اینرو ریختم همون اول هنوز نرفت داخل بازی کرش میشه برای بقیه همینطوریه?
اینرو ریختم همون اول هنوز نرفت داخل بازی کرش میشه برای بقیه همینطوریه?
بچه ها کسی ترینری از این بازی سراغ نداره ؟
واسه منم اینجوریه ، پچ جدید خیلی تغییر تو بازی نداره
---------- Post added at 11:29 PM ---------- Previous post was at 11:27 PM ----------
فک نکنم ترینر نیاز داشته باشه ، خیلی سخت نیست ، مخصوصا اگه easy بازی کنی
من موندم که چرا تارنماهای خارجه به این بازی امتیاز 4 دادن!
اینقدر بازی افتضاح بوده؟
اين انتيازم خيلي زياده....من چند روز وقت واسه دانلودش گذاشتم واقعا ارزشش رو نداشت
تایید میشه...
واقعا مزخرف بود .به معنای واقعی...
من 2 رو بیشتر میپسندم...
کلا یه نگاه مختصر کردم بهش و نه مرحله ای نه هیچی...
جالبه بعد از دانلود دلم هوای نسخه ی 2 رو کرد... میخوام برم پیدا کنم بشینم تمومش کنمآخه اون رو هم نتمومیدمش , پاکیدم
![]()
این بازی چرا اینطوریه ؟ اصلا نمیشه بازی کرد یکی توضیح بده
هر کاری میکنم نمیتونم افراد رو برای حمله بفرستم .
سلام. اين بازي خيلي مزخرف بود خداييش. از تابستون هي منتظر نشستيم منتشر شه اينم انتشارش!!!! فكر كردم حالا چي ميخواد بشه ! كل حال بازي هاي قلعه به KingMakerش بود كه اصلا وجود نداره ! بازي هم كه ماشالله خيلي خيلي آسونه 100 تا چوب نميشه جمع كرد !
از وقتي كه بازي رو خريدم.به طور متوسط روزي 2ساعت تونستم بازيش كنم.
اما متاسفانه بازي جوري طراحي شده بود كه شما حق انتخاب روش ويا استراتژي خودتون رو نداشتيد.
منظورم اينه كه هر مرحله لم وراه خاصي براي پيروز شدن داره و شما نميتونين به غير از او كار ديگه اي بكنيد.!
مثال براي اين كار هم زياده..
اصل وپايه اين جور بازيها اينه كه بازيكن خودش راه و استراتژيش رو تعيين كنه.اما در قلعه 3 همه چيز عوض شده!
چيز ديگه اي كه كاملا روي اعصابه نحوه اومدن كارگران ويا همون بيكارانه كه شما ميتونيد ازشون سرباز بگيريد!كه باعث ميشه شما محدود زمان بشيد....حالا فكرش رو بكن كه هر 30ثانيه ميتوني يه سرباز بسازي(اونم با شرايط خاص!)وفقط 10دقيقه وقت داري تا فلان مرحله رو تموم كني.تازه هر 3دقيقه هم بهت حمله ميشه!حالا پيدا كن يه ذره اعصاب رو
چيز ديگه اي خيلي تو ذوق ميزد قدرت عجيب غريب نيزه دارانه!كه ميتونن از فاصله بيشتري نسبت به كمانداران نيزه پرت كنن و تازه تاثيرش هم بيشتراز تيرهاي كماندارانه!
توي بازي هاي قبلي 4كماندار حريف10نيزه دار بود اما اينجا10كماندار حريف 12نيزه دار نميشن!!!
يه مورد عجيب هم خراب شدن ديوار توسط نيروي پياده نظامه!!!
.................................................. ..........................
از خوبي هاش هم دموي بازيه كه كميك وار و به نظرم زيباست.
البته بازي هم كمي واقعيتي تر شده.
اما در كل طراحان بايد به بازيكنان فضاي عمل بيشتري ميدادند تا با فكر وذهن خودشون مرحله رو اونجوري كه دوست دارن تموم كنن.كه متاسفانه....
بهرحال من نميگم بازي بديه...اما بايد كمي بازتر وساده تر ميشد.![]()
عجب!!!!!!!!!
اين چه بازي خيلي خيلي خيلي سردردي هست
نصبش كردم ولي در كمتر از يك ساعت بعدش پاكش كردم
اگر قرار بود من بهش نمره بدم مطمئن هستم كه نمرش پايين صفر بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)