نمايندگي و گارانتي اصلي براي دل زيگورات هست يا دليران؟
نمايندگي و گارانتي اصلي براي دل زيگورات هست يا دليران؟
هیچ کدوم نمایندگی اصلی نیستن و خودشون سر خود گارانتی می کنن ولی به نظر من زیگورات بهتره البته تا حالا با دلیران کار نکردم که مقایسه کنم.
Last edited by FremderJunge; 26-06-2011 at 15:19.
با سلام خدمت دوستان
من دیشب رفتم نمایندگی زیگورات توی شهر خودمون و گفتم که یک لپ تاپ Inspiron 5110 Core i 7 برام بیاره . ولی وقتی سرویس تگ را در سایت دل وارد کردم، پیغام داد که سرویس تگ اشتباه وارد شده است . چند بار هم امتحان کردیم ولی باز هم همان پیغام را داد . دوباره با بار کد خان لیزری مغازه امتحان کردیم و باز هم همان پیغام را داد . گفتم شاید سرویس تگ پشت لپ تاپ عوض شده باشه ، برای همین سرویس تگ نوشته شده در BIOS را با سرویس تگ پشت دستگاه مطابقت دادم و دیدم که یکی هستند . گفتیم شاید مشکل از اینترنت ، بروزر یا . . . است ، به همین دلیل سرویس تگ یک لپ تاپ 5010 که اون جا موجود بود را داخل سایت وارد کردیم و کاملاً مشخصاتش را آورد . به نظر شما ممکنه چون لپ تاپ تازه اومده هنوز سرویس تگش داخل سایت نرفته باشه ؟! یا ممکنه لپ تاپ مشکلی داشته باشه ؟! آیا کسی تا حالا به چنین مشکلی برخورده؟!
منتظر راهنمایی دو ستان هستیم .
پیشاپیش از پاسخ هایتان متشکرم![]()
کجای سایت dell باید سرویس تگ رو وارد کرد؟
در ضمن چطوری از روی سرویس تگ ریفر بودن یا نبودنش رو تشخیص داد؟
Last edited by پرنس تاریکی; 27-06-2011 at 18:18.
دوست عزیز ، برای کسب اطلاعات در این باره ، به لینک های زبر مراجعه نمایید .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ریتینگ ویندوز برای i5 این دستگاه چنده دوستان ؟
آیا این ریتینگ واقعا قدرت دستگااه رو نشون میده ؟ و میشه روش حساب کرد ؟
تمام سوالاتی که در مورد سرویس تگ محصولات دل پرسیدید من چند روز پیش توی یه تاپیک آموزشی دیدم ولی الان هر چقدر دنبالش گشتم پیداش نکردم . اگه دوستان پیدا کردن یه جوری به اطلاع منم برسونن.
...................
با سلام خدمت دوستان
من دیشب رفتم نمایندگی زیگورات توی شهر خودمون و گفتم که یک لپ تاپ Inspiron 5110 Core i 7 برام بیاره . ولی وقتی سرویس تگ را در سایت دل وارد کردم، پیغام داد که سرویس تگ اشتباه وارد شده است . چند بار هم امتحان کردیم ولی باز هم همان پیغام را داد . دوباره با بار کد خان لیزری مغازه امتحان کردیم و باز هم همان پیغام را داد . گفتم شاید سرویس تگ پشت لپ تاپ عوض شده باشه ، برای همین سرویس تگ نوشته شده در BIOS را با سرویس تگ پشت دستگاه مطابقت دادم و دیدم که یکی هستند . گفتیم شاید مشکل از اینترنت ، بروزر یا . . . است ، به همین دلیل سرویس تگ یک لپ تاپ 5010 که اون جا موجود بود را داخل سایت وارد کردیم و کاملاً مشخصاتش را آورد . به نظر شما ممکنه چون لپ تاپ تازه اومده هنوز سرویس تگش داخل سایت نرفته باشه ؟! یا ممکنه لپ تاپ مشکلی داشته باشه ؟! آیا کسی تا حالا به چنین مشکلی برخورده؟!
منتظر راهنمایی دو ستان هستیم .
پیشاپیش از پاسخ هایتان متشکرم![]()
دوست عزیز ، برای کسب اطلاعات درباره ی سرویس تگ محصولات DELL به لینک های زیر مراجعه فرمایید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)