: از كريمي تشكر ميكنم كه يك بار ديگر به خانه خود بازگشت. امروز جلسه خيلي خوب و دوستانهاي با كريمي داشتيم و درباره مسايل زيادي صحبت كرديم. البته صحبتهاي ما درباره قرار داد كمتر از 10 دقيقه طول كشيد و از آنجايي كه مدت زيادي بود همديگر را نديده بوديم درباره مسايل روز فوتبال با يكديگر صحبت كرديم به همين خاطر جلسهمان كمي طولاني شد.
كاشاني ادامه داد: به مدت يكسال در خدمت كريمي خواهيم بود و اميدوارم كه او ساليان سال براي پرسپوليس بازي كند و مفيد واقع شود.
وي در پاسخ به اين سوال كه آيا قبلا با كريمي توافق كرده بوديد يا امروز توافقات نهايي را انجام دادهايد، گفت: قبلا تنها به صورت تلفني با هم صحبت كرده بوديم و در جلسه امروز توافقات نهايي را انجام داديم.
كاشاني درادامه در پاسخ به اين سوال كه قبول داريد پرسپوليس نسبت به تيمهاي ديگر هم اكنون وضعيت خوبي ندارد و تا مشخص شدن سرمربي اين تيم كمي از بقيه عقب ميمانيد، گفت: من با اين مساله موافق نيستم و معتقدم كه پرسپوليس شرايط خوبي دارد. اين تيم، تيمي است كه دو سال پشت سر هم قهرمان جام حذفي شده و در حال حاضر بازيكنان بزرگي تمايل دارند كه با پرسپوليس همكاري كنند و از آنجا كه ما بايد امسال در ليگ قهرمانان آسيا هم حضور داشته باشيم نياز است كه بازيكنان بزرگي به ما اضافه شوند.
سرپرست پرسپوليس درباره آخرين وضعيت انتخاب سرمربي اين تيم براي فصل بعد هم گفت: اولويت اول ما انتخاب سرمربي است، شايد اين سوال پيش بيايد كه چگونه وقتي سرمربي انتخاب نشده علي كريمي با پرسپوليس قرار داد ميبندد. اما از ميان سه گزينهاي كه به باشگاه برنامه خود را ارائه دادهاند، علي كريمي به عنوان نخستين اولويت آنها مطرح شده بود و ما به همين خاطر كريمي را جذب كرديم. سعي كرديم در اين مقطع زماني پالس مثبتي به هواداران بدهيم كه احساس نگراني نكنند.
كاشاني در پاسخ به اين سوال كه آيا اعضاي كميته فني پرسپوليس انتخاب شدهاند يا خير؟ گفت: هنوز انتخاب نشدهاند اما مطمئنا از افراد صاحب نظر و استخوان خرد كرده، مشورت ميگيريم.
سرپرست پرسپوليس همچنين درباره جذب بازيكنان بزرگ و قديمي پرسپوليس پس از آمدن كريمي هم گفت: ما بنا به نياز كادر فني بازيكن جذب ميكنيم. پرسپوليس خانه همه پيشكسوتان و بازيكنان قديمي است كه جوانيشان را در اين تيم گذاشتهاند. ما دوست داريم كه آن بازيكنان به پرسپوليس بيايند اما به من ميگويند چرا از همه پيشكسوتان پرسپوليس استفاده نميكنيد. ما در مجموع پنج تيم در باشگاه داريم كه روي هم رفته ميتوانيم از 30 نفر از اين افراد استفاده كنيم، در حالي كه باشگاه پرسپوليس 350 نفر پيشكسوت دارد و نميتوانيم از همه آنها استفاده كنيم.
سرپرست پرسپوليس درباره اين موضوع كه هزينهي سرخپوشان در اين فصل از كجا تامين ميشود؟ گفت: سال پيش ما با سازمان تربيت بدني توافق كرديم كه از 10 ميليارد 6 ميليارد را بدهد و مابقي را خودمان پرداخت كنيم. سازمان تاكنون 4،5 ميليارد به ما داده و 1،5 ميليارد باقيمانده كه قرار است طبق دستور رييس جمهور 1،5 ميليارد باقيمانده از محل وزارت راه هم به ما و هم به استقلال پرداخت شود. اميدوارم مثل فصل گذشته هيچ كمبودي در مسايل مالي نداشته باشيم. ما در فصل قبل هم سعي كرديم هيچ مشكلي در اين باره به وجود نيايد و ديديد كه براي دو بازي آخر هفت ميليون به بازيكنان پاداش داديم و تاكنون 70 تا 75 درصد قرار داد همه بازيكنان نيز پرداخت شده است.
