تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 90 اولاول ... 142021222324252627283474 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 899

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی .Arsenal F.C | توپچی های لندن

پروفشنال Scud_MD2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

توپچی ها در مورد سسک محکم ایستاده اند
    تیم شمال لندنی از بارسا خواست تا قیمت حقیقی کاپیتان تیمش را پرداخت کند

پایگاه خبری GunnersTrust: پیتر هیلوود مدیرعامل آرسنال در مورد سسک فابرگاس محکم ایستاده است و می گوید اگر بارسلونا او را می خواهد باید 40 میلیون پوند رقم درخواستی آرسنال را پرداخت کند.
    اسکای اسپورت دیروز گزارش داد که پیشنهاد آخر بارسا برای به خدمت گرفتن کاپیتان فابرگاس رد شده است تا این سومین پیشنهاد ناموفق کاتالانی ها در این تابستان باشد.
    طبق گزارش ها بارسلونا پیشنهاد 30 میلیون پوند به اضافه 5 میلیون پوند در آینده را به توپچی ها ارائه داده بودند اما آرسنال با پافشاری روی موضع خود این پیشنهاد را رد کرده است.
    فابرگاس به همراه دیگر بازیکنان تیم برای بازی دوستانه با بنفیکا به لیسبون سفر نکرد تا به آمادگی جسمانی مطلوب برسد اما همچنان شایعات در مورد ترک آرسنال از سوی وی وجود دارد. اما مدیر عامل آرسنال هیلوود مصر است که آرسنال ذره ای از موضع خود برنخواهد گشت تا بارسلونا پیشنهاد مناسبی ارائه دهد. او به دیلی استار گفت:
    " این پیشنهاد (اخیر) حتی ذره ای به پیش بینی های ما نزدیک نبود. ما دیدگاه خود را صریح گفته ایم. ما به آن ها گفته ایم چه می خواهیم و روی این حرف خود مصر هستیم.
    ما فکر نمی کنیم خواسته ی ما بی دلیل و غیرمنطقی باشد. نگاهی به قیمت های بازیکنان در بازار بیندازید. بازیکنانی که فروخته شدند و حتی نصف خوبی های سسک را نداشتند.
    بارسلونا می خواست قسط های بیشتری بدهد که وابسته به مسائل جانبی می شد اما ما اصلاً به این مسأله رغبت نداریم. ما می خواهیم آن ها قیمت واقعی کاپیتان ما را پیشنهاد دهند."

2. 5 کاربر از Scud_MD2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ونگر: دیدار با اودینزه 'دشوار اما امکان پذیر' است
    رئیس می گوید: 'ما می دانیم که باید در بهترین فرم خود باشیم تا بتوانیم صعود کنیم'

آرسن ونگر تأیید کرد که قرعه ی تیمش در دور حذفی لیگ قهرمانان اروپا سخت است اما او مطمئن است که تیمش کیفیت لازم برای شکست دادن اودینزه در مجموع دو بازی را داراست.
    قرعه کشی جمعه نشان داد که آرسنال باید با تیم چهارم ایتالیا در فصل گذشته روبرو شود که روی کاغذ سخت ترین قرعه ممکن در این مرحله بود.

دیدار رفت 16 آگوست در ورزشگاه امارات و دیدار برگشت 24 آگوست در خانه اودینزه انجام خواهد شد تا برنده به دور گروه لیگ قهرمانان راه پیدا کند.
    ونگر می داند تیم های ایتالیایی رقبای سختی هستند اما مطمئن است تیمش صعود خواهد کرد. ونگر در کنفرانس خبری خود در لیسبون گفت:

" می خواهم بگویم قرعه ای سخت اما امکان پذیر است. چه کسی می خواهد مقابل یک حریف ایتالیایی بازی کند؟؟ می دانیم که باید در بهترین سطح خود باشیم تا به دور بعد صعود کنیم.

اودینزه سانچز و زاپاتا را در این تابستان از دست داد اما آن ها بازیکنان بسیار خوب دیگری در اختیار دارند. آن ها دی ناتاله را دارند و بسیاری دیگر از بازیکنان که با کیفیت را در اختیار دارند.

باید تلاش کنیم در سریعترین زمان ممکن به بهترین سطح خود برسیم زیرا برایمان مهم است که در لیگ قهرمانان حضور داشته باشیم."

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. 4 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

خوبی بازی دیشب رو که باختیم!!!
    خیلی ها هم مصدوم شدن
    رابین و ورمالن و جک و سمیر و تئو و سسک و.... هم از قبل!
    نمیدونم بازی هفته آینده رو چطور میخوایم شروع کنیم :|

6. 5 کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دیوید دین:ونگر هنوز هم بهترین فرد برای آرسنال است.
    دین معتقد است که آرسن ونگر هنوز بهترین انتخاب برای سرمربیگری آرسنال است.

