تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 26 اولاول ... 1420212223242526 آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 255

نام تاپيک: بهترین رشته رزمی از دید شما / در کدام رشته رزمی فعالیت دارید؟

کاربر فعال انجمن عکاسی sara_program's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من در صفحات اول این تاپیک سابقه رزمیم رو گفتم اما بازم میگم از سن هشت سالگی (به طور مداوم نبود ولی ادامه دار بوده)

شوتوکان
    توآ
    پرتوآ
    ساندا
    فیتنس
    پارکور
    موی تای

پس خیلی راحت میتونم مقایسه کنم!
    اگه میگم تکواندو نه منظورم این نیس که بده چون اصول ورزش واسه سلامتی بدنه و علاقه میخواد اما وقتی کسی واسه دفاع شخصی میخواد ماجرا فرق میکنه
    تو مسابقات عادیه اما توی موی تای با روی پا ضربه زدن خنده داره میدونی چرا؟ چون دفاعی که داره باعث خرد شدن پا میشه (ساق پا رو میارن بالا)
    تکواندو ضربات دستو نداره واسه پا هم محدودیت داره مثلا ضربه زانو
    در کاراته و تکواندو رقص پا وجود داره که در موی تای نیس یعنی حداکثر استفاده از انرژی
    تکواندو امتیازیه اما موی تای ناک اوت
    پس کاملا مشخصه کدوم ورزش واسه دفاع بهتره
    شما هم جای اینکه به من بگین که اشتباه میگم قبلش دقت کنین که تعصب دارین رو تکواندو یا نه
    با تکواندو کار هم مبارزه دوستانه داشتیم تو باشگاه همش میگفت این ضربت خطا بود دهنش آسفالت شد
    به قول خودتون تکواندو امتیازیه و موی تای ناک اوت! پس به این نتیجه می رسیم که کدام ورزش با اخلاق تره

تکواندو ضربات دست بسیار زیادی داره. توی مبارزات هم می تونیم از دست استفاده کنیم. ولی چون سنسورهای هوگوی تکواندو خیلی به قدرت ضربه حساسن باید اون مشت به قدرت ضربه پا باشه تا امتیازش ثبت بشه. برای همین ترجیح می دیم با پا ضربه بزنیم. اگر شما هم توی مسابقه تکواندو با مشت به هوگو ضربه بزنین شاید از ده تاش یکیش ثبت بشه

اینکه شما سابقه ورزشی زیادی دارین خیلی خوبه ولی من 18 ساله که تکواندو کار می کنم و کاملا توی ورزشی که توش موندم اطلاع دارم!

بله من روی تکواندو تعصب دارم و اگر تعصب نداشتم که اینجا نبودم

منم با یه کیک بوکسینگ کار یه بار مبارزه دادم بنده خدا بینیش شکست الان هم بینیش کجه! اون دوست شما مبارزه کار نبوده

2. 2 کاربر از sara_program بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehrabooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

رضا جان ولشکن اومدی اینجا هیچی نگو.مردم خودشون باهوش هستن خیلی خوب تشخیص میدن که کی درست میگه.اقایونی که دارین ترول بازی درمیارین لجبازی میکنین! پستمو نقل قول نکنین! اصلا وقت ندارم یکی به دو کنم

Sent from my iPhone 5S using tapatalk

4. این کاربر از mehrabooni بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال years's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

البته این دوستمون که تکواندو کار میکنن این موضوع را نگفتن که آسیب دیدگی پا در باشگاه های تکواندو خیلی زیاده
    در رفتگی شکستگی
    اگر موقع مبارزه ضربه پا صحیح زده نشه باعث در رفتگی پا همینطور کتک خوردن خود تکواندو کار میشه
    بهترین سبک برای دعوای خیابانی همون بوکس غربی هستش
    بخاطر اینکه دست انسان بطور ارتجاعی دوست داره موقع دعوا مشت بزنه از صورت خودش دفاع کنه
    دست ها که از پاها بالاترین قابلیت مانور بیشتری دارن
    بشرط اینکه ضربات مشت را بسیار قوی بزنیم
    چون بطور طبیعی دست انسان سریع است
    برترین ضربه گلد پا از یونان باستان تا امروز ضربه لگد مستقیم به شکم یا سینه حریفه هرچقدر هم که حریف شما قوی باشه نمیتونه جلوی این ضربه را بگیره بنظرم ضربات پا در کیوکوشین کاراته حساب شده هستند

اما برای دفاع شخصی مادر دنیا بهترین سبک موجود اگر تدریس بشه جوجیتسو
    در رشته نینجتسو هم تای جوتسو بهترین ها هستند

6. 2 کاربر از years بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

البته این دوستمون که تکواندو کار میکنن این موضوع را نگفتن که آسیب دیدگی پا در باشگاه های تکواندو خیلی زیاده
    در رفتگی شکستگی
    اگر موقع مبارزه ضربه پا صحیح زده نشه باعث در رفتگی پا همینطور کتک خوردن خود تکواندو کار میشه
    بهترین سبک برای دعوای خیابانی همون بوکس غربی هستش
    بخاطر اینکه دست انسان بطور ارتجاعی دوست داره موقع دعوا مشت بزنه از صورت خودش دفاع کنه
    دست ها که از پاها بالاترین قابلیت مانور بیشتری دارن
    بشرط اینکه ضربات مشت را بسیار قوی بزنیم
    چون بطور طبیعی دست انسان سریع است
    برترین ضربه گلد پا از یونان باستان تا امروز ضربه لگد مستقیم به شکم یا سینه حریفه هرچقدر هم که حریف شما قوی باشه نمیتونه جلوی این ضربه را بگیره بنظرم ضربات پا در کیوکوشین کاراته حساب شده هستند

اما برای دفاع شخصی مادر دنیا بهترین سبک موجود اگر تدریس بشه جوجیتسو
    در رشته نینجتسو هم تای جوتسو بهترین ها هستند

شما از آسیب دیدگی تکواندو صحبت می کنین در صورتیکه همه می دونن تکواندو امن ترین ورزش رزمی هستش. الان بجز تکواندو و کاراته هیچ ورزش رزمی اجازه ورود به المپیک نداره. علتش هم نیازی به توضیح نداره!

اون ضربه ای که توضیح دادین که از یونان باستانه ، در تکواندو به اسم آپچاگی هستش. به اینجور ضربات می گن : میلیگی" . یعنی ضرباتی که با هل دادن همراه است.

یه ورزش رزمی باید هدفش تقویت بدن ورزشکار باشه. تکواندو به تمام عضلات توجه داره. هم دست و هم پا. ضربات پای تکواندو و یا کاراته را هیچوقت یک بوکسور نمی تونه بزنه.

استاد کانگ ، پدر تکواندو جهان:

این هم یکی از تمرینات فوق حرفه ای در تکواندو:

Last edited by sara_program; 09-09-2014 at 17:58.

8. 2 کاربر از sara_program بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه reza4024's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

وقتی شما میگین تعصب دارین پس خودتون تابلو میکنین که دارین جانب داری میکنین !
    این ضربات در موی تای هم هست اما برخی ضربات موی تای رو تکواندو نداره
    کلا محدودترین سبک در حرکات تکواندو هستش
    نخیر مبارزه کار هم بود اون فرد
    من همه اساتیدم قهرمانی کشوری داشتن حتی دوستم قهرمان کیوکشین هستش
    بله تکواندو با اخلاق تره پس مناسب دعوا خیابونی هم نیستش اون دوست شما هم حتما تازه به کیک بوکس رسیده یا استعدادش ....
    تکواندو واسه دفاع شخصی خنده داره ضرباتش محدوده. بحث ما سر این که کدوم ورزش برتری داره نیست شاید یکی بگه یه ورزش رزمی میخوام که کمترین آسیب دیدگی رو داشته باشه خب من حتما بهش میگم تکواندو و شوتوکان(شوتوکان به سر ضربه نمیزنن)
    اما الان بحث سر دفاع شخصی هستش
    اصلا وقتی سند و مدرک عملی هست چرا بحث؟
    شما ببینین مسابقات آزاد بین سبکی جهانی چه کسانی قهرمان شدن اگر تکواندو کار یا بوکس بود حتی یک مورد
    حداقل بوکس دو تا فرد مشهور داره مثل تایسون و کلی اما تکواندو که دیگه اصلا واسه مبارزه نیست
    همه از موی تای کیک بوکسینگ پانکریشن(توصیش نمیکنم چون به شدت خشنه دیگه) و امثال اینهاست
    اگر یه نفر از مسابقات آزاد بین سبکی جهانی و ufc اطلاع داشت هیچ وقت نمیگفت تکواندو
    باز هم میگم بحث سر برتری یک ورزش نیست

شما از آسیب دیدگی تکواندو صحبت می کنین در صورتیکه همه می دونن تکواندو امن ترین ورزش رزمی هستش. الان بجز تکواندو و کاراته هیچ ورزش رزمی اجازه ورود به المپیک نداره. علتش هم نیازی به توضیح نداره!
    علتش بی خطر بودن و مناسب نبودن برای دفاع شخصی هستش
    شما متوجه موضوع بحث نیستین
    Last edited by reza4024; 09-09-2014 at 18:28.

10. این کاربر از reza4024 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال years's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

اون ضربه ای که توضیح دادین که از یونان باستانه ، در تکواندو به اسم آپچاگی هستش. به اینجور ضربات می گن : میلیگی" . یعنی ضرباتی که با هل دادن همراه است.

یه ورزش رزمی باید هدفش تقویت بدن ورزشکار باشه. تکواندو به تمام عضلات توجه داره. هم دست و هم پا. ضربات پای تکواندو و یا کاراته را هیچوقت یک بوکسور نمی تونه بزنه.

استاد کانگ ، پدر تکواندو جهان:

این هم یکی از تمرینات فوق حرفه ای در تکواندو:

بهترین ورزش رزمی ورزشیه که هم یادگیریش آسون باشه هم تمریناتش طوری باشه که صدمه پذیری کمتری به فرد بخوره حتی داخل مهد تکواندو در کشور کره نشون میدادن آسیب دیدگی تو باشگاه زیاده
    ورزش بوکس بنظرم یادگیریش آسونه هم کاربردی هستش اما پشتکار میخواد

12. این کاربر از years بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

وقتی شما میگین تعصب دارین پس خودتون تابلو میکنین که دارین جانب داری میکنین !
    این ضربات در موی تای هم هست اما برخی ضربات موی تای رو تکواندو نداره
    کلا محدودترین سبک در حرکات تکواندو هستش
    نخیر مبارزه کار هم بود اون فرد
    من همه اساتیدم قهرمانی کشوری داشتن حتی دوستم قهرمان کیوکشین هستش
    بله تکواندو با اخلاق تره پس مناسب دعوا خیابونی هم نیستش اون دوست شما هم حتما تازه به کیک بوکس رسیده یا استعدادش ....
    تکواندو واسه دفاع شخصی خنده داره ضرباتش محدوده. بحث ما سر این که کدوم ورزش برتری داره نیست شاید یکی بگه یه ورزش رزمی میخوام که کمترین آسیب دیدگی رو داشته باشه خب من حتما بهش میگم تکواندو و شوتوکان(شوتوکان به سر ضربه نمیزنن)
    اما الان بحث سر دفاع شخصی هستش
    اصلا وقتی سند و مدرک عملی هست چرا بحث؟
    شما ببینین مسابقات آزاد بین سبکی جهانی چه کسانی قهرمان شدن اگر تکواندو کار یا بوکس بود حتی یک مورد
    حداقل بوکس دو تا فرد مشهور داره مثل تایسون و کلی اما تکواندو که دیگه اصلا واسه مبارزه نیست
    همه از موی تای کیک بوکسینگ پانکریشن(توصیش نمیکنم چون به شدت خشنه دیگه) و امثال اینهاست
    اگر یه نفر از مسابقات آزاد بین سبکی جهانی و ufc اطلاع داشت هیچ وقت نمیگفت تکواندو
    باز هم میگم بحث سر برتری یک ورزش نیست

علتش بی خطر بودن و مناسب نبودن برای دفاع شخصی هستش
    شما متوجه موضوع بحث نیستین
    شما می تونین با آرامش بیشتری هم صحبت کنین. یه بحث ساده ورزشی داریم می کنیم اینقدر اعصاب خوردی نداره
    بذارین من حرفام را منسجم کنم. بعد ببینید من متوجه منظور بحث شدم یا نه:
    یک ورزشکار هیچوقت هیچوقت هیچوقت دعوای خیابانی نمی کنه. نمونش زنده یاد روح الله داداشی. و اینجا صحبت از دفاع شخصیه
    دفاع شخصی در موردی کاربرد داره که پای جون طرف در میون باشه. و همه می دونن در مبارزات ساده، پای جون کسی در میون نیست. پس وقتی در مبارزات به قصد کشتن به هم حمله می کنن یعنی اصلا ورزشکار نیستند.

حالا ما فرض می کنیم که شرایطی مهیا شده تا یک تکواندو کار بخواد از خودش دفاع کنه، بقول خودتون باید دفاع کنه. من همیشه به شاگردام می گم هر وقت از خودتون تونستید دفاع کنید می تونید به موقع هم ضربه بزنین. پس در درجه اول دفاع مهمه و وقتی هم شرایط ضربه مهیا شد تکواندو ضربات بسیار عالی را داره.

اینکه ورزشهای رزمی دیگه توی المپیک نمی رن بخاطر این نیست که بقیه امن نیستند، بلکه بخاطر اینه که اصلا کمیته المپیک اون رشته های رزمی را بعنوان ورزش قبول نکرده. نه بخاطر امن نبودنش بلکه بخاطر نداشتن اخلاق ورزشی

شما منظورتون اینه که تکواندو ضرباتش لوسه و بدرد دخترا می خورهو ضربات کشنده نداره. و بدرد دفاع شخصی نمی خوره. من کاملا متوجه منظور شما هستم. ولی من می گم تکواندو ضرباتی داره که اگه بدونید دیگه چنین حرفی نمی زنین.
    ضربه ای برای شکستن زانوی حریف: موروپ کوکی
    ضربه ای کشنده به قسمت حساس بدن: سون باداک
    ضربه ای برای شکستن چانه حریف: دانجوموک
    ضربه ای برای شکستن سر حریف: مه جوموک
    ضربه ای به جناق سینه حریف : مومتونگ چیروگی
    ضربه ای چرخشی با پشت مشت به بینی حریف: اسمشو الان حضور ذهن ندارم
    ضربه ای برای بیهوش کردن حریف: پالکوپ پیوجوک چیگی
    .
    .
    .
    ضربات خیلی زیادن. من الان حضور ذهن بیشتری نداشتم. منتها اینکه در مبارزات سعی می کنیم با اخلاق باشیم دلیل بر این نیست که ضربات کشنده را آموزش ندیده باشیم

راستش اینم یادم رفت بگم که من در مبارزات آزاد مقام آور بودم. دوباره هم یه مبارزه آزاد دیگه توی آبان هستش که من شرکت نمی کنم ولی دوستم شرکت کرده و مطمئنم که مقام آوره. اتفاقا خیلی زیاد تکواندو کار مقام میاره. در مسابقات آزاد جهانی من اصلا اطلاعی ازش ندارم و اصلا هم اخبارش را دنبال نمی کنم. ولی مسابقات آزاد هیچ ربطی به دفاع شخصی نداره! اون مسابقات بیشتر جنبه دعوای خیابانی هستند

