کسی نیست کمک کنه بگه مشکل سیستم من چیه؟
کسی نیست کمک کنه بگه مشکل سیستم من چیه؟
سلام دوست عزیز
ریست شدن های متوالی سیستم بیشتر از اینکه به مین و هارد ربط داشته باشه به power ، ram و فن سی پس یو بستگی داره شما باید این سه تا را برسی کنید .
مخصوصا پاور چون احتمال اصلی این قطعه می تونه باشه
سلام .چرا مطرح کردم. توی صفحه ی قبل.اینم متنش:
سلام. خسته نباشید.مشکل من اینه که نمی تونم برنامه های قدیمی مو از قسمت add or remove program از نصب خارج کنم. چون تمام برنامه ها رو نمیاره.من حداقل بیست تا برنامه روی کامپیوترم نصب کرده م ولی وقتی وارد قسمت add or remove میشم فقط چهارپنج تای آخر رو میاره و به سایر برنامه ها دسترسی ندارم. به نظر شما باید چه کار کنم
چگونه میتوان صفحه کلید رافارسی کرد؟(مثلا حرف پ سرجای خوش باشد وحرف ژ هم همینطور نه با زدن Shift +C)؟
1- برنامه به طور کامل نصب نشده
2- ویندوز رو عوض کردین طبیعتا برنامه های قبلش وجود نداره
3 - اگر برنامه در add or remove program وجود داره ولی حذف نمیشه دلیلش اینه که فایلهای توی هارد رو دستی حذف کردی یا ویروس داری !![]()
سلام عزیزم
برو نرم افزار win tools net رو بگیر
یکی از بهترین نرم افزارهای ممکن برا unistal کردن برنامه هاست
موفق باشی عزیزم
![]()
سلام عزیزم
شاید بتونی با on screen keyboard خود ویندوز جای کلیدها رو عوض کنی
اطلاعات کامل تر نداشتم
موفق باشی
![]()
سلام عزیزان
من با مریم داشتم کار میکردم که یه هو بعد از ری استارت سیستم وقتی دوباره خواستم تایپ کنم با مشکل مواجه شدم
بعضی از حرف هارو مربع تایپ میکنه
برنامه رو unistal و فونتهاش رو هم پاک کردم و دوباره نصب کردم و سیستم رو هم ریست کردم ولی مشکل حل نشد
فکر میکنین از چیه ؟
سلام.ویندوزمو عوض نکردم.برنامه به طور کامل نصب شده چون تا همین دو هفته پیش ازش استفاده می کردم .فایل هاشم دستی حذف نکردم .برنامه ی مورد نظرم یه آنتی ویروسه که می خوام آپدیتش کنم ولی مدام پیغام میده که آپدیت ناموفق بود.منم تصمیم گرفتم از نصب خارجش کنم و پس از نصب مجدد آپدیتش کنم اما ویندوز توی لیست add or remove programs نمیاردش
مدتی است که دیگه برنامه Idm فایلها رو تکه تکه دانلود نمیکنه و حجم فایل رو هم نشون نمیده ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)