من به خیریت املا ها رو خوندم.... بقیش هم فکر نکنم سه ساعت بیشتر کارداشته باشه.....
ظهر ساعت دو تا 5 میخونم تموم میشه...
من به خیریت املا ها رو خوندم.... بقیش هم فکر نکنم سه ساعت بیشتر کارداشته باشه.....
ظهر ساعت دو تا 5 میخونم تموم میشه...
مطمئنی هم کلاسی نبودیم مامطمئنم از دبیر جبر و احتمال ما بدتر نبوده. یه بارم همه نرفتیم سر کلاسش بازم از رو نرفت. سوالا رو غلط حل می کرد بعد می گفتیم آقا غلطه می گفت امکان نداره. بعد که می فهمید غلطه واسه خودمون دست می زدیم.
اون قدر دهنشو صاف کردیم که بقیه معلما میومدن می گفتن اینقدر اینو اذیت نکنید. خودش می گفت من کتاب ریاضی پودمانی گاج نوشتم هر جلسه بهش می گفتیم این کتابت چاپ شد یا خالی بستی؟. ولی بازم دبیر شما سوال رو حل می کرده ولی غلط. معلم ما هر سوالی که کمی پیچیده بود بچه های کلاس می گفتن با هم :" وحید برو که هنگ کرد " .
اگه بخوام سوتیاش رو بگم که یه کتاب جوک می شه. یه امتحان هم سوال داده بود، بعد سوالی بود که خیلی سوال جالبی بود و از شانس روزگار من درست نوشتم، حالا خودش هی می گفت که نه این سوال از صورت سوال اشتباست. حالا بیا درستش کن. بعد رفتیم همون دبیر حسابان ( که واقعا دبیر خوبی بود و سر کلاسش فقط ما ----- اطلاعات بودیم ) گفت این سوال با اینکه خیلی حالت استثنائی هست ولی سوال درسته و جواب منم درست بود !!!! . یعنی اون معلمه با سوال خودش هم دعوا داشت
دقیقا یکی از دوستام درسش خیلی خوب بود، ولی دست خطش زیاد واضح نبود. برا همین با اینکه می شد 20 گرفت 17 !!!!من تنها نگرانیم اینه که به خاطر بد خطیم یارو *** نریزه
اونم هندسه.
معلم جبر ما خیلییی خنده بود
میگفت من از سال 48 درس میدم
درس هم نمیداد فقط از رو کتاب گام به گام تمرینا و درسا رو روخونی میکرد ما هم مینوشتیم
ترم اول رو شانس اوردیم رفتیم کلاس وگرنه کل بچه ها می افتادن
حالا کتابی چیزی واسه جبر سراغ ندارید ما بخونیم؟![]()
آموزش نشر الگو خوبه
ولي الان يه ذره براي اين كتاب ديره
عزیزمحالا کتابی چیزی واسه جبر سراغ ندارید ما بخونیم؟داداش
![]()
کتاب درسی !
امتحانتو دادی میتونی بعدا الگو یا خوشخوان کار کنی
بچه ها سال سوم چندتا درسو ميشه تبصره گذاشت و بايد چند گرفت واسه تبصره ؟
به نظرم این مدل تفکرات خیلی استرس زا هست...
آدم نباید به نتیجه ی امتحان فکر کنه.البته اینی که گفتم بیشتر شبیه شعاره
اما اگه شما با این تفکر که حتما باید 20 بشم برید سر جلسه اگه خدای نکرده 20 نشید اون موقع پیدا کردن تمرکز اعصاب خیلی سخته و باعث نا امیدی میشه.....
احساس میکنم بهترین حالت اینه که ما تمام تلاشمون رو بکنیم تا بعد از امتحان حتی اگه نمره ای که دوست نداریم رو نگرفتیم اون موقع دیگه ناراحت نمیشیم چون حداقل تلاشمون رو کردیم....