من خودم اعتراف می کنم تکواندو برای دعوای خیابانی ساخته نشده. چون تکواندو از آدم یه ورزشکار می سازه. ولی دفاع شخصی را آموزش می ده

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

اینکه ورزشهای رزمی دیگه توی المپیک نمی رن بخاطر این نیست که بقیه امن نیستند، بلکه بخاطر اینه که اصلا کمیته المپیک اون رشته های رزمی را بعنوان ورزش قبول نکرده. نه بخاطر امن نبودنش بلکه بخاطر نداشتن اخلاق ورزشی
    اخلاق ورزشی و امن بودن یکی هستش مگه اینکه منظورتون این باشه که دیوونه ها میرن ورزشای دیگه
    من بحث از مسابقات جهانی میکنم اونوقت شما از مسابقات آزاد درون کشوری میگین که اگه بخوام صریح بگم بی صحاب بازیه ! دوستم قهرمان کشور بود در کیک بوکسینگ ازش پول خواستن که ببرنش تیم ملی دیگه تا آخرش مشخصه

شما یه جورایی هم جواب خودتون رو دادین
    شما مشت بزنین به فک پایین خودش میشکنه نیاز به تکنیک خاصی نداره
    داداشی(روحش شاد) فایتر نبود وگرنه کیه که بخواد بمیره و دفاع نکنه؟ مگه بهترین پرورش اندام کار آرنولد نبود؟ مگه یه مدت پیش اعلام نکرد در مسابقات بوکس با رقیب دیرینش دوپینگ میکرده چون حریفش نمیشده؟
    شما همش میگین در مبارزه هم فلان کارو میکنیم با ساق هم ضربه میزنیم! شما ضربات پای تکواندو کار رو با موی تای مقایسه کنین در یو*تی*یوب و چرخش بدن در موی تای رو ببینین و با چرخش تکواندو مقایسه کنین همچنین جایی از پا که باهاش ضربه میزنن
    در موی تای وقتی حریف با پا ضربه میزنه با آرنج یا زانو ضربه زدن به ران حیف عادیه و خیلی راحته واسشون که موجب شکستگی میشه
    مبارزات موی تای همیشه چندتا کشته میده ببینین این خوب نیست اما معلومه در ضربات کار ساز تکواندو خنده داره
    دلیلشم اینه که شما استاد تکواندو و تعصب دارین
    بروسلی به نام ترین استاد رزمی قرن که دیگه هستش؟اطلاع دارین استاد فلسفه هم بوده در یکی از دانشگاه های آمریکا؟مگه جیت کاندو سبک اختراع شده از ایشون ترکیب دو سبک از کنگ فو تکواندو کاراته بوکس و موی تای نیستش؟ ببینین حرکات کدوم سبک درش بیشتر مشهود هست
    شما فقط یه سبک کار کردین دوست عزیز
    دعوای خیابانی با دفاع شخصی یکیه
    تکواندو یک ورزش رزمی آزاد نیست اما موی تای آزاده
    شما همش از تکنیک های موجود در تکواندو میگین که این خطرناکه اما در موی تای ضربه آرنج به سر مجازه و عادیه
    این ضربه بله خلاف اخلاقه اما کسی که هدفش مبارزات خیابانی و دفاع از خودشه نباید از هیچ کاری دریغ کنه
    شما تعصب بی جا دارین
    وگرنه بله تکواندو جز با اخلاق ترین ورزش هاست اگه هم موضوع تاپیک در مورد امن ترین ورزش رزمی بود من طرف شما رو میگرفتم
    من دیگه جواب نمیدم هرکس هم واسش مهمه مبارزات موی تای و تکواندو رو از یو*تی*یوب ببینه و خودش قضاوت کنه
    در باشگاه موی تای حواسشون به ضربات هست اینو گفتم واسه کسایی که اگه میخوان برن واهمه نداشته باشن فقط توجه کنین که استادش مدرک مربی گری داشته باشه چون ضربه زانو اصول داره وگرنه زانو صدمه میبینه همینطور آرنج
    Last edited by reza4024; 09-09-2014 at 19:49.

