تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 339 اولاول ... 142021222324252627283474124 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 3386

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | آبی پوشان

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اره دادنش تراکتور
    رحیمی هم مثله اینکه میخواد بره داماش کلا کنسل شده استقلال اومدنش
    حمودی هم میگن یه سال با فولاد قرارداد داره هنوز.درسته؟

2. این کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این کرار موقعی که توی تراکتور بود داور رو هم می زد 3-4 جلسه محروم میشد حالا که اومده استقلال تازه یادشون افتاده که باید اونو بیشتر محروم کنن!
    کلا این کمیته انضباطی کارای عجیب زیاد انجام میده که به نظر می رسه بعضی هاش اصلا به صورت خود جوش نباشه : دی
    Last edited by vahidgame; 13-06-2011 at 19:16.

4. 3 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

امسال يه حركت خيلي خوبي كه تو نقل و انتقالات انجام دادن همين آوردن حوار مولا بودش ...

من بعد از اون بازي هايي كه تو پرسپوليس داشت اصلا فكر نميكردم كه بتونه خوب كار كنه و ميگفتم حتما مثل بازي هاش تو پرسپوليس خوب نخواهد بود.

اما واقعا خيلي هوش بالايي داره ... تو اين بازي ها من دقت كردم شعور فوتبالي خوبي داره ... ميدونه كجا بايد باشه ... كجا پاس بده و چه كاري انجام بده ...

+

ولي در مورد كرار اينو بگم كه بازيكن خوبيه از لحاظ تكنيك ... اما مشكل بزرگش پاس ندادنش هست و يه موضوع ديگه كه فكر نميكنم اصلا استقلال با وجود بازيكنايي مثل جباري و مبعلي و حوار و شريفات كه هافبك هاي نفوذي به حساب ميان نيازي نداشت به اين بازيكن ... از لحاظ بازي سازي كه مبعلي و جباري خيلي بهترين ... تكنيك كه حوار هم چيزي كم نداره نسبت بهش و از لحاظ سرعت هم شريفات بازيكن خوب بايد باشه.
    Last edited by Hamid Hamid; 13-06-2011 at 20:24.

6. 3 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

امير قلعه‌نويي سرمربي تراكتورسازي تبريز شد

امير قلعه‌نويي سرمربي تيم فوتبال تراکتورسازي تبريز شد.

يک منبع موثق در باشگاه تراکتورسازي که نخواست نامش فاش شود امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در تبريز با تاييد اين خبر گفت: امير قلعه نويي امروز با مسئولان تيم تراکتورسازي براي هدايت اين تيم در فصل 91-90 به توافق رسيده و قرار داد يک ساله منعقد کرد.
    وي بدون ذکر مبلغ قرارداد وي گفت: اگر قلعه نويي موجب کسب قهرماني يا صعود تراکتورسازي به آسيا شود 25 درصد به مبلغ قراردادش بابت پاداش افزوده خواهد شد.

وي همچنين از توافق اين باشگاه با يک اسپانسر جديد خبر داد.
    اين منبع آگاه همچنين از احتمال تغييرات مديريتي اين باشگاه خبر داد و خاطرنشان کرد: در 24 ساعت آينده شايد در راس مديريتي اين باشگاه نيز شاهد تغييراتي باشيم.
    تيم تراکتور سازي در ليگ برتر با کسب عنوان پنجمي از راهيابي به ليگ قهرمانان آسيا بازماند.
    مربي سه فصل گذشته اين تيم فراز کمالوند بود.

منبع: ورزش 3

8. 2 کاربر از t.sunami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قلعه نویی 1 ساله بسته.قرارداده مظلومی هم امسال تمومه.اکثر بازیکنا هم دارن 2 ساله قرارداد میبندن.....
    اگه قلعه نویی ساله دیگه بیاد استقلال باز امکانه اینکه تیمو جارو کنه بره خیلی زیاده

10. 4 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قرارداد حمودي با استقلال در هيات فوتبال ثبت شد

قرارداد دو ساله علي حمودي با استقلال به ثبت رسمي رسيد.

