عزیز میشه لطف کنید چند تا عکس از منو قسمت اسکایپ بزارید البته به ترتیب مرحله به مرحله ممنونت میشم
عزیز میشه لطف کنید چند تا عکس از منو قسمت اسکایپ بزارید البته به ترتیب مرحله به مرحله ممنونت میشم
دوست عزیز متاسفانه بعلت مشغله ، اصلا فرصت این کار رو ندارم!
ببخشید.
سلام
تلویزیون LED 32 EX520 SONY گیرنده دیجیتال داره؟چه امکانات دیگه ای داره؟
ممنون....
سلام دوستان
از کامنت هاتون توی این فروم ممنونم. خیلی مفید بود.
بالاخره چشم رو بستم و رفتم 46EX520 را خریدم.
تلویزیون خوبیه ولی هرتزش بالاخره پایینه. البته پشیمون نیستم چون با این پول و این سطح توقع دیدم باز هم سونی و این مدل از بقیه بهتره
حالا یک سوال بپرسم. من هرچی این منوها رو بالا پایین کردم چیزی برای تغییر کشور پیدا نکردم. ساعت و تاریخ رو فعال کردم ولی اینکه کشور عوض کنم تا تله تکست توی دیجیتال بیاد، پیدا نشد که نشد. چی کار کنم.
راستی این گیرنده دیجیتال خیلی کیفیت باحالی داره![]()
باید راه اندازی مجدد کنید تا بتونید کشور رو عوض کنید
همون ریست فکتوری خودمون توی منوهاش هست بگردید پیداش میکنید
بعد از راه اندازی مجدد همه کالیبره های تصویر و تنظیمات به شکل دیفالت برمیگرده باید دوباره تنظیم کنید
کشور سنگاپور
زبان هم انگلش
راستی تنظیم مکان رو روی میز نزارید من تجربه کردم روی دیوار کیفیت صدا ی خروجی بهتره امتحان کنید!
مرسی، کار کرد
ولی ساعتش اشتباه هستش. اجازه تنظیم هم نمیده. میگه ساعت با تنظیمات دیجیتال تنظیم شده. نمیدونم ساعت از صداسیما اشتباه هستش یا این ساعت رو منطبق با سنگاپور کرده (از نظر زمانی جور در میاد)
خوب آره دیگه داداشم
شما کشور سنگاپور رو انتخاب میکنی میخوای وقتت تهران تنظیم بشه خوب نمیشه دیگه
این هم یه خصوصیته که تلویزیون دیجیتال براساس کشورساعت رو هم برای شما ارسال میکنه پس دیگه کاریش نمیشه کرد
البته ال جی این جوری نیست میشه دستی هم تنظیم کرد سامی رو نمیدونم
بگذریم تو سونی که بعد از انتخاب کشور دوست ما سنگاپور دیگه زمان رو نمیتونی تنظیم کنی
تازه از برق بکش دوباره بزن به برق دیگه همون ساعت رو هم با I+ نشونت نمیده مگه اینکه بری دوباره توی منوی ساعت بعد نتونی تغییرش بدی بیای بیرون ساعت به خصوصیات کانال به شکل اتوماتیک اضافه میشه
---------- Post added at 06:10 AM ---------- Previous post was at 06:10 AM ----------
راستی فکر کنم تقریبا 8 ساعت جلوتر از ما هستن نه 7 ساعت بود یادم نیست
سلام
من دیروز مدل 46EX520 سونی رو از بانه خریدم آوردم ولی برای تنظیم تلویزیون دیجیتال به مشکل برخوردم وقتی موج یابی خودکار دیجیتال را می زنم 31 کانال را شناسایی می کند ولی هیچ کانالی را نشان نمی دهد میشه لطفا من را راهنمایی کنید.
دوستم شما اول آخرین ورژن آبدیت رو بگیر آبدیت کن بعد تنظیم کن اگه باز هم توی موج یابی دیجیتال مشکل داشتی مشکل 10٪ آنتنه باید آنتن بهتر بگیری
دوستان سلام. من با سونی از طریق فرم تماس با ما تماس گرفتم و به من هم همون جوابی رو دادن که قبلا به یکی از بچه ها داده بودن:
Please be informed that our model does not support external subtitles.
میگن که زیرنویس ساپورت نمیکنه. یعنی این مسئول محترم اصلا نمیدونن این تلویزیون زیرنویس ساپورت میکنه. با این حال چون من نوشته بودم که زیرنویس انگلیسی رو خوب نشون میده در ادامه جوابش نوشته:
Further to your concern , we will forward your request to the respected team for future consideration.
حالا میتونیم امیدوار باشیم که مسئول بعدی که نامه من رو دریافت میکنه حداقل بدونه این تلویزیون زیرنویس رو نشون میده! امیدوارم پیگیری ها به یک جایی برسه.
در ضمن من جواب این مسئول محترم رو هم دادم که داداش زیرنویس ساپورت میکنه فقط چرت و پرت نشون میده. گفتم کافیه اسم فایل رو هم اسم ویدیو کنی. جواب اتوماتیک اومد که جمعه ها و شنبه ها تعطیل هستند و یکشنبه میبینه. حداقل این مسئول آگاه بشه که زیرنویس نشون میده.
اساتید این تلویزیون فرمت sub/idx برای زیرنویس رو هم ساپورت میکنه یا نه؟ کسی امتحان کرده؟
Last edited by fouq; 22-09-2011 at 18:06.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)