با سلام خدمت دوستان:
1.قیمت hyundai elantra چنده؟
2.یه سوال فنی: اگه اهوازیا نتونن ماشین پلاک اروند بگیرن که من میدونم نمیشه آیا راه حلی هست که یه اهوازی بتونه ازین خودروها بگیره در ضمن شناسنامه من صادره از ماهشهر هستش مرسی اگه راهنمایی کنین......
با سلام خدمت دوستان:
1.قیمت hyundai elantra چنده؟
2.یه سوال فنی: اگه اهوازیا نتونن ماشین پلاک اروند بگیرن که من میدونم نمیشه آیا راه حلی هست که یه اهوازی بتونه ازین خودروها بگیره در ضمن شناسنامه من صادره از ماهشهر هستش مرسی اگه راهنمایی کنین......
النترا فیس لیفت 2012 با احتساب درهمی 300 تومن از 20 تا 23 میلیون بسته به آپشن مورد نظر متفاوته اما خودروی خوش ساخت و کم مصرف و قدرتمندیه به همراه امکانات به روز و ایمنی فوق العاده
البته باید دید قیمت ارز کی ثابت میشه
اما دوست گرامی این خدروها فقط برای شهروندان آبادانی و خرمشهریه
مدیرعامل شرکت مدیران خودرو گفت: فقط مردم شهرهای آبادان و خرمشهر میتوانند خودروهای پلاک اروند را خریداری کنند و ساکنان شهرهای دیگر استان مجاز به خرید این خودروها نیستند.
علیاکبر کمیلی در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) در خوزستان، اظهار کرد: شرط لازم برای خرید خودروهای پلاک اروند سکونت در شهرهای آبادان و خرمشهر و یا کارمند بودن یکی از ادارات و موسسهها و یا داشتن سند منزل در این شهرها است.
وی افزود: مالکان این خودروها در صورت تردد به مرکز استان یا شهرهای دیگر استان که در شعاع 120 کیلومتری منطقه آزاد اروند هستند، باید تا پایان همان روز به شهر خود بازگردنند؛ در غیر اینصورت جریمه خواهند شد و مبلغ این جریمه در ازای هر روز غیبت 50 هزار تومان است.
مدیرعامل شرکت مدیران خودرو با بیان اینکه این خودروها در استان فعلا نمایندگی خدمات پس از فروش ندارند، گفت: افزایش شعاع تردد این خودروها ضرر یا خساراتی برای تولیدکنندگان داخلی خودرو نخواهند داشت.
با سلام به تمامی دوستان.
شما به این حرفا گوش نکنید با این حرفا دل مردمو خوش میکنن.
اینجوریاست که مثلا ارس بعد از یه سال تصویب پلاک منطقه آزاد هنوز ازش خبری نیست شایدم تا آخر بی خبر بمونه...
با سلام میشه در مورد خرید ماشین از منطقه آزاد توضیح بدین ؟ پلاک میشه ؟ شرایطش ؟
ارزش داره؟ از منطقه آزاد چابهار چطور؟
با سلام خدمت شما دوستان می خواستم قیمت مزدا 3 دستی رو از مدل 2010 تا 2011 بدونم چنده ؟ تو منطقه ازاد اروند مرسی بعدن تو ابادن کجا ه هست چون تو خرمشهر پیدا نکردم مرسی
کسی نیست جواب بده؟
مزدا ٣ مدل ٢٠١٢ پلاك اروند فول آپشن ٢١ مليون تومان به فروش ميرسد.
شما براي خريد هر نوع خودرو كافيه به بنگاه سفارش بديد تا واستون وارد كنن.
خيابان طيب در آبادان مركز فروش خودرو هست و ٢٠ تا بنگاه داره.
موفق باشيد.
کسی راهنمایی نمیکنه ؟؟
دوست من خودروهاي منطقه آزاد پلاك خاص خودشون رو دارن و فقط در محدوده ي تعيين شده قابل استفاده هستن.
بسته به كاربري شما ارزشش مشخص ميشه،در كل شخصاً اگر ساكن منطقه آزاد بودم بي درنگ خودروي عالي سوار ميشدم.
خودروهاى مناطق آزاد شرايط خاصي دارن مثل محدوديت تردد و مرخصي هاي كم و ...
يك بار تاپيك رو مطالعه بفرماييد كاملاً متوجه ميشويد.
باز هم سوالي هست من در خدمتم.
Last edited by Pourya-pc; 25-01-2012 at 23:53.
ممنون دوست عزیز تا اینجا رو میدونم ...چون خودم چابهار زندگی کردم . میدونم پلاک منطقه دارن و محدودیت تردد حول منطقه دارن در سال یک ماه میتونن از منطقه خارج بشن . میخواستم ببینم این ماشینا رو میشه پلاک کرد ؟ شرایط داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)