بستگی داره همون مدل فابریک خودش هست یا نه
نه داره یه دونه فری میگرفتی
درایورش نصب هست مال خود دل رو گرفتی؟اگه نشناخت یه دیسک داریور تو جعیبه هست تو اون هست
بستگی داره همون مدل فابریک خودش هست یا نه
نه داره یه دونه فری میگرفتی
درایورش نصب هست مال خود دل رو گرفتی؟اگه نشناخت یه دیسک داریور تو جعیبه هست تو اون هست
ممنون آقا مختار عزیز: آقا یه دونه اکسترنال گرفتم. منتها سیستم ویندوز 7 اکسترنال دل رو می شناسه و به نصب سی دی نیاز نبود دیگه اما موقع اتصال به اینترنت باز وصل نمی شه!عیب کجاست؟ ظاهرا ISP می خواد؟ سر در نمیارم از اشکالی که برام پیش اومده!!؟
الان هم مودم می شناسه ولی موقع کانکت وصل نمیشه و ایرور میده؟ چی کار باید بکنم؟
چند سال قبل اکثر لپ تاپها مودم دایال آپ داشتن، اما الان اکثرا ندارن
مودم دایال آپ میتونی اکسترنالش رو بخری استفاده کنی،ارزون هم هست، adsl هم اگه نداری بگیر حالشو ببر
حالشو که داریم می بریم اما این اینترنت ما با این ویندوز 7 آبش تو یه جوی نمی ره! گیری افتادمااا آقا یکی راهنمایی کنه ممنون میشم
سلام، من حدود یک ماه پیش خریدم با 8 گیگ رم، در ضمن خود دل 8 گیگ ارائه داده و البته یه سری هستن که دستکاری می کنن ولی برای من 8 گیگ ارجینال هستش. اگه دوست دارید خیالتون راحت شه، زیر لپ تاپ یه برچسب هست روش نوشته service tag که اگه برید توی سایت بزنید می فهمید که دستکاری شده هست یا نه. من در حد لالیگا راضیم از خریدم.
سلام به دوستان عزیز
در مورد دوستانی که هنوز بین برند های مختلف دو به شک موندن بگم که تو بازار دیجیتال همیشه رقابت بوده و هست، قیمت خیلی نشانگر خوبی یا بدی یه برند نمیتونه باشه
مثلا همین شرکت ایسر که تایوانیه و تو ایران هیشکی تحویلش نمیگیره، تو ژاپن آمار فروش بالایی داره، چون از همون اول قیمتاشو برده تو سطح برندهای مطرحی مثل Vaio و Asus و ... این شرکت میدونست که اگه بیاد قیمتاشو پایین بگه این ذهنیت ایجاد میشه که کیفیت نداره و از این جور چیزا..... و ممکنه بازارو از دست بده.
این یه اصل روانشناسی بازار فروشه. خیلی وقتا پیش میاد که واقعا بین دو برند، تفاوت چندانی وجود نداره ولی به خاطر بازار رقابت این تفاوت خیلی زیاد نشون داده میشه، البته من نمیخوام بگم که همه برندها تو یه سطحن...
اخلص کلام :
وقتی بین دو تا برند با Config تقریبا مشابه گیر میکنید، انتخابون هر چی که باشه تفاوتش واسه شما که مشتری هستی شاید خیلی زیاد نباشه ولی واسه فروشنده یا شرکت خیلی فرق میکنه که شما محصول اونو وردارید... دلیلشم همین حرفای ضد و نقیض فروشنده هاست که قطعا باهاش برخورد داشتید.
من خودم سه ساله lenovo دارم هیچ مشکلی هم باهاش ندارم... ولی Dell هم شرکت کوچیکی نیست که بخواد تو محصولاتش سوتی بده و اعتبارش رو زیرسوال ببره... پس متعصب نباشید و صادقانه راهنمایی کنید
Last edited by Keyvan2139; 31-01-2011 at 09:55.
مال خودش هست ؟؟ وقتی کانکنت رو میزنی 2 تا چراغش روشن میشه؟؟ وقتی اوکی باشه 2 تا جراغش روشن میشه تا وصل بشه
پایین صجفه هم مربع اینترنت کامل هست؟یعنی روش علامت رزد نیست؟؟
منظروت از اینترنت باز چی هست؟؟؟
اونی که 8 گیگ رم داره باید cpu core i7 820QM باشه، یا همون core i7 740QM هستش؟
دوست عزیز این 8 گیگ که ارجینال هست دو تا رم 4 گیگیه دیگه؟
Last edited by behzadhdr; 31-01-2011 at 17:01. دليل: اضافه کردن جمله
دوست عزیز برای من core i7 740QM هستش. در مورد رم هم 2 تا 4 گیگه. یکیش سامسونگ و یکی دیگش کینگستون.
تشکر مختار.. آقا من درایو usb modem که مارک دل هست و اکسترنال هم هست از سایتدانلود کردم و به روی لپ تاپ نصب کردم اما وقتی connrct میشم صدای اول اتصال dial up هم به گوش می رسه اما بعد از اون صدا بوق اشغال می زنه و قطع می شه. 10 تا کارت اینترنت جدید هم گرفتم باز هم همین برنامه تکرار می شه. ممکنه به نظر شما این اشکال به خاطر این باشه که چون من درایور های دیگر این مدل لپ تاپو از سایت دل دانلود نکردم، باشه؟؟ چون من از همون اورجینال ویندوز 7 لپ تاپ دارم استفاده می کنم و هیچ دانلودی اضافه نکرد. چون راستش به اینترنت نتونستم وصلش کنم. ممنون اگه کمک بددیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)