تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 186 اولاول ... 142021222324252627283474124 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 1853

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester United F.C | شیاطین سرخ

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

سامان عزیز
    "لینک ویدئو / دانلود" لطفا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ./
    +
    صرفا پیشنهاد:
    کاش صرفا به قرار دادن هدلاین های اخبار تو پست های قناعت نکنی و متن خبر یا بخشی مهمی از اون رو به صورت ترجمه شده یا همون زبان انگلیسی قرار بدی... چون اکثر لینک های منابعت فیل؟تره.
    یاعلی
    باشه...از این به بعد بخشی از خبر رو هم ترجمه میکنم و قرار میدم...ولی حسین واقعا این سایت های خبر گذاری فیلترن؟؟!!!!!!
    عجیبه!!
    گفتم لینک رو میزارم هرکی خواست میگیره میخونه...ولی شما که میگی فیلتره باشه...با ترجمه میزارم

2. 5 کاربر از shutdown بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

آمار خیره کنندهٔ فیل جونز در مسابقات فصل گذشته ۲۶ بازی ۷۵ تکل که ۶۸% موفق بوده ۷۶ بار توپ گیری از حریف ۲۷ خطا و فقط ۴ کارت زرد .تعداد کارتهای دریافتی میانگین در هر ۶.۵ بازی ۱ کارت که برای ۱ مدافع خیره کنند است

فیل جونز فصل آینده با پیراهن شماره ۲ منچستر یونایتد به میدان خواهد رفت پیراهنی که سالها بر تن گری نویل مدافع با سابقه و کاپیتان سابق یونایتد بود

4. 8 کاربر از shutdown بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال King_90's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    behind u

پيش فرض

صحبت این جاست که در پست های مهمتر مثل هافبک نیاز به خرید در اولویت هست نه در دفاع میانی ، البته هنوز خیلی زمان مونده برای نقل و انتقالات و منتظر میمونیم .

به هرحال امیدوارم از بودجه ی ای که در اختیار سرالکس فرگوسن قرار گرفته بهترین استفاده بشه .
    خوب مطمئنا منچستر بیشتر هافبک نیاز داشت اما دلیل نمی شه وقتی فرصتی برای رفع کاستی تو بعضی جاهای دیگه زمینه داریم, دست دست کنیم تا بازیکن به ارسنال و لیوپول بره.

6. این کاربر از King_90 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه borderlessboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Under My Skin

پيش فرض

دوستان فیل جونز به همین خوبی که دفاع وسط بازی میکنه میتونه هافبک دفاعی هم بازی کنه و یکی از دلایل اصلی جذبش هم همین بوده

8. 5 کاربر از borderlessboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

فرگوسن که گفته بود با قدرت به کارش ادامه میده و خبری از بازنشستگی نبود کلا کاری به بازنشستگی و اینا نداره ، همیشه سعی می کنه بازیکنانی رو به منچستر بیاره که واقعا لایقه منچستر باشن . تیمی می سازه که اهدافش رو برآورده کنن ( چیزی جز قهرمانی در تمامی جام های ممکن نیست)
    این فصل با باختی که به بارسا در فینال جام باشگاه ها داد ( علیرغم اینکه قهرمان لیگ شد ) مطمئن باشید فرگوسن هدف اصلیش قهرمانی در اروپا هست و از همین الان داره ابزارهاش رو فراهم می کنه . ضمن اینکه تیم واقعا نیاز به چندین خرید درست و حسابی داره .
    از همه ما بهتر فرگوسن این مسایل رو می دونه ! احتمالا باید منتظر یه فصل رویایی برای منچستر بود ...
    خب. قرار هم نیست همین امسال فرگی بره، این بازیکنا هم سنشون خیلی کمه.
    واسه الان جواب نمیدن، کلا اینا(غیر از دروازه بان) هیچکدوم نمیتونن جزء یازده نفر اصلی باشن. اصلا نمی خوام ناامید باشم ولی با این نوع خریدها به جای رویایی باید منتظر یه فصل همراه با زجر کشیدن باشیم.

10. این کاربر از flatrish بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال kkkaktoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب. قرار هم نیست همین امسال فرگی بره، این بازیکنا هم سنشون خیلی کمه.
    واسه الان جواب نمیدن، کلا اینا(غیر از دروازه بان) هیچکدوم نمیتونن جزء یازده نفر اصلی باشن. اصلا نمی خوام ناامید باشم ولی با این نوع خریدها به جای رویایی باید منتظر یه فصل همراه با زجر کشیدن باشیم.
    دوست عزیز مگه فصل پیش خیلی خرید های شاخی داشتیم . ولی قهرمانی رو گرفتیم . در حالی که بقیه تیم ها خرید های تپلی داشتن .
    این فصل هم همین طور . کلا فرگوسن دنبال اینه که تیم خوب درست کنه نه اینکه بازیکنای اسمی بخره .
    در ضمن هنوز زمان هست و میشه بازیکنای دیگه ای هم خرید ناراحت نباشید .

