من منطقه بلوار معلم هستم می خوام ببینم کسی تو این منطقه هست که منو راهنمایی کنه تا یه طرح خوب بگیرم من قبلا طرح بعثت داشتم که سرعتم حدود 50 بود
من منطقه بلوار معلم هستم می خوام ببینم کسی تو این منطقه هست که منو راهنمایی کنه تا یه طرح خوب بگیرم من قبلا طرح بعثت داشتم که سرعتم حدود 50 بود
سلام بر دوستان عزیز
سال نو مبارک
من تا دیروز پارس انلاین داشتم. سرعتش برام راضی کننده نبود(البته سرعت رایگان شبانه) حالا میخوام از مخابرات بگیرم.
البته قبلش چنتا سوال داشتم:
میخوام سرویس حجمی شو بگیرم. (128 یا 256 سه ماهه 9 گیگ)
طرح طلاییش چطوره؟ هنوزم هست؟ قیمتش چطور؟
طرح بعثت رو هم اگه میشه توضیح بدین.
سرعت مخابرات در کل چطوره؟ میارزه که از پارس انلاین جمع کنم بیام مخابرات بگیرم؟ شبانه رایگان هم دارن اینا؟
کسی میدونه وضعیت مرکز مخابراتی 15 خرداد چطوره؟از نظر سرعتی میگم.
Last edited by mohsen_gh1991; 22-03-2012 at 11:59.
سلام دوستان من پنجشنبه گذشته اینترنت پرسرعت طرح خانواده 2030 را فعال نمودم سرعت ان در موقع دانلود با دانلود منیجر گاهی تا بالای 300کیلوبایت در ثانیه میرسید.
خیلی از ان رازی بودم اما دیشب یکبارگی قطع شد وهمش با ارور 815 روبرو میشوم همه اش یه هفته هم نشده که فعال نمودم در مورد دانلود شدیدا احتیاط کردم تا یک گیگم تمام نشه ولی فکر میکنم تموم شده.
نمیدونم سایت چیزی نداره که بشه دانلودهایمان را زیر نظر داشته باشیم وقبل از قطع شدن اقدام به شارژکنیم.
وهم بشه از طریق انترنت بدون کدام مشکل شارژمجدد کنیم
لطفا یکی راهنمایی کنه. ممنون
فقط بعثت شبانه داره .سرعت دان 100- 350
ماهی 12500
کلا مخابرات ارزونه طرحاش.
کسی اینجا از مرکز مخابراتی کوثر طرح بعثت داره؟؟ سرعتش چطوریه؟ هم روزانه هم شبانه.مرسی![]()
دقیقا تایید می شه ولی گویا مشکل ازجای دیگه است چون بعد ازساعت 7هم روهمون سرعت مونده وسرعت لود صفحات هم بشدت پایین اومده
ئاگه کلا دیگه رو یک مگ بسته باشن که واقعا شورش رو دراوردن چون اگرم می خواستن کم کنند حداکثرمی تونستن نصف کنن نه این که بیان یک چهارم کنن
Last edited by babak2111; 28-03-2012 at 06:46.
دوستان من امروز اینترنتمو از مخابرات وصل کردم طرح طلایی دارم اما یه مقدار زیاد قطع میشه مثلا هر ده دیقه یه بار به مدت چند ثانیه قطع میشه دوباره وصل میشه. میخواستم بدونم طبیعیه یا باید برم پشتیبانی ؟
ممنون
سلام
اقا برای همه مراکزطرح بعثب سرعتش محدود به یک مگ شده؟
چون اینجا که دیگه نه روزنه شب از100بالاتر نمی ره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)