من که مشکل آنتن تو این گوشی ندیدم.
فقط تو وایرلس اگه دستتون رو اطراف اسپیکر و دوربین نگه دارین از سیگنالها کم میشه که اصلا تو اون نقطه دست قرار نمیگیره.طریقه قرار گیری گوشی تو دست یه جوره که اون نقطه اصلا لمس نمیشه.
در کل هیچ مشکلی نداره.
من که مشکل آنتن تو این گوشی ندیدم.
فقط تو وایرلس اگه دستتون رو اطراف اسپیکر و دوربین نگه دارین از سیگنالها کم میشه که اصلا تو اون نقطه دست قرار نمیگیره.طریقه قرار گیری گوشی تو دست یه جوره که اون نقطه اصلا لمس نمیشه.
در کل هیچ مشکلی نداره.
ایول اقا مهدی مبارکت باشهبا گارانتی یاس 710 ؟ بدون گارانتی چنده پس ؟
ممنون
والا دو سه جا قیمت کردم 740 حالشون خوب نبوددر کل چون خرید قبل داشتن پایین نمی یومدن .. یه بی خبر از همه جا پیدا میشه که بخره
![]()
مبارک باشه خیلی![]()
برات 200سال کار کنه آخر قدیمی شد بندازی بره![]()
گوشی توپیه .هر کی میخواد از نزدیک این گوشی رو لمس کنه به آدرس زیر بیاد.
ما که دلمون اب شد تا فولوس این احساس ( sensation ) جور شه![]()
salam.aghayoni ke sensation gereftan began moshkele farsi daran ya na baraye man horofe farsiro joda neshon mide darhali ke desire hd dashtam badaz update be 2.3.3 farsish dorost shod
مرسی نینجا جان خیال همه رو راحت کردی دیگه تو خرید این گوشی فکر نکنم شکی داشته باشه کسی
قضیه ورژن های مختلف این گوشی چی هست ؟
میگن تفاوت کیفیتی وجود داره و مثلا شرکت یاس مدل های خاورمیانه رو وارد میکنه و این ها از ورژن های اروپایی بی کیفیت تر هستند.
مثلا صفحه نمایش این گوشی توست دو شرکت ساخته میشه که مدل شرکت شارپ با کیفیت تر و بهتر هست.؟؟؟
خریداران گرامی توضیح بدین![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته اونجوری که فهمیدم تفاوت حاصی بین AUO و SHARP نیست و بعضی جاها بزرگنمایی کرده بودن!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)