دیوید دین:ونگر هنوز هم بهترین فرد برای آرسنال است..gif)
دین معتقد است که آرسن ونگر هنوز بهترین انتخاب برای سرمربیگری آرسنال است.
آرسنال از سال 2005 موفق به کسب جام نشده است و فشارها برای آوردن جام قهرمانی به ورزشگاه امارات هر روز زیادتر می شود. دین که از نیروهای پشت پرده ای بود که ونگر را در سال 1996 به هایبوری آورد در برنامه ی Sportsweek به شبکه 5 رادیو بی.بی.سی گفت:" مردم باید به یاد بیاورند که او چه کارهایی انجام داد و چه دستاوردهایی داشت."
" خلاص شدن از شر دیگران کار ساده ای است اما پس از آن چه می شود؟ آوردن فرد بهتر یک فریب است."
دین که آرسنال را در سال 2007 ترک کرد همچنان از دوستان خوب مرد فرانسوی آرسنال محسوب میشود و متقاعد شده است که تلاش برای آوردن جانشینی برای وی ریسک بزرگی است.
" شما آرسن ونگر را چگونه دنبال می کنید؟ این کار ساده ای نیست. او مجموعه ای از بازیکنان با استعداد را پرورش داده است و مشخصاً به دنبال پیشرفت است و من می دانم که او اگر بتواند به دنبال دو یا سه بازیکن جدید خواهد بود."
توپچی ها تا کنون با جروینیو و کارل جنکینسون قرارداد امضا کرده اند و به دنبال جذب یک مدافع مرکزی - به احتمال زیاد فیل جاگیلکا - نیز می باشند.
اما با وجود خریدهای کم، دین احساس می کند که تقاضای کسب جام از ونگر در این فصل احقانه است.
" هر مدیرعامل یا مدیر که در ملأ عام صحبت کند می گوید که ما قهرمان خواهیم شد که فریب دادن دیگران است."
" چه کسی می داند در فوتبال چه اتفاقاتی خواهد افتاد؟ اشتباهات، مصدومیت ها، محرومیت ها و ... جزئی از فوتبال هستند."
" اما آرسن فرد بسیار متمرکز و مصممی است. من معمولاً با او ملاقات می کنم و او هنوز رویاهای زیادی دارد. همانند روزی که این کار را شروع کرده است. او می خواهد برنده باشد. من به توانایی های او ایمان دارم."
" آرسنال همیشه انتظار موفقیت داشته است اما این امر ساده نیست. شما نمی توانید شیر آب را باز کنید (خرج های زیادی کنید) و تضمین کنید که در بازی ها برنده خواهید شد."
" او تأیید کرده است که او با سخت ترین سال های مربیگریش روبرو شده است. این امر به دو دلیل است. یک دلیل این است که بازی ها سخت تر شده است و دلیل دیگر این است که پول بیشتر در فوتبال دخالت داده شده است."
" دلیل دوم این است که او باید با این واقعیت مبازه کند که هر آنچه امیدوار است به دست بیاورد را نمی تواند به دست بیاورد. با وجود این که او همیشه کار خود را با کیفیت انجام داده است اما او و هواداران جام می خواهند."
" اما شما آرسن را در مخاطره انداخته و او را دست کم می گیرید."
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید