تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 25 اولاول ... 14202122232425 آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 248

نام تاپيک: سامسونگ و فعال کردن اینترنتtv

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام من اين مطلبو چند تاش خودم ولي نفهميدم بايد كابل لن پشت ال اي دي بزنيم يا ن
    در ضمن سرعت اينترنتتمون چقدر باشه
    مدل ال اي ديم هم هست ua46f6400
    دوست عزیز
    اگر مودم وایر لس دارید می توانید به راحتی وصل شوید و اگر نه از کابل استفاده می کنید باید مودم تان با کابل به تلویزیون متصل شود و از قسمت منو ---> شبکه---> تنضیمات شبکه را انجام دهید تا ار تباط تان با تلویزیون و مودم وصل شود و باقی مطالب را در پست بالا گفتم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوستان من یکدستگاه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] samsung مدل UA40se 7770
    خربدم و میخوام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو فعال کنم ولی نمیدونم چطور انجام بدم در ضمن طرز ورود به منوی مخفی دستگاهمو بلدم لطفا راهنمایی کنید . با تشکر

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوستان من یکدستگاه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] samsung مدل UA40se 7770
    خربدم و میخوام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو فعال کنم ولی نمیدونم چطور انجام بدم در ضمن طرز ورود به منوی مخفی دستگاهمو بلدم لطفا راهنمایی کنید . با تشکر
    دوست عزیز
    اینترنت TV برای تلویزیونهای قدیمی بود آلان شما دارای اسمارت هاب هستید و برای فعال کردنش کافیست که تلویزیونتان را به یک مودم یا با سیم و یا بیسم وصل کرده و از قسمت منو --> شبکه---> تنظیمات آن را به ترتیبی که از شما می خواهد انجام داده و بعد از اتصال به شبکه و اینترنت با زدن دکمه اسمارت هاب همان دکمه معکب رنگی روی کنترول تان وارد قسمت اسمارت هاب شده و از امکانات آن استفاده کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام جناب متین پور
    راهنمایی بفرمایید چطور میتوان c6200 را به internet tv مجهز کرد ؟ آیا با تعویض برد(Bord) میتوان این کار را انام دارد یا با نصب نرم افزار (Program) لطفاَ راهنمایی بفرمایید.

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام جناب متین پور
    راهنمایی بفرمایید چطور میتوان c6200 را به internet tv مجهز کرد ؟ آیا با تعویض برد(Bord) میتوان این کار را انام دارد یا با نصب نرم افزار (Program) لطفاَ راهنمایی بفرمایید.
    دوست عزیز
    این قابلیت برای تلویزیون شما در نظر گرفته نشده است و برای تعویض برد باید مدلی که انتخاب می کنید مشخصاتش با پاور سوپلای و همچنین پنل تان از نظر منبع تغذیه AC100 - 240V 50 / 60Hzو پردازش تصویر (100Hz) سازگار باشد وگرنه عمل نمی کند.
    و در ضمن اینترنت تی وی دیگر منسوخ شده است و اگر هم باشد در ایران قابلیتی نداردو چیز قابلی هم نیست
    اگر علاقه دارید که از اینترنت و کاربردهای دیگر آن در تلویزیون بهره ببرید با تعویض تلویزیون به مدلهای 2014 سری H وF از ویژه گیهای منحصر به فرد آن لذت ببرید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام من وقتی میخوام هات میل رو فعال کنم mute119ok
    اینها رو که میزنم تیوی فقط روشن میشه مدل تیویua40d5000pr
    دیجیتال ندارن اینا

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام من وقتی میخوام هات میل رو فعال کنم mute119ok
    اینها رو که میزنم تیوی فقط روشن میشه مدل تیویua40d5000pr
    دیجیتال ندارن اینا
    دوست عزیز
    در سایت این مدل دیجیتال ندارد. و برای ورود به منو از این روش بروید
    دسترسی به منوی سرویس
    این کد در حالت خاموش و در کمتر از 3 ثانیه باید وارد بشه.

کد:
    info > menu > mute > power

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

من میخواستم اینترنت تیویم رو فعال کنم توی آموزشها گفتین که هات میل رو فعال کنم کد فعال کردن رو که میزنم تیوی فقط روشن میشه
    لطفا بیشتر راهنمایی کنید

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

من میخواستم اینترنت تیویم رو فعال کنم توی آموزشها گفتین که هات میل رو فعال کنم کد فعال کردن رو که میزنم تیوی فقط روشن میشه
    لطفا بیشتر راهنمایی کنید
    دوست عزیز
    از این پست استفاده کنید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

یک سوال دیگه من رفتم توی منوی مخفی هاتل اپشن رو روشن کردم و تیوی رو روشن خاموش کردم و حالا دیگه توی منوی مخفی نمیره چه کارش کنم
    و یک سری گزینه ها غیر فعال شده راهنمایی کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •