سلام دوستان. اولا طرفداران ايکس باکس زیاد خوشحال نباشن چون با این گرافیکی که من تو دمو و عکسهاش دیدم بالای 9 گیگ ظرفیت خواهد داشت( بيش از ظرفیت DVD9 ها) و این یعنی عرضه بازی بر روی HD-DVD برای ایکس باکس و Blu-ray(که خودش روی پلی استیشن 3 سوار شده). بنابراین دارندگان ایکس باکس بايد به فکر خرید یک داریو HD-DVD باشند که تا اون جایی که من می دونم تقریبا قیمت یه ایکس باکس 360 معمولی رو داره و در ضمن معلوم نیست کپی خور بشه یا نشه (مثل Blu-ray واسه پلی استیشن که تا حالا نتونستن کپی خورش کنن) بنابراین باید زحمت بکشین و دیویدی اصلش رو بگیرین.
اما نوید خوش برای طرفداران پی سی:
اگه یادتون باشه بازی سان آندرياس هم در ابتدا واسه پی سی تأیید نشده بود و این به این علته که سازندگان می خوان بازی تو کنسول فروشش رو به حد کافی بکنه و بعد واسه پی سی عرضه بشه(چون کرک بازی های پی سی آسونتره) وا ز راک استار جاه طلب! بعیده که واسه پی سی هم بیرون نده.(مخصوصا با ضرری که خریداران بازی سان آندریاس با شکایتشون بهش زدن جریانشو که همه می دونین) بنابراین به نظر من طرفداران پی سی با کمی صبر(5 - 6 ماه پس از عرضه بازی یعنی تابستون سال آینده يا شايد اوایل پاییز) می تونن مزد صبرشون رو بگیرن . خداحافظ