15. این کاربر از reza4024 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اخلاق ورزشی و امن بودن یکی هستش مگه اینکه منظورتون این باشه که دیوونه ها میرن ورزشای دیگه
    من بحث از مسابقات جهانی میکنم اونوقت شما از مسابقات آزاد درون کشوری میگین که اگه بخوام صریح بگم بی صحاب بازیه ! دوستم قهرمان کشور بود در کیک بوکسینگ ازش پول خواستن که ببرنش تیم ملی دیگه تا آخرش مشخصه

شما یه جورایی هم جواب خودتون رو دادین
    شما مشت بزنین به فک پایین خودش میشکنه نیاز به تکنیک خاصی نداره
    داداشی(روحش شاد) فایتر نبود وگرنه کیه که بخواد بمیره و دفاع نکنه؟ مگه بهترین پرورش اندام کار آرنولد نبود؟ مگه یه مدت پیش اعلام نکرد در مسابقات بوکس با رقیب دیرینش دوپینگ میکرده چون حریفش نمیشده؟
    شما همش میگین در مبارزه هم فلان کارو میکنیم با ساق هم ضربه میزنیم! شما ضربات پای تکواندو کار رو با موی تای مقایسه کنین در یو*تی*یوب و چرخش بدن در موی تای رو ببینین و با چرخش تکواندو مقایسه کنین همچنین جایی از پا که باهاش ضربه میزنن
    در موی تای وقتی حریف با پا ضربه میزنه با آرنج یا زانو ضربه زدن به ران حیف عادیه و خیلی راحته واسشون که موجب شکستگی میشه
    مبارزات موی تای همیشه چندتا کشته میده ببینین این خوب نیست اما معلومه در ضربات کار ساز تکواندو خنده داره
    دلیلشم اینه که شما استاد تکواندو و تعصب دارین
    بروسلی به نام ترین استاد رزمی قرن که دیگه هستش؟اطلاع دارین استاد فلسفه هم بوده در یکی از دانشگاه های آمریکا؟مگه جیت کاندو سبک اختراع شده از ایشون ترکیب دو سبک از کنگ فو تکواندو کاراته بوکس و موی تای نیستش؟ ببینین حرکات کدوم سبک درش بیشتر مشهود هست
    شما فقط یه سبک کار کردین دوست عزیز
    دعوای خیابانی با دفاع شخصی یکیه
    تکواندو یک ورزش رزمی آزاد نیست اما موی تای آزاده
    شما همش از تکنیک های موجود در تکواندو میگین که این خطرناکه اما در موی تای ضربه آرنج به سر مجازه و عادیه
    این ضربه بله خلاف اخلاقه اما کسی که هدفش مبارزات خیابانی و دفاع از خودشه نباید از هیچ کاری دریغ کنه
    شما تعصب بی جا دارین
    وگرنه بله تکواندو جز با اخلاق ترین ورزش هاست اگه هم موضوع تاپیک در مورد امن ترین ورزش رزمی بود من طرف شما رو میگرفتم
    من دیگه جواب نمیدم هرکس هم واسش مهمه مبارزات موی تای و تکواندو رو از یو*تی*یوب ببینه و خودش قضاوت کنه
    در باشگاه موی تای حواسشون به ضربات هست اینو گفتم واسه کسایی که اگه میخوان برن واهمه نداشته باشن فقط توجه کنین که استادش مدرک مربی گری داشته باشه چون ضربه زانو اصول داره وگرنه زانو صدمه میبینه همینطور آرنج
    شما همچنان با عصبانیت صحبت می کنین. از پشت مانیتور قصد کشتن منو دارین. دلیلش رو نمی فهمم ما الان مبارزه نمی کنیم داریم صحبت می کنیم

اینکه ورزش رزمی پولی شده را من تا حالا نشنیده بودم! توی مبارزات کشوری هم والا من پولی نگرفتم خیلی مزخرف بود اجازه نفس گیری بهمون نمی دادن. اگر بلند نفس می کشیدیم می باختیم! کلا غیر علمی بود

دفاع شخصی با دعوای خیابانی یکی نیست. شما که چند رشته رزمی را تجربه کردین ازتون بعیده چنین حرفی را بزنین. دعوای خیابانی کار غیر اخلاقیه ولی دفاع شخصی اصلا غیر اخلاقی نیست. اسم این تایپیک هم دفاع شخصی هستش نه دعوای خیابانی. درست نمی گم؟

ضمنا روح الله داداشی نیازی نداشت که رزمی کار باشه چون کسی که با چاغو زدش یه بچه بود و اصلا هم رزمی کار نبود. روح الله داداشی فقط جهت اخلاق و مرام بالایی که داشت دوست نداشت روی بچه دست بلند کنه. ولی خبر هم نداشت که همون بچه از چاغو استفاده می کنه. در هر حال روحش شاد

همه می دونن بروسلی به ضربات پاش معروف بود. بروسلی استاد اخلاق بود. اینو همه می دونن. توی فیلمهاش هم با هر کسی مبارزه نمی کنه مگر برای حفظ جون خودش و دوستانش.

من نگفتم فقط تکواندو کارها آدمن! من گفتم رشته رزمی که به اخلاق اهمیت نده اصلا ورزش نیست. این هم حرف من نیست. حرف کمیته المپیکه.

در آخر من شما را به این کلیپ دعوت می کنم مربوط به هان مادانگ تکواندو. ببینید در تکواندو چه ضربات چرخشی باحالی هست چه مشتهای آهنینی ما داریم اونوقت هی بگین تکواندو مزخرفه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

واااااااااااااای این یکی رو الان دیدم. ممنون که منو با این پیج آشنا کردین
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by sara_program; 09-09-2014 at 20:52.

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

من تند حرف نمیزنم شما بد میخونین
    داداشی اگه رزمی کار بود چاقو رو رد میکرد حالا هم بحث این شخص پهلوان وبزرگوار نیست
    ببخشید اما کلیپتون خنده دار بود
    کلیپتون نمایشی بود حرکات نمایشی ووشو کارها رو دیدن؟3متر میپرن ده تا چرخ میزنن با بیس تا حرکت
    مشت زده شده در این کلیپ اشتباه بود قسمتی که چند نفر نمایشی مشت زدن. در ضربه مشت کول میاد بالا و رو به جلو واسه حداکثر شدت و بسته بودن گارد قسمت گیج گاه و دست کامل نباید صاف بشه چوت ضرر داره تکواندو حرکات دستش اصولی نیست
    شکستن اجسام سخت هم که بحثش جداست
    شما دوتا عکس میذارین با یه کلیپ میگین پس تکواندو بهتره خب اگه اینجوریه فیلم های تونیجا رو ببینین از اساتید موی تای هستش اسم فیلمشم مشت خار دار اگه دیده باشین که هفتمین فیلم برتر رزمی جهان و اولین آسیا هستش
    در مبارزه موی تای سرتره و قابل مقایسه با تکواندو نیست
    توجه کنین گفتم در مبارزه وگرنه نه تکواندو بلکه هیچ ورزشی مزخرف نیست تکواندو یک ورزش کاملا سالم با اخلاق و دارای کمترین آسیب هستش

مایک زامبیدیس:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اطلاعات کافی رو دادم و بحث رو ادامه نمیدم و نتیجه گیری با خود دوستان
    Last edited by reza4024; 09-09-2014 at 21:55.

18. 2 کاربر از reza4024 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •