تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 154 اولاول ... 142021222324252627283474124 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 1537

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی AC Milan | روسونری ها

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض آيا مونتوليوو در تابستان و گانسو در ژانويه به ميلان مي پيوندند؟!

گازتا دلا اسپورت امروز در گزارشی به این موضوع پرداخته است که می توانید در اینجا مشاهده کنید.

به نظر مي رسد ميلاني ها قصد دارند تا شرايط را براي جذب مونتوليوو و گانسو فراهم کنند.

ميلان براي اين فصل با چهار بازيکن جديد به توافق رسيده است اما همه منتظر آمدن خريد بزرگ ميلاني ها هستند بازيکني که به نظر مي رسد در آخرين روزهاي آگوست به ميلان بپيوندد

.گازتا دلا اسپورت در گزارشي اعلام کرد که احتمالا مونتوليوو آقاي x ميلاني هاست.
    قرارداد اين بازيکن ايتاليايي فصل آينده به پايان خواهد رسيد او همچنين به سران فيورنتينا اعلام کرده است که قصد ندارد تا قرار دادش را با اين تيم تمديد کند به همين منظور ممکن است او با قيمت کمتري فيورنتينا را ترک کند.
    مونتوليو بازي ساز تيم ملي ايتالياست و استايلي شبيه به پيرلو دارد.مونتوليوو چندي پيش از ليست ميلان خارج شده بود زيرا او مرد مورد علاقه ي ماکسي آلگري نبود.
    اي روزنامه در بخش ديگري نوشت ميلان گانسو را در ژانويه به سن سيرو خواهد آورد زيرا انتقال او در فصل تابستان به دليل مشکلات سانتوس غير ممکن به نظر مي رسد.
    ماسيميليانو آلگري و آدريانو گالياني نيز چندي پيش اعلام کرده بودند که پائولو هنريکه گانسو ممکن است در زمستان به جمع مردان ميلان اضافه شود. همچنين انتظار مي رود تا قيمت او تا ژانويه کاهش پيدا کند.اما ميان همچنان با ايجنت گانسو در ارتباط است و در هفته ي گذشته نيز با گالياني ملاقاتي را ترتيب دادند.به نظر مي رسد دنيلو به بنفيکا نزديک شده است.

آخر فروم باز anon85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    here & there

پيش فرض

مکسس: به پیراهن میلان افتخار می کنم

سایت گل- فیلیپه مکسس، مدافع فرانسوی باشگاه میلان آماده است تا در فصل جدید حضورش در ترکیب روسونری خوش بدرخشد و ماجراجویی جدیدی را درمیلان آغاز کند
    این ستاره 29 ساله دربازار نقل و انتقالات تابستانی از رم به میلان پیوست و از روز سه شنبه تمریناتش را در میلانلو آغاز کرد.
    مکسس به کوریره دلوسپورت گفت:« افتخار می کنم که این پیراهن را بپوشم و می خواهم با نشان دادن توانایی هایم، به این پیراهن احترام بگذارم.واقعا احساس غرور می کنم و می خواهم از تمام هم تیمی هایم تشکر کنم. با این پیراهن میلان واقعا خوشحالم و می خواهم ثابت کنم که می توانم با هم تیمی های جدیدم که فصل گذشته قهرمان سری آ شدند،رقابت کنم. »
    مکسس در ماه ژوئن به عنوان بازیکنی آزاد از رم به میلان پیوست. این درحالی بود که قرارداد او با جلوروسی به پایان رسیده بود. مکسس که متولد تولوز است، در سال 2004 از اوسر به رم پیوسته بود.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پ.ن. به عنوان یه طرفدار رم، امیدوارم تو میلان هم موفق باشه؛
    خیلی بازیکن با غیرتیه؛ هیچ وقت واسه رم که کم نذاشت...

3. این کاربر از anon85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض ماسيمو آمبروسيني: تنها بارسا بهتر از ميلان است

هافبك باتجربه روسونري مطمئن است كه تيمش در رقابت هاي فصل آينده ليگ قهرمانان به نتايج بهتري دست پيدا مي كند

سايت گل- ماسيمو آمبروسيني، هافبك باتجربه ميلان، اعلام كرد كه ميلان از كيفيت لازم براي رسيدن به مراحل بالاي ليگ قهرمانان فصل آينده برخوردار است و افزود كه تنها بارسا از روسونري بهتر است.

ميلاني ها در رقابت هاي فصل اخير چمپيونزليگ مقابل تاتنهام شكست خوردند و از دور مسابقات حذف شدند اما آمبروسيني مطمئن است كه فصل آينده مي تواند براي تيمش بهتر باشد.

او در گفتگو با گازتا دلو اسپورت گفت:" در حال حاضر تنها بارسا كلاسي متفاوت از بقيه دارد. ميلان در بين شش يا هفت تيمي قرار دارد كه در يك سطح قرار دارند و بازي هاي خوبي ارائه مي دهند.

فصل پيش شايد براي تيم موفقيت در چنين رقابت هايي كمي زود بود اما ما فصل آينده آماده جنگيدن براي قهرماني هستيم. ما مشتاقانه به دنبال قهرماني در چمپيونزليگ هستيم. ما فصل قبل با بدشانسي حذف شديم. براي قهرماني در چنين رقابت هايي به شانس هم نياز است."

کد:

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

مثل اینکه برلو قاطی کرده و گفته فقط شواینی و کاکا رو میخوام!!!
    کاکا به کنار
    اما به این ائودی کاپ خیلی امید دارم چون بایرن هم توش حضور داره

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض گزارش روز : میلان و آغاز تمایل به جذب پاستوره

آدریانو گالیانی نائب رئیس باشگاه میلان در این باره گفته بود که میلان جزء آن دسته از تیم های ایتالیایی نیست که علاقه مند به جذب خاویر پاستوره داشته باشد اما به گزارش میلان نیوز ایتالیا آریدو برایدا مدیر ورزشی میلان با ایجنت این بازیکن این هفته ملاقاتی داشته اند.

در این گزارش آمده است که مدیر ورزشی روسونری ها آریدو برایدا و مارسلو سیمونین در رابطه با این ستاره 22 ساله که در آخرین صحبت های خود از ابراز تمایل به ماندن در ایتالیا و انتقال به میلان صحبت کرده بود بحث و مذاکره کنند.

پاستوره از آن دسته بازیکنانی نیست که ماکس آلگری در خواست آن را داده باشد و آلگری علاقه مند به جذب گانسو می باشد, او در پشت مهاجمین بازی می کند که در حال حاضر این پست توسط کوین پرینس بوآتنگ پر شده است.

با توجه به انتشار این شایعات میلان امیدوار است تا با مبلغ 30 میلیون یورو این بازیکن را به خدمت بگیرد و پس از بازی سوپرجام ایتالیا که در شهر پکن در تاریخ 6 آگوست انجام خواهد شد او را به سن سیرو بکشاند.

کد:

7. این کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض رویای گانسو بازی در میلان است!

گانسو میلان را می خواهد اما به گفته یکی از نمایندگان وی مذکرات به نوعی مسدود شده است.

قبل از آنکه تیاگو. سیلوا برای رقابت های کوپا آمریکا به آرژانتین سفر کند گفته بود که او ستاره سانتوس ,گانسو را متقاعد خواهد کرد که میلان برای او بهترین انتخاب می تواند باشد.و در حال حاضر به نظر می رسد تیاگو سیلوا موفق به انجام این ماموریت شده است.

با توجه به گزارشات داریو پائولیلو که یکی از تمایندگان وی در نقل و انتقالات ایتالیا می باشد اعلام کرده است که شماره 10 برزیل پائولو هنریکو گانسو تنها رویای بازی در یک تیم را در ذهن دارد.

پائولیلو در مصاحبه با گازتا دلا اسپورت چنین گفت " در حال حاضر مذاکرات برای به خدمت گرفتن این بازیکن مابین میلان و سانتوس مسدود شده است زیرا قیمت این ستاره برزیلی برای بازار ایتالیا بسیار گران است"

سانتوس برای این ستاره مبلغ 50 میلیون یورو درخواست کرده است.

" در پایان با این اوصاف ما باید به نتیجه ای برسیم و آن را انجام دهیم همانطور که از مدت ها قبل بر روی این موضوع در حال کار هستیم چرا که گانسو رویای بازی در میلان را در سر دارد"

به نظر نمی رسد گانسو تا قبل از ژانویه به میلان منتقل شود.

پائولیلو در پایان همچنین پیشنهاد 40 میلیون یورویی باشگاه آنژی روسیه ( که پیش از این پیشنهادی وسوسه برانگیز به گتوزو داده بود)را تایید کرد اما ایجنت وی می گوید گانسو می خواهد در تیم برزگ اروپایی بازی کند.

کد:
    !

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض سوپر کاپ ایتالیا نخستین هدف ما می باشد

کریستین آبیانی صحبت هایی را پیرامون آخرین شرایط باشگاه و بازیکنان انجام داده است.
    کریستین آبیاتی که فصل گذشته موفق شد با میلان به رتبه ی نخست ایتالیا برسد در شروع تمرینات فصل جدید صحبت هایی در رابطه با بازار نقل و انتقالات میلان انجام داد

" به نظر من از دست دادن پیرلو زیاد خوب نبود . او بازیکنی با کیفیت است و جدا از این مسئله هیچ کدام از ما نمی توانیم ده سال حضور فوق العاده ی او را فراموش کنیم. خرید های بعدی ؟ من به این مسائل کاری ندارم و فقط به میلانلو می آیم و تمرین می کنم ، این مسائل مربوط به مدیران باشگاه و مربی است. "

همچنین او در مورد بازیکنانی که به تیم اضافه شده اند گفت
    "بازیکنان خوبی به تیم اضافه شده اند. میلان همواره یک یا دو خرید در خط دفاعی دارد و در بعد دیگر نیز بازیکن جوانی مثل ال شاراوی به تیم اضافه شده و البته آلبرتو پالوشی که هر دو بسیار با انگیزه هستند. ال شاراوی ؟ هنوز زود است که در مورد او قضاوت کنیم اما من در این دو روزی که او را دیدم کیفیت بالایی را مشاهده کردم."

او در پایان گفت " فصل پیش من مشکلاتی در زانو خود داشتم.ما در حال حاضر برای بازی در سوپر کاپ ایتالیا برابر اینتر آماده می شویم که نخستین هدف ما می باشد.سپس سری آ و لیگ قهرمانان اروپا شروع خواهد شد"

کد:

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض پاتو به دنبال فتح لیگ قهرمانان با میلان

مهاجم برزیلی میلان برای آغاز فصل آینده پر از انگیزه است و می خواهد با میلان لیگ قهرمانان را هم فتح کند

سایت گل - الکساندر پاتو مهاجم برزیلی میلان که فصل گذشته با این تیم قهرمان اسکودتو شد قصد دارد فصل آینده لیگ قهرمانان اروپا را نیز با روسونری فتح کند.
    میلان فصل گذشته توسط تاتنهام در مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان از دور رقابتها حذف شد اما پاتو امیدوار است این تیم فصل آینده بهتر کار کند و بتواند قهرمانی را از آن خود کند.
    پاتو در گفتگو با گاتزتادلواسپور می گوید:" فصل اینده تمام تلاش خود را می کنیم تا بتوانیم قهرمان اروپا شویم. این هدف کادر فنی، مسئولان و دیگر بازیکنان میلان نیز هست."
    ماسیمیلیانو الگری سرمربی میلان اخیرا از پاتو تمجید کرده و این بازیکن نیز از اظهارات سرمربی تیمش در مورد او کاملا راضی است.
    پاتو می گوید:" الگری سرمربی بسیار خوبی است. اظهارات اخیر او در مورد من نشان می دهد میلان یک خانواده است که افراد آن با هم بسیار نزدیک هستند."
    الگری فصل گذشته بعد از 7 سال میلان را به قهرمانی سری آ رساند و اکنون قصد دارد با این تیم به موفقیت در اروپا دست یابد.

کد:

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

مکسس هر گونه اختلاف قدیمی بازلاتان را تکذیب می کند

ستاره فرانسوی در صحبتهایی اعلام کرد که با ایبرا مشکلی نخواهدداشت

سایت گل- فیلیپ مکسس مدافع باشگاه میلان در صحبتهایی اعلام کرد که رویارویی های سابق او و زلاتان هیچ تاثیری در ارتباط این دو بازیکن در باشگاه میلان نخواهد داشت

مکسس اخیرا از رم به میلان پیوسته و رابطه او با زلاتان ایبراهیموویچ در سالهای اخیر تیره و تار بوده است

در دیدار رم و اینتر در فینال کوپا ایتالیا در سال 2009 و بعد از تکل خشن مکسس، این دو بازیکن با هم درگیر شدند. البته ستاره فرانسوی در صحبتهایی اعلام کرده که گذشته ها گذشته و به دنبال دوستی صمیمانه ای با زلاتان خواهد بود

مکسس دراین باره به لارپوبلیکا گفت:« رابطه من با ایبراهیموویچ ساده و خوب است. ما درگذشته حریف هم بودیم و همیشه نبردهایی بین ما بوده ولی همیشه برای او احترام زیادی قائل بودم.»

ستاره فرانسوی میلان ادامه داد:« زلاتان قهرمان بزرگی است و من الان این شانس را دارم که کنار او بازی کنم.بودن زلاتان در تیم من، مرا آرام می کند.»

این ستاره 29 ساله دربازار نقل و انتقالات تابستانی از رم به میلان منتقل شد

کد:

12. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز anon85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    here & there

پيش فرض

مکسس هر گونه اختلاف قدیمی بازلاتان را تکذیب می کند

سایت گل- فیلیپ مکسس مدافع باشگاه میلان در صحبتهایی اعلام کرد که رویارویی های سابق او و زلاتان هیچ تاثیری در ارتباط این دو بازیکن در باشگاه میلان نخواهد داشت.

مکسس اخیرا از رم به میلان پیوسته و رابطه او با زلاتان ایبراهیموویچ در سالهای اخیر تیره و تار بوده است.

در دیدار رم و اینتر در فینال کوپا ایتالیا در سال 2009 و بعد از تکل خشن مکسس، این دو بازیکن با هم درگیر شدند. البته ستاره فرانسوی در صحبتهایی اعلام کرده که گذشته ها گذشته و به دنبال دوستی صمیمانه ای با زلاتان خواهد بود.

مکسس دراین باره به لارپوبلیکا گفت:« رابطه من با ایبراهیموویچ ساده و خوب است. ما درگذشته حریف هم بودیم و همیشه نبردهایی بین ما بوده ولی همیشه برای او احترام زیادی قائل بودم.»

ستاره فرانسوی میلان ادامه داد:« زلاتان قهرمان بزرگی است و من الان این شانس را دارم که کنار او بازی کنم.بودن زلاتان در تیم من، مرا آرام می کند.»

این ستاره 29 ساله دربازار نقل و انتقالات تابستانی از رم به میلان منتقل شد.

کد:

پ.ن. ما که یادمونه...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •