از دوستان کسی می دونه اسم افکت یا پلاگین ی که باعث می شه خطوط موازی افقی به تصویر اضافه بشه و جلوه ی صفحه ی رادار رو به تصویر اعمال می کنه چیه ؟ اگه کسی داره بزاره لطفا
از دوستان کسی می دونه اسم افکت یا پلاگین ی که باعث می شه خطوط موازی افقی به تصویر اضافه بشه و جلوه ی صفحه ی رادار رو به تصویر اعمال می کنه چیه ؟ اگه کسی داره بزاره لطفا
با سلام
ممكنه اين پلاگين (Boris red 8 ) رو آپلود كني يا لينك بزاري . . . ممنون ميشم![]()
نسخه ازمایشی رو میتونید از این سایت دانلود کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کرکش با خودتون
آقا اين افكتها رو كه نصب ميكنيم مثل
Boris final effect complete 4.02
Boris Fx 8.0
Hollywood Fx 502 pro
هر كدوم يه آيكون داره حالا تو خود برنامه premiere چطوري بايد از اين افكتها استفاده كرد؟؟؟؟
2- تو قسمت افكتها خودش يه سري افكت هستش عكس نوار ويدئو هستش ميزاريم رو عكس ولي هيچ اتفاقي نميفته
بعد بخوام فايل صوتي رو تصاوير بزارم چطوريه موفق نشدم؟؟؟؟؟؟
بعد فقط به dvd تبديل ميكنه؟؟؟ به vcd چطوريه؟؟؟
آیا با ادیوس 4 می شه dvd رو مستقیم ویرایش کرد.
ممنون
آقا اين effect ها رومن تو plugin برنامه premiere نصب كردم ولي بازم تو قسمت effect نمياره ؟؟؟؟؟
مشكل كجاست؟؟؟
Adorage heroglyph 2.5.21
Artech365 winvdr pro 3.7.0.11
Audio to video mixer 3.0.34
Boris final effect complete 4.02
Boris Fx 8.0
Canopus Procoder 2.04.02
Canopus video FX Transitions
Cinema Craft Encoder SP 2.70.02.06
Hollywood Fx 502 pro
Honestech Easy Video Editor 20.
MFX KIds Sports for hollywood fx
MFX weddings for hollywood FX
ulead cool 3d studio 1.0
ulead videostudio 10 plus
سلام دوستان
من امروز ادیوس 4.02 رو تهیه کردم و نصبش کردم وقتی خواستم فایل vOB رو ادیت کنم و ادش کردم فایل را درست تا ته نمی خوند و از دقیقه یک به بعد به جای پخش فایل صفحه سبز رنگی ر و نمایش می داد این فایل حدود یک گیگ حجم داشت ولی وقتی که فایلی حدود یک دقیقه ای رو اضافه کردم بدون هیچ مشکلی او ن ور ویرایش کردم و خروجی گرفتم . میشه لطفا راهنماییم کنید مشکل از کجاست ، خیلی سریع به جواب نیاز دارم تشکر
چطور با ادیوس یک فایل vob رو ویرایش کردم نمی دونم چرا فایل رو فقط دو دقیقه اولش رو نمایش می دهد و بقیه رو یک صفحه سبز درنگ نمایش میدهد و خطای پلی بک اسپید میدهد.
سلام
با pro میشه مستقیم VCD رندر کرد ،
* باید چه پروژه ای رو انتخاب کنیم ، باید سفارشی دروست کنیم یا اینکه از قبل براش تعریف شده
* موقع رندر کردن چطور میتونیم مستقیم به VCD تبدیل کنیم
اگه میشه راهنمایی کنید
ممنون
اقا براي درست كردن title روي عكس يا فيلم نياز به افكتهاي خوبي دارم كسي داره بزاره؟؟؟؟ بعد اون افكتهاي خودم رو تو فولدر plugin برنامه perimere نصب كردم .داخل effect برنامه نمياره الان فقط افكت هاي خودش هستش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)