خوب اگه یک نفر یک کامپیوتر توپ داشته باشه چی .... ؟؟؟
یعنی نمیتونه به خاطر ما با گرافیک بالا بازی کنه .... ؟؟؟
منم مثل شما PC ایم زیاد خوب نیست ولی ممکنه در آینده ارتقاش بدم و دوباره ME3 رو با گرفیک بالا بازی کنم
خوب اگه یک نفر یک کامپیوتر توپ داشته باشه چی .... ؟؟؟
یعنی نمیتونه به خاطر ما با گرافیک بالا بازی کنه .... ؟؟؟
منم مثل شما PC ایم زیاد خوب نیست ولی ممکنه در آینده ارتقاش بدم و دوباره ME3 رو با گرفیک بالا بازی کنم
با تمام احترام ولی من میگم با این بازی هایی که در سال بعدی میان اصلا نمیشه راحت گفت کدوم بازی گوتی میشه!یعنی راحت میشه گفت goty سال بعد مس افکته
مخصوصا با وجود دیابلو 3 که هم سبک مس افکت 3 هم هست و به نظرم رقابت بلیزارد و بایوور خیلی جذابه که اتفاقا دو تا شرکت های فوق محبوب منم هستن...
تازه احتمال داره یه سری بازی های بزرگ دیگه هم در سبک نقش آفرینی بیان مثلا فال اوت 4 که در اون صورت دیگه اوج رقابت بین غول های این سبک میشه!
ولی در کل مس افکت 3 از همین الان جزو 5 تا بازی برتر سال دیگست
فقط من دوس داشتم بازی بخش مولتی پلیر نداشت و همون طور که اولش سازندگان بازی وعده داده بودن عمل می کردن...
سازندگان بنمن آرخام سیتی چند وقت قبل از انتشار بازی حرفای خیلی جالبی زدن. گفتن که ترجیح میدن بازی بخش داستانی خیلی کامل و فوق العاده داشته باشه و بخش چند نفره نداشته باشه تا اینکه بخش چند نفره داشته باشه و به کل بازی صدمه بزنه و اون قسمت داستانی هم در اصل محو بشه و مورد اولی منطقی تره. حالا نمی دونم برای مس افکت که برای اولین بار بخش چند نفره داره قراره به عنوان یه مزیت بازی بشه یا نه برعکس...
نه ..کسی که کامپیوترش مدلش بالاست بیخود کرده..نباید باشه ...اصلا ینی چی که ملش بالا باشه؟؟؟ باید در حد ما باشه ..
شوخی کردم ولی من میگم اگه با بازی ها پیش بریم اینجوری همش سال به سال یا یکی دو سال یه بار pc رو ارتقا بدیم که به نظر به صرفه نمیاد..مثلا اگه از همون اول یهxbox داشتیم لازم نبود تاالان به خاطر بازی ها چند بار ارتقائش بدیم..
من خودم تاحالا2 بار ارتقائش دام ولی باز...
عزيز تا نسل بعد معرفي بشه و از راه برسه بازيهاي خيلي تاپي اومده و رفته اين wii u رو هم بيخيال اين نينتندو همش ميان نسل حركت ميكنه.
ميبيني كه بازيهاي 2013 هم داره براي PS3 و 360 معرفي ميشه...
در كل اگه بودجشو داري و ميدوني كه ميتوني هرچي بازي مياد بازي كني و وقتشو داري برو كنسول بخر حالشو ببر.
+
اگه سيستمتو درست آپگريد كني لازم نيست 2 سال 2 سال ارتقا بدي
من تا تابستون سال بعدد حدوا 600-500 تومنی جمع میکنم ...
با این پول اگه یه کنسول بخرم بهتره یا pc رو ارتقا بدم؟؟
دیگه این کنسولا عمرشون 1 تا 2 سال مونده تموم شه...ب نظر من بهتر pc رو ارتقا بدی![]()
اینو قبلا چنتا دیگه هم گفته بودن ولی یادم نیست... کلا حرف جدیدی نیست : دیسازندگان بنمن آرخام سیتی چند وقت قبل از انتشار بازی حرفای خیلی جالبی زدن. گفتن که ترجیح میدن بازی بخش داستانی خیلی کامل و فوق العاده داشته باشه و بخش چند نفره نداشته باشه تا اینکه بخش چند نفره داشته باشه و به کل بازی صدمه بزنه و اون قسمت داستانی هم در اصل محو بشه و مورد اولی منطقی تره.
خدا رو شکر بخش داستانی هیچ ربطی به قسمت چند نفره ندارهحالا نمی دونم برای مس افکت که برای اولین بار بخش چند نفره داره قراره به عنوان یه مزیت بازی بشه یا نه برعکس.
این چیزی که در مورد مولتی پلیر بازی گفتن به نظر من خیلی خوب اومد... همیشه همینطور چیزی رو با خودم تصور می کردم
فکر کنم همین قسمت چند نفره نمره های بازی مقداری زیادتر کنه
اون خراشی که رو صورت شپرد افتاده چیه؟؟ یعنی دوباره مرده بعد زندش کردن؟![]()
نه خراش های نسخه ۲ هست .![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)