خب نمی دونم چی بگم! این صحنه آخر کار رو خراب کرد ولی به نظرم خوب بازی کردیم انصافا. این آخریا خیلی احمقانه بازی میکردیم. به جای نگه داشتن توپ، وندرسار همه رو بلند میزد تو اوت.
ولی در کل من راضیم![]()
خب نمی دونم چی بگم! این صحنه آخر کار رو خراب کرد ولی به نظرم خوب بازی کردیم انصافا. این آخریا خیلی احمقانه بازی میکردیم. به جای نگه داشتن توپ، وندرسار همه رو بلند میزد تو اوت.
ولی در کل من راضیم![]()
دوست عزیز من بی احترامی نکردم که این جوری پست میزنید .
آلبرتو ماينكو داور اسپانيايي خطاي پاتريس اورا در محوطه جريمه منچستر يونايتد بر روي راميرز را در وقتهاي تلف شده نيمه دوم اعلام نكرد تا يك ضربه پنالتي بهسود چلسي گرفته نشود و اين تيم در ورزشگاه خانگي خود و در مقابل ديدگان تماشاگرانش مغلوب شاگردان فرگوسن شود.
در اين رابطه هوشنگ نصيرزاده كارشناس داوري اظهار داشت: پنالتي بر روي بازيكن چلسي رخ داد و داور با اعلام نكردن اين خطا در محوطه جريمه منچستر پنالتي بهسود چلسي را ناديده گرفت.
گرانت به چلسي بازميگردد
به نقل از ديلي اكسپرس، اين مربي صحبتهايي با رومن آبراموويچ مالك چلسي داشته و به نظر ميرسد بار ديگر به استمفوردبريج بازگردد، جايي كه از سپتامبر 2007 تا مي 2008 به عنوان سرمربي در آن فعاليت كرده است.
به نظر ميرسد كارلو آنچلوتي سرمربي كنوني چلسي در پايان فصل اين تيم را ترك كرده و راهي رم ميشود. آنچلوتي بارها اعلام كرده قصد دارد در لندن بماند ولي همه چيز به نظر آبراموويچ روس بستگي دارد.
گرانت در ابتداي فصل نتايج خوبي با وستهام نگرفت و تا آستانه اخراج از باشگاه نيز پيش رفت ولي سران وستهام بار ديگر به وي اعتماد كردند و پاسخ اعتماد خود را با بالا آمدن وستهام در جدول ردهبندي گرفتند.
گفته ميشود اگر آنچلوتي نتواند در اين فصل جامي بدست آورد، در پايان فصل بايد از چلسي برود و بدين ترتيب از نظر آبراموويچ، گرانت بهترين گزينه براي هدايت چلسي خواهد بود.
گرانت کیه بابا !! این آبراموویچ دوباره میخواد برگرده سر خونه اول !
از حرکت فرگوسن خیلی خوشم اومد والنسیا رو برد دفاع ... کاملا به سود تیم بود تا اینکه اسمالینگ یا ایوانز رو می برد اونجا
30vil جان همین بس که تو زمینتون هم در بازی های رو در رو بیشتر به ما باختید تا اینکه ببرید .
عزیزم منم بی احترامی نکردم اگه ناراحت شدید معذرت میخوام
---------- Post added at 01:41 AM ---------- Previous post was at 01:38 AM ----------
از دست این رومن
پویا جان به قول مزدک بازی های 10 سال اخیر رو در نظر بگیر البته امضا من نشون میده که چلسی هیچ وقت تیم دست و پا بسته جلو منچستر نبوده![]()
وندرسار رونی و گیگز عالی بودن . رونی هم داره یواش یواش داره میشه رونی سابق
خدا کنه رافائل و مقادیری هم اورا آسیب دیدگی حادی پیدا نکرده باشند...
خیلی خوشم اومد ساف از اوانز یا حتی اسمالینگ استفاده نکرد! قشنگ مشخصه نگرشون داشته واسه بازی خانگی جلو فولهام که دفاع های اصلی واسه بازی جلو چلسی آماده باشند...
یه چیزی هم بازی امشب خیلی آزارم داد و او شروع مجدد های ادوین بود! اکثرشون به دست بازیکنا نمی رسید!!
اینو الان دیدم.
![]()
خواهش میکنمدوستی هاست که میمونه وگرنه کل کل ها موندنی نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)