آرسنال از سال 2005 موفق به کسب جام نشده است و فشارها برای آوردن جام قهرمانی به ورزشگاه امارات هر روز زیادتر می شود.
    دین که از نیروهای پشت پرده ای بود که ونگر را در سال 1996 به هایبوری آورد در برنامه ی Sportsweek به شبکه 5 رادیو بی.بی.سی گفت:" مردم باید به یاد بیاورند که او چه کارهایی انجام داد و چه دستاوردهایی داشت."
    " خلاص شدن از شر دیگران کار ساده ای است اما پس از آن چه می شود؟ آوردن فرد بهتر یک فریب است."
    دین که آرسنال را در سال 2007 ترک کرد همچنان از دوستان خوب مرد فرانسوی آرسنال محسوب میشود و متقاعد شده است که تلاش برای آوردن جانشینی برای وی ریسک بزرگی است.
    " شما آرسن ونگر را چگونه دنبال می کنید؟ این کار ساده ای نیست. او مجموعه ای از بازیکنان با استعداد را پرورش داده است و مشخصاً به دنبال پیشرفت است و من می دانم که او اگر بتواند به دنبال دو یا سه بازیکن جدید خواهد بود."
    توپچی ها تا کنون با جروینیو و کارل جنکینسون قرارداد امضا کرده اند و به دنبال جذب یک مدافع مرکزی - به احتمال زیاد فیل جاگیلکا - نیز می باشند.
    اما با وجود خریدهای کم، دین احساس می کند که تقاضای کسب جام از ونگر در این فصل احقانه است.
    " هر مدیرعامل یا مدیر که در ملأ عام صحبت کند می گوید که ما قهرمان خواهیم شد که فریب دادن دیگران است."
    " چه کسی می داند در فوتبال چه اتفاقاتی خواهد افتاد؟ اشتباهات، مصدومیت ها، محرومیت ها و ... جزئی از فوتبال هستند."
    " اما آرسن فرد بسیار متمرکز و مصممی است. من معمولاً با او ملاقات می کنم و او هنوز رویاهای زیادی دارد. همانند روزی که این کار را شروع کرده است. او می خواهد برنده باشد. من به توانایی های او ایمان دارم."
    " آرسنال همیشه انتظار موفقیت داشته است اما این امر ساده نیست. شما نمی توانید شیر آب را باز کنید (خرج های زیادی کنید) و تضمین کنید که در بازی ها برنده خواهید شد."
    " او تأیید کرده است که او با سخت ترین سال های مربیگریش روبرو شده است. این امر به دو دلیل است. یک دلیل این است که بازی ها سخت تر شده است و دلیل دیگر این است که پول بیشتر در فوتبال دخالت داده شده است."
    " دلیل دوم این است که او باید با این واقعیت مبازه کند که هر آنچه امیدوار است به دست بیاورد را نمی تواند به دست بیاورد. با وجود این که او همیشه کار خود را با کیفیت انجام داده است اما او و هواداران جام می خواهند."
    " اما شما آرسن را در مخاطره انداخته و او را دست کم می گیرید."

کد:

8. 3 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اودينزه قرعه سختيه ؟
    اكثر بايكناي كليديش رفتن
    دفاع وسط + آلكسيس + اينلر

10. 2 کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اودينزه قرعه سختيه ؟
    اكثر بايكناي كليديش رفتن
    دفاع وسط + آلكسيس + اينلر
    بله قرعه سختیه
    معمولا تو این مرحله تیم های ضعیف به آرسنال میخوردن که با این حساب بین این تیم ها اودینزه یکی از قویترین ها به حساب میاد ولی در کل خیالی نیست چون شک ندارم که آرسنال با اقتدار به مرحله بعد صعود میکنه.

