تو این گوشی فایلای آهنگ و عکس زیاد بریزی هنگ نمیکنه؟![]()
تو این گوشی فایلای آهنگ و عکس زیاد بریزی هنگ نمیکنه؟![]()
نظرتون درمورد چیزی که اینجا نوشته چیه؟:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من جوابم رو همونجا دادم فروشنده ها نظراتشون با هم فرق دارند.هر کدوم تبلیغا جنس خودشون رو میکنند.
مطمئن هستم اکثر و بیشتر از 90 درصد فروشنده ها به اندازه ی بچه های باتجربه ی اینجا تخصص توی گوشی ندارند.
مثل یک فروشنده لب تاب فروشی به من گفت لنوو اصلا مارک خوبی نیست و جدیده و کلا جالب نیست. چون دل داشت
مغازه ی کناری دم از ایسوز و ایسر و لنوو زد و دل رو کوبید.
اکثر بچه هایی که استافده کردند گفتند که از لحاظ سرعت مشکل نداره. واسه عکس و موسیقی که چیزای پیش پاافتاده هستش مطمئنا مشکل نخواهد داشت
من هم جوابم رو توی تاپیک دادم
اولین باره دارم میشنوم که یکنفر میگه این گوشی هنگ میکنه.باور ندارین از من بپرسین
نه دوست عزیز هنگ نداره
با سلام....
دوست عزیز من هم که این گوشی رو دارم تاحالا مشکل هنگ نداشتم....
امروز یدونه ایکس 8 گرفتم ببینم چطوره تا بعد بریم سراغ گوشی های جدیدی که در راه ان (آندروید)
والی زیاداز گوشی خوشم نیومد (با توجه به این که قبلا ویو داشتم این حرفی برا گفتن نداره )
بازی Angry.Birds.Seasons.v1.2.0 رو روی ایکس 8 با ورژن 2.1 تست کردم اجرا می شه ولی داخل بازی بعضی اوقات تیک میزنه ...!!! یعنی نمی شه راحت بازی کرد ...راهی نداره که بشه راحت رون اجرا کرد؟؟؟
تنظیمات دوربین چرا اینقدر محدود؟؟؟ توی فیلم برداری هم اصلا نمی شه زوم کرد و... کلا تا الان که زیاد ازاش راضی نیستم
من میخوام این گوشی رو بخرم
به نظرم همه چیش به غیر از اینکه برنامه ها تو حافظه داخلی نصب میشن خوبه
تا حالا شده به خاطر نصب برنامه ها و بازی ها توی حافظه ی داخلی گوشی با کمبود حافظه مواجه بشید؟
در کل چندتا برنامه و بازی با این حافظه میشه نصب کرد؟
راهی نیست که بشه برنامه ها رو روی مموری کارد نصب کرد؟
کس نیست جواب بده؟![]()
برنامه ها رو با یه App2sd میشه رو مموری کارت نصب کرد
مشکلی از این لحاظ نداره
با سلام...
شما کدوم ویو رو داشتین wave2 ?
این بازی رو منم دارم راحت اجرا میشه که....
داداش اگه توجه کرده باشید دوربینش یک لنز خیلی کوچیک که فاقد فلش و کاور لنز هست و اصلا برای دوربین طراحی نشده... چطور انتظار داری تنظیماتش زیاد باشه...
ولی کیفیت عکساش خوب و شفاف هست
در کل گوشی بدی نیست من قبلا touch2 داشتم ازش راضی بودم چون هرچی که نیاز داشتم رو داشت سیستم عامل gps wifi صدای خیلی خوب و بلند باطری عالی و....
xperia x8 هم مثل همون بود با این تفاوت که سیستم عامل اون ویندوز بود که واقعا از لحاظ پورت حرف نداشت و مال این اندروید هست که بازم عالیه
gps wifi هم که داره
از اونجایی که من خیلی موزیک و ویدیو نگاه میکنم همیشه قابلیت مولتی مدیا برام مهمه
صدای x8 واقعا عالیه صداش بلند و با کیفیت همراه با bass هست...
ویدیو که کیفیت ال سی دیش خیلی بالا HVGA هست
از لحاظ سخت افزاری که سی پی یو 600MHZ داره همراه با رم 168 MB ( تاچ 2 سی پی یو 528 با رم 256 ) همینطور که دوستان گفتم چیپ گرافیکی هم داره
ابعاد گوشی که واقعا خوب و جم جور ساختن ...
Last edited by Punisher_2008; 17-02-2011 at 09:52.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)