آدم خوره بازی داشته باشه با LOW هم تموم میکنه!!![]()
آدم خوره بازی داشته باشه با LOW هم تموم میکنه!!![]()
اين مرحله واقعا داره اعصاب من رو بهم ميريزه. اصلا معلوم نيست هدفشون از طراحي همچين مرحله چرتي كه فقط باعث سر در گمي ميشه و بود و نبودش هيچ تاثيري در بازي نداره و حداقل ميتونست خيلي كوتاه تر از اين باشه چي بود؟!
خيلي سخت ميشه راه خروجي رو پيدا كرد. همش بايد دور خودت بچرخي.
این سیو دقیقآ مال وقتیه که Core تموم میشه و مرحله Paradise-lost شروع میشه.
صد در صد ............. مثلا 7900 از 8400 و 8500 قوی تره (مخصوصا برای بازی کردن)......... میتونی بری توسایت nvidia یه نگاهی بهش بندازی ... اونجا توی جدول با هم مقایسه کرده .....
در ضمنG G GAME لینک این سیو فکر کنم خرابه .... یه بار امتحانش کن ....
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by brain; 27-11-2007 at 14:23.
دوستاني كه بازي را تمام كردند لطف كنن منو راهنمايي كنن.من تو مرحله يخبندان جنگل گير كردم جايي كه بايد از پرافيت محافظت كنم تا يخ نزنه اونجا منابع حرارتي ميخواد تا پرافيت گرم بشه اين منابع چي هستند و از كجا پيداش كنم .ممنون ميشم اگه راهنمايي كنيد
توی نقشه ات معلومه که باید کجا بری ... هر چیزی مثل ماشین یا هواپیما یا یه چیزی که آتیش گرفته باشه .... بری نزدیکش اون یاروهه هم میره و میشینه بغل آتیش تا گرم بشه ، بعد از اینکه به 100% رسید و گرم شد باید بری یه مکان دیگه تا یارو یخ نزنه ، آخرشم باید از روی یه پل رد بشین تا از یخها بیاین بیرون![]()
باهات موافقم ، ولی این به این خاطر ساخته شده که بدونی یخبندان از کجا شروع شده![]()
منهم همینطور ...
فکر نمیکردم که به این زودی بازی تموم بشه ... تازه ضد هوایی و هواپیما سواریش بهم حال داده بودش که فرتی تموم شد ... راستی من یادم رفتش که ببینم اون ضد هوایی رو میشه روند یا نه ، فقط باهاش شلیک کردم ، شما امتحان نکردی ببینی میشه روندش یا نه ؟!
سلام
من تو مرحله كشتي گير كردم
نقطه سبزو رو كشتي نشون ميده ولي چيزي پيدا نكردم
در ضمن يه چيزهايي هم در مورد ضد هوايي ميگه
چيكار كنم
سلام دوستان در مورد بازیCrysis نمیدونم چی این بازی قشنگه یه سبک تکراری بعد از همه بد تر این همه از گرافیکش تعریف میکردن چیش قشنگ بود ؟؟؟؟
نمیدونم بازی های دیگرو انجام دادید که به این میگید قشنگ خدایی COD 4 خیلی سر تر از این بود
هم از گرافیک هم از Gameplay در گل خیلی عالی تر از این بود اگه بازی نکردید برید یه سری به اونم بزنید
قصد جسارت نداشتم فقط این یه نظر بود ولی اصلا بازی جالبی نبود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)