تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 37 اولاول ... 1420212223242526272834 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 366

نام تاپيک: Half-Life 2: Episode One

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

سلام.
    آقا جونه مادرتون کمک کنید.... جونه بچه تون کمک کنید.....جونه اونی ی ی که خیلی دوسش دارین کمک کنین................

ببینید من نسخه ی قبلی هاف لایف(همون قضیه ی شهر هفدهم رو میگم) تا اون رود خونه که آبش نمیدونم سمی بود چی بود رفتم. تا رسیدم به اون دریای اون مواد که میرفتی توش 1.2.3ثانیه بعد دار فانی رو وداع ع ع میگفتی.
    بعد که از چند نفر پرسیدم گفتن نسخهی ناقصش رو داشتی..باید DVD بازی رو نصب کنی.
    حالا اگه DVD رو نصب کنم ردیف میشه؟..CD کامل بازی رو میتونم پیدا کنم؟
    سوال بعد<<>>>>>>
    این half life2 episode one که اومد با هزار امید و آرزو رفتیم خریدیم ولی چشت روز بد نبینه...
    اونم بعد از پرتاب شدن تو اون چاله ه با ALEX همون بدبختی رو گرفتارش شدیم....شاید هم من نتونستم.ولی خدا وکیلی نمیشه رفت خرابه
    این هم مشخصات سیستم ما RAm :512
    graphic :ATI RADEON 9200 SE
    بگین من چی کار کنم؟ شنیده بودم CD های شرکت TAKIN کامله که اصل این جوری نبود
    خلاصه یکی مارو دریابه. اینم ایمیل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اگه جواب رو میل کنین دیگه مردونگی خودتونو ثابت کردین دی گه ه ه ه ه ه
    به جونه مادرم منتظرم آآآ
    راستی تو subject ایمیل تون بنویسین half life
    بای بای فلن
    دوست عزیز من درست منظور شما رو متوجه نمی شم . اگه منظورت اینه که تو آب سمی میری و دکتر میمیره که همینجوریه و مشکلی نیست . اما اگه واقعا بازی ای که در دست داری مشکل داره می تونی در سایت
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    فایلهای FIX هر دو بازی رو بگیری و بریزی تو فولدر بازی (البته خودش آدرس داده) تا مشکلت حل بشه .

داره خودمونی میشه Yizi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

سلام،من هم سيدي اريجينال Takin&20 رو گرفتم،مشكل گرافيكي كه داره،اما خب يه جوري باهش مي سازيم
    مشكل من توي مرحله سوم يعني Low life‌هست،اونجايي كه اولين بار Shutgun مي گيرم،البته توي چند صفحه قبل هم يكي از دوستان اونجا گير كرده بود،اما مشكل من فرق مي كنه،بعد از گرفتن ShutGun مي خوام به سمت دري كه الكس پشتش هست،برم،اما...
    اما هر كاري مي كنم،نزديك در هر چي دكمه W رو مي زنم،جلو نمي ره،با اينكه هيچ مانعي كنار من نيست،اما جلو نمي ره،از راه دور به هر چي كه دلت بخواد شليك كردم،اما هيچ تاثيري نداره،نمي دونم براي چي اونجا گير كرده،به اين ترتيب نه راه پيش دارم،نه پس...ميشه يه آدم بامرامي كمك كنه،خيلي از اين بازي خوشم مياد،اما...الان سه چهار ساعته كه اينجا مخ مارو كار گرفته
    تصوير هم براتون گذاشتم
    درباره مشکل گرافیکی تو چند صفحه قبل راه حلش هست.
    درباره مشکل دوم فکر کنم باید برق رو وصل کنی بعد در خودش وا میشه. همون جایی که تو عکس هست سمت چپ رو دیوار کلید هست.
    در ضمن دکمه پرش هم امتحان کن!
    سعی میکنم سیوش رو بذارم
    Last edited by Yizi; 02-02-2007 at 02:37.

آخر فروم باز *عیسی*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    صومعه سرا

پيش فرض

دمت گرم !!!!

حـــــرفـه ای amirgooran's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

درباره مشکل گرافیکی تو چند صفحه قبل راه حلش هست.
    درباره مشکل دوم فکر کنم باید برق رو وصل کنی بعد در خودش وا میشه. همون جایی که تو عکس هست سمت چپ رو دیوار کلید هست.
    در ضمن دکمه پرش هم امتحان کن!
    فكر كنم الان سه چهار روزه كه سعي مي كنم بپرم،اما هيچ تاثيري نداره،انگار توي تصوير دوم يك ديوار نامرئي وجود داره كه نمي ذاره جلوتر برم،اول فكر كردم كه لابد بايد يه كاري بكنم،تا بتونم از اينجا رد بشم،اما مي بينم اونجا هيچي نيست كه من امتحانش نكرده باشمدر مورد سيم برق هم كه من از تصوير دوم جلوتر نرفتم،فكر مي كنم بايد جلوتر باشه

پروفشنال X_man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

فكر كنم الان سه چهار روزه كه سعي مي كنم بپرم،اما هيچ تاثيري نداره،انگار توي تصوير دوم يك ديوار نامرئي وجود داره كه نمي ذاره جلوتر برم،اول فكر كردم كه لابد بايد يه كاري بكنم،تا بتونم از اينجا رد بشم،اما مي بينم اونجا هيچي نيست كه من امتحانش نكرده باشمدر مورد سيم برق هم كه من از تصوير دوم جلوتر نرفتم،فكر مي كنم بايد جلوتر باشه
    دقیقا نمیدونم شما کجای بازی هستید اگر بتونید یه عکس از همونجا بگیرید خیلی بهتر میشه راهنمایی کرد.

البته یک نسخه از بازی مشکل داشت و خیلی از دیوار ها , درها و ... دیده نمیشدن که بعضی وقت ها باید بصورت خوابیده حرکت میکردید و بعضی وقت ها هم با یک پرش میشد ردش کرد... حالا ممکنه برای شما هم به همین صورت بشه از اونجا رد شد.

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

دقیقا نمیدونم شما کجای بازی هستید اگر بتونید یه عکس از همونجا بگیرید خیلی بهتر میشه راهنمایی کرد.

البته یک نسخه از بازی مشکل داشت و خیلی از دیوار ها , درها و ... دیده نمیشدن که بعضی وقت ها باید بصورت خوابیده حرکت میکردید و بعضی وقت ها هم با یک پرش میشد ردش کرد... حالا ممکنه برای شما هم به همین صورت بشه از اونجا رد شد.
    تو پست شماره 227 كه توي صفحه قبله توضيح دادم،عكس هم گذاشتم،والله نمي دونم مشكل چيه،اما بدون اقرار مي گم كه نزديك سه چهار ساعت تلاش كردم كه از اونجا رد بشم،اما...

پروفشنال X_man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

تو پست شماره 227 كه توي صفحه قبله توضيح دادم،عكس هم گذاشتم،والله نمي دونم مشكل چيه،اما بدون اقرار مي گم كه نزديك سه چهار ساعت تلاش كردم كه از اونجا رد بشم،اما...
    شما بازی رو از یک Save قبل تر Load کنید و مرحله رو ادامه بدید ممکنه بازی قاطی کرده باشه...

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

شما بازی رو از یک Save قبل تر Load کنید و مرحله رو ادامه بدید ممکنه بازی قاطی کرده باشه...
    اين فكر هم به ذهنم رسيد،سه بار بازي رو از اول مرحله شروع كردم تا اونجا رسيدم،باز هم...

پروفشنال X_man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

اين فكر هم به ذهنم رسيد،سه بار بازي رو از اول مرحله شروع كردم تا اونجا رسيدم،باز هم...
    تنها چیزی من به ذهنم میرسه اینه که سیو های بازی رو بردارید بعد بازی رو Uninstall و دوباره نصب کنید شاید اینطوری درست ( به احتمال خیلی کم )

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

اييييييييييييييييي ول!!!!!!!!!مشكل رو تقريبا حل كردم(يعني فهميدم مشكل از چيه،اما...هنوز ردش نكردم)
    خب بار ديگر نگاهي به تصوير كه Amirpers در صفحه 6 گذاشتند مي اندازيم

خوب حالا دقيقا همين نقطه رو داخل كامپيوتر خودم نگاه مي كنم:

به نظرتون اين دو تصوير اصلا شبيه هم نيستند،درسته؟؟،خير،اين دو تصوير دقيقا يكجا رو نشون مي دند،با اين تفاوت كه داخل كامپيوتري من هيچ اثري از اون در نمي بينيد،من هر چي W مي زدم...
    خوب حالا موندم كجا رو بايد شليك كنم تا در وا بشه،آخه من كه درو نمي بينم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •