وقتی رنگ metallic رو انتخاب کنی و روشنایی رو روی 100 و اون دوتای دیگه رو 0 بذاری میشه تقریبا نقره ای روشن ،سفید نمی شه .واسه من که اینطوریه.
وقتی رنگ metallic رو انتخاب کنی و روشنایی رو روی 100 و اون دوتای دیگه رو 0 بذاری میشه تقریبا نقره ای روشن ،سفید نمی شه .واسه من که اینطوریه.
ای بابا فراری نداره این؟!! یعنی چی آخه.من کلی فکر و خیال میکردم میگفتم چه حالی داره از داخل کابین 599 و Fxx بازی کنه آدم. اصلا من میگم اینا مریضن !!! خیر چندتا ماشین بیخودی رو میخوردن پولشو میریختن رو قرارداد دو تا ماشین فراری برابری میکرد با کل این ماشینا. بگذریم حالا_ میگم ماشین جدید چیا اومده برا سال 2011_2010 باشه؟
این هیولا جدید اومده!تو بازی هم هستمیگم ماشین جدید چیا اومده برا سال 2011_2010 باشه؟
Pagani Huayra
![]()
آقايون سريال نامبر بازي چيه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
موقع نصب گفته سريال نامبر بدهخ اما تو دي وي دي ايي كه خريدم هم نيست !!!!!!!!
اگه كسي داره ممنون ميشم بزاره
آره واسه همه همینطوره ........رنگ سفید که متالیک نمیشناسه یکی از رنگ هارو بذار بازی کن .......وقتی رنگ metallic رو انتخاب کنی و روشنایی رو روی 100 و اون دوتای دیگه رو 0 بذاری میشه تقریبا نقره ای روشن ،سفید نمی شه .واسه من که اینطوریه.![]()
آقا خر ما از كرگي دم نداشت
تقريبا وسطاي نصب ميگه يه فايل مشكل داره ...!!!
اينم از شانس بد ما
دوستان من چجوری جوی استیک رو نصب کنم؟!
فعال کردن دسته ی تمامی بازیهایی که از دسته ی x360 پشتیبانی میکنند
برو داخل تک تک پوشه ها و تمامی فایل هارو کپی کن تو محل نصب بازی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من از اینجا گرفتم شما هم می خوای از اینجا دانلود کن یا اگه اینترنت نداری بخر مشکلی نداره ....آقا خر ما از كرگي دم نداشت
تقريبا وسطاي نصب ميگه يه فايل مشكل داره ...!!!
اينم از شانس بد ما
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سریال نمی خواد .اونجا فعال سازی رو انجام نده یه گزینه ای واسه فعال سازی بعد داره حالا دقیقا نمی دونم گزینش چی بود NO بود Active Later بود .اونو بزن بعد از نصب هم از کرک استفاده کن .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)