شما از CoD 1 شروع کنی بیایی تا wow3 میبینی به طرز وحشتناکی از هر لحاظ حالت رئال به خودش گرفته و همین بهترین پیشرفته بنظرم. هر چند بخش زیادی از این حس یا عدم حس پیشرفت وابسته به سخت افزار شما بعنوان کاربره. حالا wow3 چی از اب دربیاد دیدنیه.
شما از CoD 1 شروع کنی بیایی تا wow3 میبینی به طرز وحشتناکی از هر لحاظ حالت رئال به خودش گرفته و همین بهترین پیشرفته بنظرم. هر چند بخش زیادی از این حس یا عدم حس پیشرفت وابسته به سخت افزار شما بعنوان کاربره. حالا wow3 چی از اب دربیاد دیدنیه.
واقع گرایانه بودن به گرافیک نیست فقط
همین که با یکم صبر کردم شاهد بازیابی سلامت باشیم.
همین که دشمن ها همه یه جای ثابت داشته باشند (این ضعف اساسییه بازی هست که دلیلش هوش مصنوعی نزدیک 0 اون هست)
وقتی درجه سختی رو زیاد میکنی بجای افزایش هوش مصنوعی (که قابل افزایش نیست) تیرهای زیاد از منبع نامعلوم شلیک بشه.
داستانش هم روال روایتیش یکسانه فقط موضوع عوض شده.در BO اوجش رو دیدیم دیگه تکرارش با یه کلیشه مثل ww 3 اون هیجان اولیش رو نداره.
در کل ریالستیک به هیچ وجه نیست یه شوتر آرکیده.
یه تغییر بنیادی نیاز داره بازی اگه رو همین روال رو بره به سرنوشت بازی دیگه اکتیوژن گیتار هیرو دچار میشه،کسی فکرش رو نمیکرد گیتار هیرو باینقدر سریع جلوی راک بند بازنده بشه.
Last edited by Big-Boss; 10-08-2011 at 19:36.
يه سوال:چرا پرايس و مك تاويش most wantedن؟؟؟آخه ما شفرد رو كه كشتيم!!وقتي اونو كشتيم نبايد دنيا حقيقت رو ميفهميدن؟؟؟
در ضمن حالا كه most wanted هستيم پس چه طور ميريم كمك آمريكايي ها؟؟؟!!اونا كه ما رو به چشم خلافكار ميبينن.
یه تریلر جدید از بخش مالتی
Call of Duty : Modern Warfare 3 Spec Ops: Survival Trailer
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فکر نکنم کسی گفته باشه رئال بودن فقط به گرافیکه!!! شما اطلاعاتت طبق معمول کمه و قبل از اینکه پست دیگرانو نقل قول کنی حداقل یه بار درست بخونش. ضمناً این تاپیک جای نظرات غلط بظاهر فلسفی هم نیست.
من که تا حالا چند سالی که cod رو بازی میکنم چیزی از داستان سر در نیاوردم . نمیدونم اصلا قضیه ی چیه تا بازی میاد میرم میخرم و تمومش میکنم .
من هم زیاد از داستان این بازی سر در نیوردم که چی به چیه .....
سلام
خبری نیست در مورد ساپورت Physics انویدیا در این بازی ؟
ممنون
کم پیدا.کجایی پسر؟
راستش هر چی گشتم در این مورد چیزی پیدا نکردم فعلا.
ولی یه چیزی که هست فیزیک وقتی لازم میشه که یه سری پیش زمینه ها موجود باشه مثلا تخریب پذیری محیط یا تاثیر وزن اجسام و...
بهتره طبق معمول... اطلاعات ناقص و غلط داده نشه!
سری modern warcraft از نوع ragdoll physics پشتیبانی میکنن که توی Halo 2,3 و Medal of Honor و.... هم استفاده شده. مثلاً وقتی گلوله به دشمن برخورد میکنه اثر اون رو میشه دید. البته تا بحال انتقاد بوده که به اندازه ی کافی از انواع دیگه ی تکنیکهای فیزیک مثلاً Verlet integration - Inverse kinematics و Procedural animation در این بازی استفاده نشده.
تاپیک زیر مربوط به ign را ببینید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)