خیلی هم ربط داره عزیز...
اگه باگهای بازی رو میشد با همون version 1.1 درست کرد که پج نمیداد...
خوب عزیز شرکت که مرض نداره بیاد پچ بده که با همون version قدیمی یکی باشه!!!!!
درضمن شما یه نگاه به version فایلهای exe کرک و update شده بازی بنداز...
خیلی هم ربط داره عزیز...
اگه باگهای بازی رو میشد با همون version 1.1 درست کرد که پج نمیداد...
خوب عزیز شرکت که مرض نداره بیاد پچ بده که با همون version قدیمی یکی باشه!!!!!
درضمن شما یه نگاه به version فایلهای exe کرک و update شده بازی بنداز...
Last edited by plsboy; 06-04-2011 at 19:30.
میگم کلا بازی آسونه یا اولاش آسونه؟؟ با اون سخت سخته همینجوری دارم قتلو عام میکنم ملتو سیستم کاور گیریشم باحاله حال کردم فقط بدیش اینه که تنظیمات پایین نداره این لپتاپ ما تو درگیری و انفجار افت فریم داره اذیت میکنه
به اینجا یه سر بزن و این فایل 17 mb رو دانلود کن مشکلتو تقریبا حل میکنه...
من چند جا خوندم که میشه با کرک 1.1 پچ 1.2 رو اجرا کرد ولی تو مالتی دیگه نمیشه چت کرد
Last edited by MILAD2799; 06-04-2011 at 20:12.
اهم اهم کجا؟؟![]()
آقا من پچ 1.1 رو که میزنم نصب بشه ارور میده . پچ 1.2 رو هم دانلود کردم وقتی میزنم برای نصب میگه crysis2 رو سیستم نصب نیست دوباره نصبش کن و پچ رو دوباره اجرا کن. یعنی چی؟
Last edited by night lord; 06-04-2011 at 20:08.
فیک هست...
فعلا هیچ کرکی برای ورژن 1.2 نیومده! با همون کرک 1.1 میشه بازی رو ران کرد ولی نمیشه مولتی بازی کرد...
---------- Post added at 09:36 PM ---------- Previous post was at 09:34 PM ----------
شما پست اول همین تاپیک رو بخون !
چندین بار هم نوشتم !
شما برای ریختن پچ باید حتما فایل exe اورجینال بازی رو کپی کنید تو مسیر بازی و بعد پج رو نصب کنید...
دوستان پس از نصب پچ 1.2 در حین بازی 1 الی 2 دقیقه که از بازی میگذره از بازی میپره بیرون!!!!! بازی رو دوباره نصب کردم اما بازم همین مشکل هست!! نمیدونم چکار کنم!
دوستان همین الان لینک مستقیم پچ 1.1 به همراه کرک flt برای همین پچ رو پیدا کردم با حجم 59 مگ با قابلیت ریزوم
PATCH v1.1 & CRACK v1.1 by FLT
لینک مستقیم
پسورد: Iranetehad.ir
یه نفر زحمت بکشه فایل اجرایی ارجینال که برای نصب این پچ لازمه با لینک مستقیم یا یه جاییکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
که فیلتر نباشه بزاره ممنونش میشمکا رمارو راه بندازید ممنونتون میشم
از دیروز تا حالا میخام پچ 1.1 نصب کنم الان فقط فایل اجرایی ارجینال رو میخام برا ینصب پچ 1.1![]()
Last edited by Saeed System; 06-04-2011 at 21:11.
حالا من فایل exe اصلی رو از کجا بیارم . میشه لینکش رو بزارید؟شما پست اول همین تاپیک رو بخون !
چندین بار هم نوشتم !
شما برای ریختن پچ باید حتما فایل exe اورجینال بازی رو کپی کنید تو مسیر بازی و بعد پج رو نصب کنید...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)