12. 3 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چزنی :دفاع برای رقابت ها آماده است
    او می گوید 'من از عملکرد پیش فصلمان خوشحالم'

ووجیچ چزنی از عملکرد دفاعی آرسنال در پیش فصل خوشحال است.
    دروازه بان لهستانی آرسنال در نیمه دوم بازی مقابل بنفیکا شاهد به ثمر رسیدن دو گل توسط پابلو آیمار و نولیتو بود که موجب شد آن ها بازی باخته را جبران کنند و جام اوزه بیو را در ساعات انتهایی شنبه در خانه نگه دارند. این سومین بار در طول هفته گذشته بود که آرسنال بازی برده را با تساوی یا باخت عوض می کرد. دو مرتبه قبلی مقبال بوکاجونیورز و نیویورک ردبولز در جام امارات بود.
    اما چزنی که به نظر می رسد انتخاب اول آرسنال برای قرار گرفتن در چارچوب دروازه مقابل نیوکاسل باشد تنها دو گل در پیش فصل دریافت کرده است و مطمئن است دفاع 4 نفره ی آرسنال آماده ی شروع رقابت های فصل جدید است.
    او در گفتگو با سایت رسمی آرسنال گفت:" من کاملاً از عملکرد دفاع رضایت دارم. ما در نیمه اول بازی مقابل بنفیکا گلی نخوردیم و من از عملکرد پیش فصل خوشحالم."
    " من به نتایج خیلی دقت نمی کنم. مهم ترین امر آمادگی جسمانی ما و همچنین نشان دادن آمادگی برای شروع فصل به مربی بود."
    بازی روز شنبه اولین سفر آرسنال به سنت جیمززپارک پس از تساوی 4-4 فصل گذشته است و چزنی تأیید می کند که انگیزه ای بهتر از این برای شروع فصل در شمال شرق انگلستان وجود نداشت.
    " ما مصمم به پیروزی در این بازی هستیم زیرا من معتقدم ما قهرمانی را فصل پیش در نیوکاسل واگذار کردیم. ما می خواهیم در نیوکاسل دوباره خود را نشان دهیم و ماجرای فصل گذشته تنها یک بار رخ می دهد و دیگر اتفاق نخواهد افتاد.

کد:

این حرف های چزنی منو نگران کرده شخصا امیدوارم ونگر کبیر یه مدافع خوب رو خریداری کنه.

14. 3 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

الکس چمبرلین رسما به آرسنال ملحق شد
    باشگاه فوتبال آرسنال انتقال بازیکن ساوتهمپتون را تایید کرد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    باشگاه فوتبال آرسنال خوشحال است اعلام کند که الکس اکسلد چمبرلین با قراردادی بلند مدتی و رقمی نا معلوم به آرسنال ملحق شد.

اکسلد چمبرلین 17 ساله از تیم لیگ یکی ساوتهمپتون به آرسنال ملحق شد، جایی که 44 بازی برای ترکیب اصلی این تیم در طول حضور طولانی مدتش انجام داد.

او در سن 7 سالگی به آکادمی ساوتهمپتون پیوست و به سرعت مدارج پیشرفت را طی کرد به و در مارچ 2010 در سن 16 سال و 199 روز نخستین بازی خود برای تیم اصلی را انجام داد. با این کار او به بعد از تئو والکات به دومین بازیکن جوان تاریخ این باشگاه تبدیل شد که برای تیم اصلی به میدان رفت.

سرعت و مهارت هجومی اکسلد چمبرلین در فصل 2010/11 وی را به مهره ای کلیدی در رسیدن ساوتهمپتون به لیگ یک تبدیل کرد. او 41 بازی انجام داد و 10 گل نیز به ثمر رساند. عملکردهای چشمگیر وی باعث شد وی در تیم منتخب لیگ یک فصل گذشته قرار گیرد که از طرف کارشناسان رای گیری شده بود.

الکس که می تواند در هر دو جناح بازی کند در نقش هافبک مرکزی نیز قادر به بازیست و این موضوع را در تیم زیر 18، 19 و 21 سال انگلستان نشان داده است.

آرسن ونگر بعد از انجام این انتقال گفت " خوشحالیم که الکس تصمیم گرفت به ما ملحق شود.

او بازیکن جوان هیجان انگیزی است که خلاقیت و کیفیت هجومی خاصی به ما می دهد. او یک بازیکن همه کاره است که در چندین پست می تواند بازی کند. او می تواند به عنوان یک هافبک مرکزی هجومی و یا در دو جناح کار کند.

الکس یک پاسر باهوش است و درک خوبی از بازی دارد و به نظر میرسد بازیکن بسیار خوبی در تیم باشد.

او در دوران پیشرفت خود در ساوتهمپتون فوق العاده خوب عمل کرده و ما مشتاقانه حتی منتظر پیشرفت های بیشتر او هستیم و تا نهایت پتانسیل خود را در باشگاه فوتبال آرسنال به نمایش بگذارد."

اکسلد چمبرلین که دوشنبه اینده تولد 19 سالگی خود را جشن میگیرد بعد از این انتقال گفت " از اینکه به آرسنال پیوستم بسیار هیجان زده هستم. این باشگاه فوق العاده ای است و من واقعا منتظر فرصت بازی کردن در بالاترین سطح هستم.