(خدایی اینقدر از نصیحت بدم میاد)
شدید موافقم البته به نظرم اگه جزوه هم دارید بخونید که اونم مهمه...عزیزمداداش
![]()
کتاب درسی !![]()
مثلا در کتاب ریاضی ما از بسیاری از مطالب مثال حل کرده اما درسش نداده و یا برعکس"
لذا(!!!!) اگه من مثلا فقط کتاب میخوندم خب ممکن بود اون مسائل رو حل نکنم....احساس میکنم اول برید جزوه ی معلم رو بخونید....اگه وقت داشتید مسائل کتاب رو حل کنید.... سوالای امتحان نهایی رو حل کنید...اگه وقت آوردید که عمرا وقت نمی آریدبرید گلواژه و اینا رو بخونید....تست رو هم بیخیال چون به هیچ دردی نمیخوره
اخ اخ جبر رو نگین که 1 ماه دبیر نداشتیم بعدم خورد به پنج شنبه ها که همش کلا تعطیل بود ..
درس رو نتونست تموم کنه گفت برین کتاب کمک آموزشی بخرین
راستی این کتاب علوی که رایگانه و نمونه سوال داره رو گرفتین؟
عزیز ...راستی سوال 17 هندسه حذف شد چون اثباتش تو پیوست بوده.
اثابتش تو پیوست نبود ، تمرین کتاب بود ...
Last edited by Arash_K7; 30-05-2011 at 19:08.
ستون آخرpronunciation ص ۹۳ از چه لحاظ دسته بندی شده؟؟؟
کلاَ مثه این که معلم جبرا مشکل دارن. سوال حل نمی کرد که توی احتمال پیوسته 3 تا مثال زد که 2 تاش مثال کتاب بود(کتاب 7 تا مثال داره با 17-18 تا تمرین) همون سوال کتابو غلط حل می کرد. ما رفتیم پیشه معلم حسابانمون گفت من فقط یه بار سال 84 جبر تدریس کردم برید دفتر شاگردامو بگیرید اگه می خواید(چون معلم ریاضی 2 و حسابان و دیفرانسیله جزوه اینا رو خودش می نویسه ولی جبر و گسسته رو کلاَ یه سال تدریس کرده جزوه اشو نداره) من دفتر یکی از شاگرداشو گرفتم فقط فصل 1 و 2 توش بود اون یکیشو گم کرده بود. فقط بحث رابطه اشو مختصر نوشتم از کل جزوه ایو یارو چند صفحه بیشتر شد.
---------- Post added at 08:26 PM ---------- Previous post was at 08:22 PM ----------
این کتاب علوی رو جلو حوزه به ما دادن. چیز خاصی نیست. همون سوالای یکی دو سال اخیره.
تمرین کتاب بود ولی اثباتش تو پیوست بود. باید پیوستو می خوندی تا ثابت کنی یکتاست. ما که از برهان خلف رفتیم. چند تا از دوستام سر امتحان ادبیات که مراقبشون معلم هندسه اون مدرسه بوده بهشون گفته هندسه ها رو صحیح کردیم دهخدا زیر 16 نداشت. سوال 17 هم حذف کردن 3 تا 0.5 نمره اشو دادن به سوالای هندسه فضایی.
ما هم جبرمون پنجشنبه بود. فکر کنم 4 تا تعطیلی داشتیم. 1 جلسه سر کلاس نرفتیم. 1 جلسه 1 مهر بود. 1 جلسه بعد از این که نرفتیم سر کلاسش باهاش دعوا می کردیم که به فلان دلیل نیومدیم. جلسه سوم سال که ما هنوز نشناخته بودیمش 3 تا سوال کتابو حل کرد که سومی شو غلط کرد کلاَ جلسه به این گذشت که بفهمه چه کرده. با این حال ما جبر از بقیه کلاسا جلوتر بودیم و 3هفته به پایان سال مثلاَ تموم شد.
Last edited by xerxes again; 30-05-2011 at 19:31.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)