علي حمودي که يکي از خريدهاي جديد استقلال براي فصل يازدهم است، امروز با حضور در هيات فوتبال تهران قرارداد دوساله خود را ثبت کرد.
    وي به همراه علي اميري معاون باشگاه استقلال در هيات فوتبال حاضر شده بود.
    استقلال با جاسم کرار و محمد نصرتي هم قرارداد داخلي امضا کرده است.

70 درصد از باشگاه طلب دارم
    رحمتي: به هر قيمتي در استقلال نمي‌مانم

هافبک تيم فوتبال استقلال گفت: اين تيم را دوست دارم اما به هر قيمتي نمي‌مانم.

کيانوش رحمتي در مورد وضعتيش براي فصل آينده در استقلال اظهار داشت: فعلا در شمال هستم و استراحت مي کنم. من يک سال ديگر با استقلال قرارداد دارم و تا جايي که با باشگاه در تماس بوده ام مشکلي براي ادامه همکاري در فصل بعد نيست.
    وي در خصوص شايعات و تناقض گويي ها نسبت به ماندن برخي از بازيکنان استقلال در اين تيم عنوان کرد: هميشه بايد در فصل نقل و انتقالات اخبارهاي براي هيجان دادن مطرح مي شود. خودم که با باشگاه در تماس هستم اصلا قضايا آن طور که در بيرون مي شنوم نيست، اما در اين فوتبال امکان اتفاق افتادن هر چيزي هست.
    رحمتي در مورد اينکه گفته مي شود باشگاه استقلال از بين او و فرزاد آشوبي يکي را انتخاب مي کند، گفت: من هم اين را شنيدم، اما احساس مي کنم چنين خبرهايي نباشد. در کل به مال و جايگاه دنيا دل بسته نيستم. از بچگي اين تيم را دوست داشتم و در هر تيمي ديگري غير از استقلال هم که بودم هميشه دعايم اين بود که استقلال برنده شود اما اين طور هم نيست که بر هر قيمتي بخواهم بمانم. اگر مرا بخواهند با جان و دل مي مانم و اگر هم نخواهند بدون اينکه ناراحت شوم و بخواهم مصاحبه اي کنم مي روم.
    کيانوش رحمتي در ادامه به طلبي که از باشگاه استقلال دارد اشاره کرد و گفت: مي خواستم امروز براي گرفتن طلبم به تهران بيايم که متوجه شدم فتح الله زاده ايران نيست. از دو فصل قبل 40 درصد و از اين فصل 30 درصد از قراردادم باقي مانده است. اميدوارم هر چه زودتر اين طلب ها تسويه شود.

نمي‌توانستم بدون پول جايي بازي کنم
    رحيمي: مقصر استقلالي نشدنم راه‌آهن بود

هافبک جديد تيم فوتبال داماش گفت: راه‌آهني‌ها آنقدر برايم مشکل مالي ايجاد کردند تا من نتوانم براي استقلال بازي کنم.

ابوذر رحيمي، مدافع فصل گذشته تيم فوتبال راه‌آهن شب گذشته با حضور در دفتر امير عابديني، مدير عامل باشگاه داماش ايرانيان با اين باشگاه به مدت يکسال به توافق رسيد و قراردادش را امضا کرد.
    اين اتفاق در حالي رخ داد که رحيمي پس از جذب جاسم کرار دومين خريد فصل نقل و انتقالات استقلال محسوب شد، اما عجله وي براي نقد شدن چکش باعث شد تا استقلالي‌ها قيد اين بازيکن چپ پا را بزنند.
    رحيمي در همين زمينه در مورد اين قرارداد گفت: قراردادم با داماش کمتر از استقلال بود، اما پول داماش واقعا پول بود و عابديني حرفش در اين مورد حرف بود.

وي با تأييد رعايت سقف قرارداد، در مورد عدم توافقش با استقلالي‌ها گفت: 60 درصد از مبلغ قراردادم از راه‌آهن باقي مانده و همين موضوع باعث به وجود آمدن مشکل مالي و خانوادگي برايم شده و برنامه‌هايم را واقعا به هم ريخته است. به همين دليل به پول نياز داشتم و اگر با مشکل مالي به استقلال مي‌رفتم مانند اواخر حضورم در راه‌آهن تمرکزم را از دست مي‌دادم.
    رحيمي تأکيد کرد: درست است که پيوستن به داماش به دليل حضور در شهرستان کمي سخت است، اما قصد دارم در داماش حضور موفقي داشته باشم تا دوباره به تيم ملي دعوت شوم.
    مدافع فصل آينده داماش گفت: به احترام عابديني به داماش آمدم و روي حرف‌هاي وي حساب باز کردم. در مورد کسر20 درصد از قراردادم اوليه‌ام نيز بايد بگويم که عابديني هر کاري بکند، من قبول مي‌کنم. او اگر40 درصد هم کم مي‌کرد، بازهم قبول مي‌کردم.

وي يادآور شد: هنوز هم مي‌گويم از بچگي استقلالي هستم و آرزو دارم يک روز به پيراهن اين تيم را بر تن کنم. امسال هم دوست داشتم در استقلال بازي کنم که قسمت نشد. البته در اين مورد راه‌آهن هم مقصر بود، چراکه مشکل مالي سال گذشته تا اندازه‌اي زياد بود که واقعاً نمي‌توانستم بدون پول جايي بازي کنم.
    مدافع فصل گذشته راه‌آهن با بيان اينکه طلب زيادي از اين تيم دارم، افزود: 4 سال براي تيمم زحمت کشيدم و براي گرفتن طلبم اول با محمدحسن انصاري‌فرد صحبت مي‌کنم. راه‌آهن را هنوز دوست دارم اما اگر با صحبت مشکلم حل نشد، چاره‌اي جز شکايت باقي نمي‌ماند.

مجتبي جباري: قرارداد دو ساله دارم

بازيکن تيم استقلال گفت: اگر استقلال چند نفر را براي تقويت تيم اضافه کند، شرايط بهتر مي‌شود.

مجتبي جباري در جمع خبرنگاران حاضر شد و درباره قراردادش اظهار کرد: قرارداد من با باشگاه استقلال دو ساله است و من با اين تيم قرارداد دارم.
    جباري درباره نقل و انتقالات باشگاه استقلال بيان کرد: در جريان اخبار نقل و انتقالات نيستم. من با تيم قرارداد دارم و تکليف خودم مشخص است.
    وي درباره شرايط استقلال گفت: شرايط تيم در کل خوب است و اگر باشگاه بتواند نفراتي که دارد را حفظ کند و چند بازيکن را براي تقويت تيم اضافه کند، شرايط بهتر مي‌شود.
    مجتبي جباري درباره احتمال حضور تيموريان در استقلال بيان کرد: آندو از من درباره شرايط استقلال پرسيد و من هم شرايط را به او توضيح دادم. او بازيکن خوبي است و مي‌تواند به ما کمک کند.

محمود فكري: احتمال نماندنم در استقلال زياد است

مربي تيم فوتبال استقلال گفت: با باشگاه استقلال مشکلي ندارم اما شايد در اين باشگاه نمانم.

محمود فکري درباره نقل و انتقالات باشگاه استقلال اظهار کرد: باشگاه درصدد اين است که بازيکناني را که مي‌خواهد جذب کند. فصل نقل و انتقالات شرايط حساسي دارد و براي هر باشگاهي مهم است. باشگاه بايد بتواند نفراتي را که مد نظر دارد جذب کند.
    فکري درباره شرايط همکاري کادر فني استقلال عنوان کرد: پرويز مظلومي با باشگاه قرارداد دارد و دستياران او نيز اگر مشکلي نداشته باشند تمديد مي‌کنند.
    وي افزود: من مشکلي با باشگاه ندارم اما شايد نمانم. فعلا جاي خاصي مد نظرم نيست اما احتمال دارد که در استقلال نباشم.
    فکري درباره شايعه حضورش در تراکتورسازي گفت: هنوز با من تماس نگرفته‌اند و من هم از طريق رسانه‌ها اين موضوع را شنيده‌ام. هنوز صحبت خاصي نداشته‌ام و احتمالش زياد است که در استقلال نمانم.
    وي درباره علت حضورش در باشگاه استقلال گفت: آمديم به باشگاه سر بزنيم و ببينيم چه خبر است. به هر حال باشگاه استقلال را دوست داريم.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

12. 4 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مظلومی طالبلو را جواب کرد

ورزش > لیگ برتر - سرمربی استقلال وحید طالب لو را جواب کرد.
    سرمربی تیم استقلال با اشاره به وضعیت دروازه‌بانان این تیم گفت:« قصد داریم که دو گلر را داشته باشیم. یک گلر به عنوان دروازه‌بان اول و یک گلر به عنوان دروازه‌بان دوم. از گزینه‌هایی که مد نظر ما است، یکی را به عنوان دروازه‌بان اول انتخاب می‌کنیم.»
    او با اشاره به طالب لو و اینکه وضعیت او در استقلال چه می شود گفت:«طالب لو نمی‌خواهد نفر دوم باشد، برای او احترام قائل هستیم و از او تشکر می‌کنیم. بهتر است که او به روزهای اوجش برگردد و به تیم ملی برسد. از اول هم گفتم که دو گلر سطح یک نمی‌گیریم. چرا که دردسر سال گذشته برای ما ایجاد می‌شود.

اندرانیک تیموریان : استقلالیها محترم هستند ولی انتخابم اگاهانه خواهد بود

ورزش > لیگ برتر - ایسنا نوشت:
    بازیکن فصل گذشته تراکتورسازی می‌گوید: «پیشنهاد استقلال را همزمان با دیگر پیشنهادهای داخلی مورد بررسی قرار می‌دهد تا با در نظر گرفتن شرایط تیم‌ها بهترین گزینه را انتخاب کند.»
    آندرانیک تیموریان درباره مقصد بعدی‌اش می‌گوید: «چند پیشنهاد دارم، اما چون تمرینات تیم ملی به تازگی تمام شده می خواهم کمی استراحت کنم. فکر می‌کنم تا هفته بعد وضعیت فصل آینده‌ام مشخص شود.»
    وی درباره گفت و گو‌ با سران باشگاه استقلال جهت حضور در این تیم می‌گوید: «من با آقای فتح الله زاده و پورحیدری نیم ساعت گفت و گو‌ کردم. صحبت کوچکی با هم داشتیم. حقیقت این است که مدیر برنامه‌هایم دنبال کارهایم است، اما به دلیل احترامی که برای فتح الله زاده و پورحیدری قایل هستم پیش‌ آنها رفتم و صحبت کردم.»
    تیموریان در پاسخ به این سوال که آیا حضور مجتبی جباری در استقلال احتمال حضورتان را در این تیم افزایش نمی‌دهد، می‌گوید: «مجتبی از دوستان قدیمی من است و دو سه سال بیشتر از من تجربه بازی در لیگ برتر را دارد. خودم هم بازیکن سابق استقلال بوده‌ام، اما حضور من در استقلال منوط به انجام توافقات بین دو طرف است. من برای استقلال احترام زیادی قائلم و می دانم که این تیم تا اینجا بازیکنان خوبی را هم جذب کرده، اما می خواهم با در نظر گرفتن پیشنهاد دیگر تیم‌ها انتخاب خیلی آگاهانه‌ای را انجام دهم.»

کد:

14. 2 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وحید طالبلو راهی امریکا شد

ورزش > لیگ برتر - وحید طالب لو راهی آمریکا شد تا برای مدتی از هیاهوی فوتبال و لیگ برتر دور باشد.
    به گزارش خبر آنلاین دروازه بان فصل گذشته استقلال که روز گذشته پرویز مظلومی اعلام کرد او را نمی خواهد راهی آمریکا شد تا برای گرفت گرین کارت اقدام کند.
    این اتفاق در حالی افتاد که طالب لو دفعه قبل که بحث حضورش در آمریکا مطرح شده بود به خبرآنلاین گفته بود:«مگر جرم است؟من یک سفر خانوادگی دارم و می خواهم به آمریکا بروم.فکر نمی کنم این موضوع مشکلی داشته باشد.»
    طالب لو با توجه به اتفاقات افتاده و اینکه استقلالی ها مذاکرات با رحمتی را آغاز کرده اند ترجیح داده تا فعلا دور از هیاهو باشد تا ببیند در آینده مسئولان استقلال چه تصمیمی می گیرند.

کد:

16. 2 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مظلومي فهرست فروش استقلال را آماده كرد

سرمربي استقلال فهرست فروش اين تيم را براي فصل جديد آماده کرده است.

سايت رسمي باشگاه استقلال نوشت: "بعد از کرار جاسم، علي حمودي نيز قرارداد رسمي‌اش را امضا کرد. در کنار اين دو، محمد نصرتي که خود اعلام کرد: تمام شد، من يک استقلالي‌ام.
    مظلومي در کمال آرامش به جمع شدن نفرات مورد نظر خود براي تشکيل يک تيم مقتدر مي نگرد. او "فهرست فروش " را آماده کرده و مردان تمديدي‌اش را هم يک به يک پاي ميز عقد قرارداد مي‌نشاند.

به زودي اخبار ديگري هم به گوش خواهد رسيد. بازيکنان درجه اول ديگري به جمع استقلالي‌ها اضافه مي‌شوند. نکته مهم در يارگيري و تيم بستن استقلال اين است؛ بازيکناني به خدمت گرفته مي‌شوند که مکمل يکديگر خواهند بود. بازيکناني که وزن حرکتي مردان آبي‌پوش را بالا مي‌برند و سرعت را اصلي‌ترين ويژگي بازي خود قرار مي‌دهند. "

کد:

18. 2 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

اكبرپور: تا روز آخر نقل و انتقالات منتظر استقلال مي مانم

مهاجم تيم فوتبال استيل آذين مي گويد تا آخرين روز نقل و انتقالات منتظر پيشنهاد استقلال مي ماند وگرنه احتمال حضورش در پرسپوليس وجود دارد.

سياوش اکبرپور روز چهارشنبه در گفت و گو با ايرنا، تصريح کرد: من هنوز بازيکن تيم استيل آذين هستم و با وجود تسويه حساب با اين باشگاه، هنوز رضايت نامه ام را نگرفته ام.
    وي ادامه داد: حسين هدايتي از من و چهار بازيکن ديگر استيل آذين خواسته است تا به تيم ديگري نرويم و به همين خاطر هنوز رضايت نامه را به ما نداده است.
    مهاجم تيم استيل آذين خاطرنشان کرد: قرار بود حسين هدايتي به پرسپوليس برود.اگر او به هيات مديره پرسپوليس اضافه شود ما هم فصل آينده با او به اين تيم مي رويم.
    اکبرپور يادآور شد: با اين حال من هنوز استقلال را دوست دارم و تا آخرين روز نقل و انتقالات منتظر پيشنهاد آنها مي مانم.البته هنوز صحبت خاصي با مديران استقلال در اين رابطه نداشته ام و فقط براي گرفتن مطالبات معوقه ام به باشگاه مراجعه کرده ام.

منبع : ورزش3

20. 3 کاربر از t.sunami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •