با power dvd 11 و total media player 5 می شه 3D دید و تلویزیون های جدید LG passive هم ساپورت می کنن فقط باید گرافیکتون خروجی hdmi داشته باشه تا با بالاترین کیفیت خروجی بگیرین با dvi و کابل RGB تصاویر مقداری سایه دارند
با power dvd 11 و total media player 5 می شه 3D دید و تلویزیون های جدید LG passive هم ساپورت می کنن فقط باید گرافیکتون خروجی hdmi داشته باشه تا با بالاترین کیفیت خروجی بگیرین با dvi و کابل RGB تصاویر مقداری سایه دارند
موقع خرید طی مشورتهای طولانی نتیجه گرفتم باید 65100 بخرم . حالا شما هم اگه دوست داری بخش اینترنت و سرگرمی پیشرفته داشته باشی و از اینترنت بهره لازم رو ببری واگه مبلغ برات مهم نیست 65100 بخر (سوای تفاوت کنتراست و سرعت انتقال ) .
دوستان مسئله انتخاب مدل سختترین بخش مراحل خریده بعد از خرید و نصب همه چیز میافته تو روال عادیش. مطمئن باشید که از خرید هر یک از مدلها پشیمان نمیشین .
موفق باشید
یعنی اینترنت این دو مدل با هم فرق داره؟!!کسی به من چیزی نگفت!تو65100چیش بهتره مثلا؟!
ممنون از جوابت تو مانیتور چطور با عینک ال جی میشه دید سوالم این بود .![]()
کسی پلاسما سه بعدی ال جی گرفته ؟ کیفیتش چطوره ؟ خوب هست ؟
ارزش خریدنشو داره ؟
---------- Post added at 09:48 PM ---------- Previous post was at 09:44 PM ----------
و قیمت عینک های سه بعدیش چنده ؟
دوستان الان قیمت یه 3D خوب دوروبره 3 میلیون چیه؟؟اونوقت کیفیتش عالی باشه از هر نظر...
کسی نمیدونه ؟
دوستان دقت کنید که برای دریافت بهترین تصویر بر روی تصاویر درخشان HD در دستگاهی که تصویر رو پخش میکنه سیستم رو روی auto یا PAL بذارید سیستم NTSC روی بعضی از تصاویر پرش ایجاد میکنه و چشم اذیت میشه .
از اونجائیکه من تی وی رو قبل از شروع جشنواره خریدم برای دریافت کنترل مجیک موشن به صورت جداگانه 2 بار درخواست دادم اما هیچ خبری نشد امروز بالاخره پیگیری کردم گفتند انبار درخواست شما رو ابطال کرده یه شماره دادن تماس گرفتم گفت قراره برای اونهاییکه قبل از جشنواره خرید کردن کنترل رو بدون هیچ هزینه ای ارسال کنند گفت پروژه ارسالش استارت خورده و تاکید کرد مشتری هیچ هزینه ای رو برای کنترل متقبل نمیشه تا 4 الی 5 روز دیگه خبری نشد باز هم پیگیری میکنم
65100 قيمت 42 تو بانه چقدره ؟
5700 با 65100 فرقش چي ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)