حبيب كاشاني در پاسخ به اين سوال كه آيا براي انتخاب سرمربي پرسپوليس با علي كريمي هم مشورت كرديد؟ گفت: خير. من حق خودم ميدانم كه درباره اين موضوع با پيشكسوتان مشورت كنم. سعي ميكنيم در اسرع وقت كار انتخاب سرمربي را انجام دهيم و در دو، سه روز گذشته هم تا پاسي از شب با پيشكسوتان و كارشناسان صحبت كرديم.
سرپرست پرسپوليس در پاسخ به اين سوال كه اين شايعه شنيده ميشود كه با آمدن سجادي به وزارت ورزش و جوانان و اختلافي كه با شما دارد، مديريت پرسپوليس هم تغيير ميكند با خنده گفت: چه كسي ميگويد كه من با سجادي مشكل دارم. سجادي از شخصيتهاي تحصيلكرده اين ورزش است ولي قرار نيست كه باشگاه پرسپوليس با آمدن وزير جديد يا رييس سازمان جديد دستخوش تغيير شود. اميدوارم هر كسي كه ميآيد فقط به پرسپوليس كمك كند، چرا كه اين تيم مال مردم است.
اظهارات كاشاني پس از توافق با شماره هشت/-1
مرجع خبری پرسپولیس : سرپرست باشگاه پرسپوليس گفت: از كريمي تشكر ميكنم كه به خانه خودش بازگشت.
حبيب كاشاني پس از توافق و عقد قرارداد با علي كريمي در جمع خبرنگاران اظهار داشت: از كريمي تشكر ميكنم كه به خانه خودش بازگشت. ايشان لطف كرد و قرارداد را امضا كرد. مدت يك سال در خدمت كريمي هستيم. اميدوارم ساليان سال علي كريمي براي پرسپوليس و فوتبال ايران مؤثر باشد. شماره 8 كه سالها براي كريمي بود امسال هم بر تن او خواهد بود. او سالها با اين پيراهن افتخارآفريني كرده است.
سرپرست باشگاه پرسپوليس در پاسخ به اين سؤال كه چرا جلسه با علي كريمي طول كشيد و آيا پيش از اين با او به توافق نرسيده بودند، گفت: پيش از اين توافق نكرده بوديم. تلفني با او حرف زدم و خواهش كردم به باشگاه بيايد و او هم پذيرفت.
ما مدت زيادي بود كه همديگر را نديده بوديم و در اين جلسه در مورد همه چيز صحبت كرديم. صحبتمان در مورد قرارداد 10 دقيقه بود و قرارداد امضا شد. بقيه جلسه در مورد مسائل فوتبالي بود.
كاشاني درباره اينكه با جذب علي كريمي باشگاه پرسپوليس استارت خوبي در فصل نقل و انتقالات زد، عنوان كرد: عليرغم احترامي كه به نظر خبرنگاران ميگذارم بايد بگويم كه باشگاه پرسپوليس شرايط خوبي دارد و بازيكنان بزرگي داريم. تيمي كه توانسته يكي از دو جام معتبر كشور را كسب كند در وضعيت خوبي است. با توجه به اينكه ميخواهيم در ليگ قهرمانان آسيا حضور فعالي داشته باشيم، نياز به جذب بازيكنان بزرگ و باتجربه مثل علي كريمي داريم.
وي در مورد اينكه چه زماني سرمربي تيم مشخص ميشود، گفت: طبيعتا اولويت باشگاه انتخاب سرمربي است. شايد سؤال اين باشد كه چرا قبل از انتخاب سرمربي، علي كريمي جذب شد. در برنامه هر سه مربي، جذب علي كريمي در اولويت بود. در نتيجه هر كدام از اين سه نفر كه سكان پرسپوليس را در دست بگيرند، ما يكي از بازيكنان مورد نيازشان را جذب كرديم و به همين دليل از كريمي خواهش كرديم بيايد قرارداد ببندد و از اين طريق بتوانيم دلگرمي و خوشحالي به هواداران پرسپوليس بدهيم.
كاشاني درباره اينكه براي انتخاب سرمربي نظر چه كساني را ميپرسند، اظهار داشت: از افراد صاحب نظر و كارشناس و كساني كه استخوان خرد كرده اين فوتبال باشند، كمك ميگيريم..
سرپرست باشگاه پرسپوليس در پاسخ به اين سؤال كه چه زمان سرمربي تيم معرفي ميشود، گفت: نميتوان زمان اعلام كرد كه مثلا 24 يا 48 ساعت آينده، اما در اسرع وقت ميخواهيم اين اتفاق بيفتد.
كاشاني درباره اينكه آيا از ساير بازيكنان گذشته پرسپوليس هم براي حضور در اين فصل دعوت ميشود يا خير، عنوان كرد: ما بر اساس نياز كادر فني بازيكن ميگيريم. اگر در برنامه سه مربي مورد نظرمان جذب علي كريمي نبود نميتوانستيم با او مذاكره كنيم. اگر بازيكني علاقمند است كه به پرسپوليس بيايد ما اميدواريم مورد نياز كادر فني ما هم باشد. پرسپوليس خانه همه بازيكناني است كه جواني و سلامتي خود را براي اين تيم گذاشتهاند.
وي افزود: بعضا از من پرسيده ميشود كه چرا از پيشكسوتان تيم استفاده نميشود. بايد بگويم باشگاه هشت تيم پايه دارد كه در مجموع ما ميتوانيم از 17 يا 20 نفر در رأس كار استفاده كنيم. باشگاه پرسپوليس شايد 320 پيشكسوت داشته باشد. اميدوارم شرايط اين باشگاه يك روز طوري شود كه ما بتوانيم از توانايي همه پيشكسوتان استفاده كنيم و اگر در اين خصوص تا به حال قصوري صورت گرفته من عذرخواهي ميكنم.
كاشاني درباره اينكه آيا باشگاه از پشتوانه خوبي براي جذب بازيكن بهره ميبرد يا خير، گفت: سال پيش توافقنامهاي با سازمان تربيت بدني امضا كرديم كه طبق آن بايد 6 ميليارد تومان سازمان تربيت بدني، به باشگاه ميداد و تا سقف 10.5 ميليارد تومان هم باشگاه بايد خودش درآمدزايي ميكرد.
وي ادامه داد: سازمان تربيت بدني تاكنون 4 ميليارد و نيم به باشگاه پول داده است و 1.5 ميليارد باقيمانده نيز هنوز پرداخت نشده است. البته 4 ماه و نيم قبل دستور پرداخت اين پول از سوي سازمان تربيت بدني داده شده اما دو باشگاه پرسپوليس و استقلال هنوز نتوانستهاند اين پول را بگيرند. به هر حال اين باشگاه مردمي است و اميدوارم كمك شود تا اين تيم به آرامش برسد. ما در دو بازي آخر 7 ميليون تومان پاداش داديم. از معدود اتفاقاتي است كه توانستهايم خواسته بازيكنان را برآورده كنيم و تاكنون 75 درصد قرارداد بازيكنان پرداخت شده است.
پ.ن: سایت پربیننده پرسپولیس نیوز از امروز درحرکتی عجیب عضو نمیپذیرد !!!!!!!!!!!!!!!!!!
یه سوال!
کاشانی توی برنامه 90 گفت: من که نباید بازیکن بگیرم! من اصلا ورزشی نیستم، باید هیئت مدیره تشکیل بشه و بعدش مدیر عامل و سرمربی و ...
الان چطوری تیم بدون مربی داره بازیکن میگیره؟
حالش زیاد خوب نیست ظاهرا!
یکم عجیبه اوضاع!
دارم حس می کنم واقعا داره واسه استیلی بازیکن میگیره ... یعنی سرمربی از پیش تعیین شده ...
من همین الان عضو شدم
![]()
این می تونه دلیل باشه ، اما اگه به فرض محال ، مربی پرسپولیس خارج از این 3 گزینه باشه ، بازم بحث پیش میادسرپرست پرسپوليس درباره آخرين وضعيت انتخاب سرمربي اين تيم براي فصل بعد هم گفت: اولويت اول ما انتخاب سرمربي است، شايد اين سوال پيش بيايد كه چگونه وقتي سرمربي انتخاب نشده علي كريمي با پرسپوليس قرار داد ميبندد. اما از ميان سه گزينهاي كه به باشگاه برنامه خود را ارائه دادهاند، علي كريمي به عنوان نخستين اولويت آنها مطرح شده بود و ما به همين خاطر كريمي را جذب كرديم.
حالا اگه مدیر ورزشی هم باشه ، بدون نظر سرمربی طبیعتا نباید بازیکن بگیره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)