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

اوسین بولت: می توانم برای منچستریونایتد بازی کنم

سایت گل- اوسین بولت، قهرمان دو 100 متر اعلام کرد قصد دارد بعد از بازنشستگی از این ورزش، به فوتبال بپردازد و اعلام کرد به اندازه ای خوب هست که بتواند برای منچستریونایتد به میدان برود.
    بولت که رکورددار دوهای 100 و 200 متر دنیاست، مطمئن است که می تواند در الدترافورد به میدان برود.
    او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" من واقعا می خواهم بعد از بازنشستگی، فوتبال بازی کنم زیرا سال هاست که فوتبال نگاه می کنم و فکر می کنم که درک خوبی از این بازی دارم. من واقعا فوتبال را دنبال می کنم و فکر می کنم به اندازه ای خوب هستم که بتوانم برای منچستریونایتد بازی کنم. من به اندازه کافی خوب هستم زیرا سریع هستم . البته باید کمی تمرین کنم تا بهتر شوم."
    این ستاره جامائیکایی در سال 2009 در تمرینات منچستریونایتد شرکت کرد و از همان زمان با کریس رونالدو نیز دوستی نزدیکی پیدا کرد.

13. 5 کاربر از Mohammad King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

احتمال حضور ناني در اينترميلان افزايش يافت

خبرگزاري فارس: در حالي كه منچستريونايتد به دنبال امضاي قرارداد با هافبك هلندي اينترميلان است، احتمال دارد در اين راه ناني را نيز به مه‌آتزا بفرستد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از اينديپندنت، هافبك پرتغالي منچستر يونايتد كه دراين فصل بازي‌هاي درخشاني براي شياطين سرخ انجام داده ممكن است مجبور شود فصل آينده را در ايتاليا بازي كند.
    ناني از ابتداي فصل 2008-2007 از اسپورتينگ ليسبون به جمع شياطين سرخ اضافه شد و طي اين مدت 95 بازي براي اين تيم انجام داده و 17 گل نيز به ثمر رسانده است.

يونايتدها براي حضوري قدرتمند در فصل آينده قصد دارند وسلي اسنايدر را به خدمت بگيرند. باتوجه به قيمت بالاي اسنايدر، يونايتدها حاضر شدند هافبك جوان خود را نيز به عنوان بخشي از قرارداد به نرآتزوري واگذار كنند.
    گفته مي‌شود منچستر يونايتد به دنبال جذب اشلي يانگ هافبك استون ويلا است و به همين دليل جايگاه ناني در تركيب يونايتدها به خطر افتاده است. بدين ترتيب ممكن است وي با انتقال به اينتر موافقت كند.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by Mohammad King; 10-06-2011 at 10:03.

15. 5 کاربر از Mohammad King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

چیچاریتو: به سر الکس و منچستریونایتد مدیونم

سایت گل- خاویر ارناندس در صحبتهایی اعلام کرد که به سرالکس فرگوسن که او را به اروپا آورد به شدت مدیون است
    این ستاره 23 ساله پیش از این در تیم گوادالاخارای مکزیک بازی می کرد و تابستان گذشته با قراردادی 7 میلیون پوندی به منچستریونایتد پیوست
    او در فصل اول حضورش در اولدترافورد 20 گل در تمامی رقابتها به ثمر رساند و توانست جای دیمیتار برباتوف در ترکیب اصلی شیاطین سرخ را بگیرد.
    این درحالی است که این روزها صحبتهایی درمورد ابراز تمایل سران رئال به چیچاریتو به گوش می رسد ولی این ستاره مکزیکی اعلام کرده که می خواهد در یونایتد مانده و دینش به سرالکس را ادا کند.
    چیچاریتو در صحبتهایی دراین رابطه به سان گفت:« بعد از فصل خوبی که بایونایتد سپری کردم به شدت با انگیزه ام. من به سرالکس که مرا به اروپا آورد به شدت مدیونم.رویاهای من تغییری نکرده .می خواهم جامهای قهرمانی فراوانی کسب کنم و تیمم را به همان جایگاه واقعی اش بازگردانم.»
    ارناندس در دیدار فینال لیگ قهرمانان اروپا که با شکست 1-3 یونایتد مقابل بارسا همراه بود در ترکیب ثابت منچستر قرار داشت.

17. 6 کاربر از Mohammad King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

احتمال حضور ناني در اينترميلان افزايش يافت
    من از بازي ناني رو خيلي دوست دارم.به نظر من ناني بازيش از اشنايدر و والنسيا و اشلي يانگ و ... بهتره
    خدا كنه نره

19. این کاربر از kingmostafa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •