تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 125 اولاول ... 142021222324252627283474124 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 1249

نام تاپيک: طرفداران Dell XPS L501

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    TEHRAN---kamranie

پيش فرض

سلام دوستان. داداش من امروز یه دونه xpsl501 corei7 با هارد 640 گرفت منتها فروشنده رم دستگاهو که 4 بود جلوش به 6 ارتقا داد و به قیمت 135000 فروخت.از بازار رضا. خوبه یا نه؟؟سوال دوکک اینه که مودم برای دایال آپ نداره یا داره؟ اگه داره برا ما چرا وصل نمیشه؟ ممنون از کسانی که این سایتو طراحی کردن و جواب شئاله من و داداشمو بدبد ممنون
    بستگی داره همون مدل فابریک خودش هست یا نه

نه داره یه دونه فری میگرفتی

درایورش نصب هست مال خود دل رو گرفتی؟اگه نشناخت یه دیسک داریور تو جعیبه هست تو اون هست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

ممنون آقا مختار عزیز: آقا یه دونه اکسترنال گرفتم. منتها سیستم ویندوز 7 اکسترنال دل رو می شناسه و به نصب سی دی نیاز نبود دیگه اما موقع اتصال به اینترنت باز وصل نمی شه! عیب کجاست؟ ظاهرا ISP می خواد؟ سر در نمیارم از اشکالی که برام پیش اومده!!؟
    الان هم مودم می شناسه ولی موقع کانکت وصل نمیشه و ایرور میده؟ چی کار باید بکنم؟

داره خودمونی میشه behzadhdr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام دوستان. داداش من امروز یه دونه xpsl501 corei7 با هارد 640 گرفت منتها فروشنده رم دستگاهو که 4 بود جلوش به 6 ارتقا داد و به قیمت 135000 فروخت.از بازار رضا. خوبه یا نه؟؟سوال دوکک اینه که مودم برای دایال آپ نداره یا داره؟ اگه داره برا ما چرا وصل نمیشه؟ ممنون از کسانی که این سایتو طراحی کردن و جواب شئاله من و داداشمو بدبد ممنون
    چند سال قبل اکثر لپ تاپها مودم دایال آپ داشتن، اما الان اکثرا ندارن
    مودم دایال آپ میتونی اکسترنالش رو بخری استفاده کنی،ارزون هم هست، adsl هم اگه نداری بگیر حالشو ببر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

حالشو که داریم می بریم اما این اینترنت ما با این ویندوز 7 آبش تو یه جوی نمی ره! گیری افتادمااا آقا یکی راهنمایی کنه ممنون میشم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض 8 گیگ

بله وجود داره تشکیل شده از دوتا رم 4 گیگابایتیه، به نظر من که اینارو تو دبی یا ایران دستکاری میکنن رم 6 رو میکنن 8 ، همون 6 بگیر
    من نمیدونم شما چقدر با بلوری سر و کار دارین ولی من خودم زیاد سرو کار ندارم بدون بلوری گرفتم اگه در آینده دیدم لازمه بلوری رایتر اکسترنالش رو میگیرم
    سلام، من حدود یک ماه پیش خریدم با 8 گیگ رم، در ضمن خود دل 8 گیگ ارائه داده و البته یه سری هستن که دستکاری می کنن ولی برای من 8 گیگ ارجینال هستش. اگه دوست دارید خیالتون راحت شه، زیر لپ تاپ یه برچسب هست روش نوشته service tag که اگه برید توی سایت بزنید می فهمید که دستکاری شده هست یا نه. من در حد لالیگا راضیم از خریدم.

داره خودمونی میشه Keyvan2139's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز
    در مورد دوستانی که هنوز بین برند های مختلف دو به شک موندن بگم که تو بازار دیجیتال همیشه رقابت بوده و هست، قیمت خیلی نشانگر خوبی یا بدی یه برند نمیتونه باشه
    مثلا همین شرکت ایسر که تایوانیه و تو ایران هیشکی تحویلش نمیگیره، تو ژاپن آمار فروش بالایی داره، چون از همون اول قیمتاشو برده تو سطح برندهای مطرحی مثل Vaio و Asus و ... این شرکت میدونست که اگه بیاد قیمتاشو پایین بگه این ذهنیت ایجاد میشه که کیفیت نداره و از این جور چیزا..... و ممکنه بازارو از دست بده.
    این یه اصل روانشناسی بازار فروشه. خیلی وقتا پیش میاد که واقعا بین دو برند، تفاوت چندانی وجود نداره ولی به خاطر بازار رقابت این تفاوت خیلی زیاد نشون داده میشه، البته من نمیخوام بگم که همه برندها تو یه سطحن...
    اخلص کلام :
    وقتی بین دو تا برند با Config تقریبا مشابه گیر میکنید، انتخابون هر چی که باشه تفاوتش واسه شما که مشتری هستی شاید خیلی زیاد نباشه ولی واسه فروشنده یا شرکت خیلی فرق میکنه که شما محصول اونو وردارید... دلیلشم همین حرفای ضد و نقیض فروشنده هاست که قطعا باهاش برخورد داشتید.
    من خودم سه ساله lenovo دارم هیچ مشکلی هم باهاش ندارم... ولی Dell هم شرکت کوچیکی نیست که بخواد تو محصولاتش سوتی بده و اعتبارش رو زیرسوال ببره... پس متعصب نباشید و صادقانه راهنمایی کنید
    Last edited by Keyvan2139; 31-01-2011 at 09:55.

7. این کاربر از Keyvan2139 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    TEHRAN---kamranie

پيش فرض

ممنون آقا مختار عزیز: آقا یه دونه اکسترنال گرفتم. منتها سیستم ویندوز 7 اکسترنال دل رو می شناسه و به نصب سی دی نیاز نبود دیگه اما موقع اتصال به اینترنت باز وصل نمی شه! عیب کجاست؟ ظاهرا ISP می خواد؟ سر در نمیارم از اشکالی که برام پیش اومده!!؟
    الان هم مودم می شناسه ولی موقع کانکت وصل نمیشه و ایرور میده؟ چی کار باید بکنم؟
    مال خودش هست ؟؟ وقتی کانکنت رو میزنی 2 تا چراغش روشن میشه؟؟ وقتی اوکی باشه 2 تا جراغش روشن میشه تا وصل بشه

پایین صجفه هم مربع اینترنت کامل هست؟یعنی روش علامت رزد نیست؟؟

منظروت از اینترنت باز چی هست؟؟؟

9. این کاربر از mokhtar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه behzadhdr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام، من حدود یک ماه پیش خریدم با 8 گیگ رم، در ضمن خود دل 8 گیگ ارائه داده و البته یه سری هستن که دستکاری می کنن ولی برای من 8 گیگ ارجینال هستش. اگه دوست دارید خیالتون راحت شه، زیر لپ تاپ یه برچسب هست روش نوشته service tag که اگه برید توی سایت بزنید می فهمید که دستکاری شده هست یا نه. من در حد لالیگا راضیم از خریدم.
    اونی که 8 گیگ رم داره باید cpu core i7 820QM باشه، یا همون core i7 740QM هستش؟
    دوست عزیز این 8 گیگ که ارجینال هست دو تا رم 4 گیگیه دیگه؟
    Last edited by behzadhdr; 31-01-2011 at 17:01. دليل: اضافه کردن جمله

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

اونی که 8 گیگ رم داره باید cpu core i7 820QM باشه، یا همون core i7 740QM هستش؟
    دوست عزیز این 8 گیگ که ارجینال هست دو تا رم 4 گیگیه دیگه؟
    دوست عزیز برای من core i7 740QM هستش. در مورد رم هم 2 تا 4 گیگه. یکیش سامسونگ و یکی دیگش کینگستون.

12. 2 کاربر از eastofsorrow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

تشکر مختار.. آقا من درایو usb modem که مارک دل هست و اکسترنال هم هست از سایت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دانلود کردم و به روی لپ تاپ نصب کردم اما وقتی connrct میشم صدای اول اتصال dial up هم به گوش می رسه اما بعد از اون صدا بوق اشغال می زنه و قطع می شه. 10 تا کارت اینترنت جدید هم گرفتم باز هم همین برنامه تکرار می شه. ممکنه به نظر شما این اشکال به خاطر این باشه که چون من درایور های دیگر این مدل لپ تاپو از سایت دل دانلود نکردم، باشه؟؟ چون من از همون اورجینال ویندوز 7 لپ تاپ دارم استفاده می کنم و هیچ دانلودی اضافه نکرد. چون راستش به اینترنت نتونستم وصلش کنم. ممنون اگه کمک بددید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •