عزیزم شرایط لیگ برتر با لیگ آسیا فرق میکنه.استقلال نایب قهرمان لیگ برترم تو لیگ آسیا از گروهش نتونست سعود کنه
عزیزم شرایط لیگ برتر با لیگ آسیا فرق میکنه.استقلال نایب قهرمان لیگ برترم تو لیگ آسیا از گروهش نتونست سعود کنه
استقلال 2 بار قهرمان اسیا شده .
امسال تمام تمیم های عربی رو لوله میکنیم. طوری شوت میکنیم که توپ از لای تور دروازه حریف رد بشه.
سپاهان آيا حذف شد يا نه؟ قضيه بازيكن اخطاري را مي گم. كسي خبر داره؟
فعلا معلوم نيست.AFC از سپاهان دفاعياتو دليلو مدرك براي بازي دادن به احمديو خواسته
رای AFCاعلام شد: سپاهان بازی رفت را ۳- صفر باخت
کنفدراسیون فوتبال آسیا رای خود را در مورد بازی رفت سپاهان و السد قطر در چارچوب مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان آسیا اعلام کرد. بر اساس رای کمیته انضباطی آسیا، تیم سپاهان به دلیل استفاده از بازیکن دو اخطاره( رحمان احمدی) در بازی رفت مقابل السد، ۳- صفر بازنده اعلام می شود. احمدی به دلیل دریافت دو کارت زرد در تیم پرسپولیس، از این بازی محروم بوده که سپاهان بطور غیرمجاز از این بازیکن استفاده کرده است. باشگاه سپاهان همچنین هزار دلار نیز به علت ارتکاب این تخلف جریمه شده است.
باشگاه سپاهان ۳ روز وقت دارد تا برای این رای فرجام خواهی کند.
![]()
متاسفانه نتيجه اعلام شد و سپاهان 3-0 بازنده شد
کد خبر : 51964 زمان ارسال : دوشنبه 04/07/1390 14:39
بنا بر حکم کنفدراسيون فوتبال آسيا
سپاهان سه بر صفر مقابل السد بازنده شد
کميته انضباطي کنفدراسيون فوتبال آسيا تصميم گرفت به دليل تخلف سپاهان در استفاده از بازيکن دو اخطاره نتيجه بازي رفت ميان اين تيم و السد قطر را 3 بر صفر به سود تيم قطري اعلام کند.
سپاهان موفق شد در دیدار رفت که 23 شهریور برگزار شد، با نتیجه یک بر صفر به پیروزی برسد.
کمیته انضباطی کنفدراسیون فوتبال آسیا اعلام کرد رحمان احمدی از سپاهان باید به دلیل دریافت دو کارت زرد متوالی در مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا 2011 که در تیم پیروزی تهران بازی میکرد، در دیدار مقابل السد قطر محروم میشد.
وی در بازی اول مقابل الاتحاد عربستان اولین کارت زرد خود را دریافت کرد و در دیدارمقابل الوحدت امارات (آخرین بازی پیروزی در این رقابتها) نیز دومین کارت زرد را از سوی داور بازی دریافت کرد.
بر طبق ماده 69 بند الف قوانین رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا 2011، ماده 17 بند 3 و ماده 38 بند یک و چهار قوانین انضباطی AFC محرومیت احمدی باید در دور رفت مسابقات مرحله یکچهارم نهایی لحاظ میشد.
علاوه بر اینکه نتیجه بازی 3 بر صفر به سود السد قطر اعلام میشود، جریمه هزار دلاری برای تیم سپاهان در نظر گرفته شد و این بازیکن در بازی برگشت مقابل السد محروم خواهد بود. سپاهان این حق را دارد که تا 3 روز درخواست تجدید نظر کند.
بازی برگشت میان دو تیم در مرحله یکچهارم نهایی در ورزشگاه السد 6 مهر برگزار خواهد شد.
توی روزنامه اصفهان نوشته بود فردی از داخل ایران به باشگاه السد خبر داده بوده که رحمان احمدی 2 کارتست!
البته در مورد رای هم 100% نفوذ قطر در AFC هم بی تاثیر نبوده
اما
کلا هدف نابودی سپاهان بود که به این مهم دست پیدا کردند آقایان!
ایمیل من به روابط عمومی باشگاه سپاهان
سلام
من یه خوزستانیم و طرفدار فولاد خوزستان و پرسپولیس
اما همیشه بازیهای تیمهای ایران رو در باشگاه های آسیا دنبال میکنم و به ویژه تیمهای اصفهانی که در پاییز و خزان فوتبال ایران همیشه جور نامدیریتهای دیگر تیمهای ایران رو کشیدن
باید صادقانه گفت که غرور ملی این روزهای ما در فوتبال آسیا روی دوش سپاهان و ذوب آهن بوده
البته نیاز به توضیحی بیش از این نیست که نتایج و کار اصولی در اصفهان خودش گویای همه چیزه.
تنها چیزی که بهانه نوشتن و انگیزه ارتباط با شما شده اینه که سرانجام ویروس سهل انگاریهای ورزشی و به ویژه فوتبال به اصفهان هم رسید و اینبار گریبان سپاهان رو در حساس ترین جای ممکن گرفته
بغض تنها چیزی بود که بعد از شنیدن این خبر در گلوی خودم احساس میکردم
و تنها چیزی که فضای ذهنم رو پر کرده بود چرا و چرا بود.
و هر بار به تنها چیزی که میرسیدم بغضی سرشار از چرا بود.
اما احساس میکنم حالا زمان این نیست که مثل تیم امید در غم تغییر نتیجه زانوی غم بغل کنیم و شکست خورده به میدون بریم تا ساقهای بازیکنا انگیزه بردن رو فراموش کنه.
تاریخ پیروزیهای پرشکوه ایران سرشار از خواستنهاییه که به توانستن تبدیل شدن و باز تاریخ تلخ شکستهای ما لبریز از فراموش کردن قدرتها و نیروهای درونی و غفلت از اراده آهنین ماست.
به یاد ندارم گوینده این سخن رو اما بزرگی در فوتبال چنین میگفت که فوتبال نود دقیقه اس و نود گل داره و این ماییم که تنها چند گل از نود گل ممکن رو میزنیم.
وقتی با چنین دیدی به فوتبال نگاه کنیم سه گل برای فوتبالیسهای ما چیزی دست نیافتنی به نظر نمیرسه.
هنوز یادم نرفته بازی و باخت پرسپولیس به آلیمای قزاقستان و جمله استانکو که بعید به نظر میرسه بتونیم از سد این حریف عبور کنیم
اما وقتی فرزندان ایران خودشون رو باور کردن این آلمیا بود که دستهاش رو بالا برد و در برابر فعل خواستن مردان این سرزمین سر خم کرد
روز بازی روزنامه ای خریدم و توی بخش نظراتش یکی گفته بود 4 گل میخوای اما 5 گل میزنیم و چه زیبا بود که 5 گل زدیم
تیتر فردای یکی از ورزنامه ها که اگر اشتباه نکنم ابرار ورزشی بود هنوز جلوی چشمام هست: ورزشگاه دیگ جوشان بود استانکو خاموش
روی سخنم با بازیکنهای سپاهانه و امیدوارم این جمله ها به گوششون برسه هرچند مطمئنم کادر فنی همین چیزها رو به بازیکنها منتقل خواهند کرد
انسان در بین فلاسفه و دانشمندا به شکلهای مختلف تعریف شده
که مجال این قلم نیست اما شاید علمی ترین تعریف و منطقی ترین نگاه، نگاه روانشانسهای نظری باشه که انسان رو موجودی هوشمند میدونن که نیرویی مرموز به نام انگیزه زندگی اونو به جلو میبره
انسان هرگاه این نیرو رو باور کرده نتایج شگفت انگیزش رو دیده
گاهی علاقه یک مادر به فرزندش باعث شده برخلاف منطق علم زیر آوارهای زلزله بیش از 20 روز زنده بمونه
مثالها و نمونه هایی از این دست بسیار زیاد هستن و قطعا خود شما هم از خیلیهاشون آگاهید
نیروی باور انسان در روانشناسی این طور تعریف میشه
صفحه سفیدی که فقط کافیه اراده نوشتن خواسته هاتون روی اون رو داشته باشین
لوحی که حقیقتا مثل چراغ جادو میتونه آرزوهای شما رو برآورده کنه اما به جای چراغ جادو این نیروی اراده شماست که اگر بهش اعتماد کنید به کمک شما خواهد اومد
یک ملت نگران سرنوشت شما در این بازی خواهد بود و قطعا اگر کمی به نیروی مرموز انسان باور داشته باشید میتونید نگرانیهای این ملت رو تبدیل به انگیزه کنید و ساقهاتون رو سرشار از نیروی این انگیزه
اگر در قطر مثل آزادی زمان بازی با آلیما 100 هزار نفر نیست اما بیش از 40 میلیون چشم و قلب مشتاق هست که به دنبال مرهم اراده و خواست شما برای غرور زخم خورده ملیشون هستن
گواردیولا قبل از اولین فینالش با منچستر فیلم گلادیاتور رو برای بازیکناش نمایش میده تا انگیزه و نیروی جنگندگی رو به ساقهای بازیکناش تزریق کنه
ولی شما برای رسیدن به چنین انگیزه ای نیازی به دیدن فیلم ندارد تاریخ شما سرشار از دلاورهاییست که فقط فکر کردن به اونها مو رو بر بدن هر وطن دوستی راست میکنه
قهرمانهایی که هر وقت ارداه کردن یک تنه به سینه لشکر اسکندر زدن و یا زیر تانکهای بعثیها رفتن
تاریخ نشون میده جنس رقیب شما و نگاهش به شما فوتبالی نیست و اعراب همیشه و در هر جایی به ایران و ایرانی خصمانه نگاه کردن
اما فکر میکنم همین ، دلیلی دیگر برای پرورش دادن جنگندگی در سینه ها و ساقهای شماست
بردن فقط نیاز به تاکتیک نداره و حقیقتا بعد از رشد فوتبال توی این صد سال هنوز که هنوزه روحیه و نیروی ذهنی بازیکنها نقش اصلی رو در برد و باخت تیمها داره
فکر کنید به جای سه گل به ده گل احتیاج دارید و برای زدن همین ده گل وارد زمین بشید
تا زدن سه گل فقط به اندازه یک باور و اراده فاصله دارید که اگر بخواهید این فاصله زیر گامهای شما خورد خواهد شد
تبریک میگم به بوناچیچ که با تفکرات محافظه کارانه خودش بازی هجومی سپاهان در نیمه اول رو کشت.
تیمی که فقط یک گل لازم داشت حتی یک موقعیت گل رو بدست نیاورد در نیمه دوم..! خیلی دوست دارم بدونم لوکا بین دونیمه به اینا چی گفته که اینقدر تاثیرگذار بود!!
اگه مثل بعضی از دوستان سپاهانی توهم توطئه داشتم میتونستم بگم تغییر روند بازی در نیمه دوم مشکوک بود..
.......![]()
ذوب آهن افتضاح بازی کرد و باخت
گرچه ناداوری سهم زیادی در این باخت داشت
البته وقتی هواداران تیم کره ای در ورزشگاه عرب بودند و داور هم عرب بود میشه تا ته خط رو رفت که چه خبره!
سپاهان هم که هیچی
البته با انتشار نامه AFC در اینترنت که به باشگاه پرسپولیس اعلام کرده بودند که رحمان احمدی محروم هست مشخص شد که باشگاه پرسپولیس هم حتما از روی قصد این مورد رو به سپاهان اعلام نکرده میشه فهمید هم چه کسی باشگاه السد رو در مورد این محرومیت باخبر کرده بوده
البته مقصر اصلی خود مدیریت باشگاه هست و بس
همه این حرف ها به کنار ما عملا دیدیم تغییر ناگهانی 2 مدیر عامل باشگاه های اصفهانی چه چیزی رو به بار آورد
با انتخاب هایی که در مورد مدیریت و هیات مدیره تیم های پایتختی دیدم و اتفاقات برنامه 90 فکر میکنم راحت میشه فهمید که چه خبر هست
امید در برنامه آفساید (من و تو +) حرفهای قشنگی زد!
شما اگه حرفی برای گفتن داری بهتره بزنی در غیر این صورت با تمسخر کردن خودت رو بیشتر نشون نده!!!
فکر میکنم دوستان هوادار تیمهای پایتختی با اتفاقاتی که در مورد همین مدیریت و هیات مدیره تیم هاشون و با توجه به اتفاقات برنامه 90 دیگه کاملا متوجه وضعیتی که من ازش حرف میزنم و برای امثال شما توهم محسوب میشه , شده باشند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)