آرسنال مربی فوق العاده ای به نام آرسن ونگر دارد، بازیکنان درجه یکی دارد و به سبک جذابی بازی می کند. اینها فاکتور های مهمی برای من در انتخاب آرسنال بود.

افتخار می کنم که به آرسنال ملحق شدم اما همچنین می خواهم از این فرصت استفاده کنم و از تمام افرادی که در ساوتهمپتون به من کمک کردند و در ابتدای مسیر حرفه ای از من حمایت کردند تشکر کنم، من همیشه سپاسگذار آن خواهم بود.

اکون مشتاقم تا تمام هم تیمی های جدیدم را ببینم و بدون قید و شرط هرچه در توان دارم در پیراهن آرسنال بکار گیرم."

الکس بلافاصله تمرینات خود در زمین ترمین کالنی لندن را برای شروع فصل جدید آغاز خواهد کرد.

16. 4 کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Scud_MD2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

ریو میایچی مجوز کار برای بازی در آرسنال را دریافت کرد
    هافبک ژاپنی مجوز کار برای باقی ماندن در آرسنال را دریافت کرد.

پایگاه خبری GunnersTrust: اشگاه فوتبال آرسنال خوشحال است اعلام کند ریو میایچی با دریافت مجوز کار می تواند برای تیم اصلی آرسنال به میدان برود.

بازیکن 18 ساله آرسنال در ژانویه به جمع توپچی ها پیوست و یک نیم فصل را بصورت قرضی در فاینورد گذراند که به هماهنگی وی با فوتبال اروپا کمک کرد در حالی که به یک مجوز کار برای بازی در بریتانیا نیاز داشت.

یک گروه از فدراسیون سشنبه در ورزشگاه ومبلی خاضر شدند تا در این مورد تصمیم بگیرند و درخواست آرسن ونگر که در بشنوند. تاییده ای از سوی فدراسیون فوتبال ژاپن نیز ارسال شده که کمک قابل توجهی به این روند کرد.

میایچی در طول پیش فصل عملکرد قابل توجهی داشت و در خارج از انگلستان در تمام بازی ها به میدان رفت اما او اکنون اجازه کار در این کشور را دارد و به این معناست که می تواند برای ارسنال در بریتانیا بازی کند.

آرسن ونگر بعد از شنیدن این خبر گفت " بی نهایت خوشحالیم که ریو مجوز کار را دریافت کرده است. این تقریبا به مانند یک خرید جدید برای ماست چرا که مطمئن نبودیم که بتوانیم برایش مجوز بگیریم. ریو در پیش فصل فوق العاده سخت کار کرد و در طول بازی های آسیا، آلمان و پرتقال بسیار خوب عمل کرد.

ریو توانایی های ذاتی دارد. توازن خوبی در بازیش وجود دارد و سرعت فوق العاده ای نیز دارد/ پاس ها و سانترهای او بطور مداوم در بالاترین سطح هستند. او بازیکن بسیار هیجان انگیزی است. فصل گذشته دوره موفقی در فاینورد هلند داشت و به او این فرصت را داد تا بطور مداوم بازی کند و ما مشتاقانه منتظر فصل جدی و سهم او در این راه هستیم."

به زودی و به محض تکمیل مراحل اداری، ریو میایچی می تواند برای تیم اصلی آرسنال بازی کند.

18. 3 کاربر از Scud_MD2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

خبر مجوز گرفتن ریو خیلی عالی بود
    با اینکه میدونستیم احتمالا مجوز میگیره ولی خبرش فوق العاده بود و نشون میده که ونگر برنامه ویژه ای براش داره
    نمیدونم بچه ها ازش کلیپ دیدن یا نه
    یا بازیش رو تا الان نگاه کردین یا نه
    فقط اینو بگم
    یه خورده جا بیفته و تجربه پیدا کنه خیلی ها رو انگشت به دهن میذاره
    اینو میثاق توی GunnersTrust گذاشته بود(البته اگه نقل قول نا مناسب تلقی نشه ) :
    یه خاطره خیلی جالب به نقل از سایت YoungGuns

میگه که سال پیش این موقع ها ریو در دوران آزمایشی در آژاکس پاش میشکنه و بعد از دوران آزماشی در کلن و آرسنال، به ژاپن بر میگرده و آرسن ونگر به دیدنش میره! و بهش این جمله رو در هنگام درمان میگه :

Get fit, learn some English and come back. Arsenal is your home

" آماده شو ، کمی انگلیسی یاد بگیر و برگرد . آرسنال خانه تو است !! "

20. 3 کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •