سلام
Nokia C5-00 5 MP
آقا این گوشی اومده یا نه ؟
چرا من جایی پیدا نمیکنم ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قیمتش حدودا چقدره ؟
دکمه اینجوری میخوام با حدود قیمت تا 100 هزار تومن . میشه یکی معرفی کنه .
سلام
Nokia C5-00 5 MP
آقا این گوشی اومده یا نه ؟
چرا من جایی پیدا نمیکنم ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قیمتش حدودا چقدره ؟
دکمه اینجوری میخوام با حدود قیمت تا 100 هزار تومن . میشه یکی معرفی کنه .
سلام؛
دوست عزیز فکر نکنم اومده باشه
البته جای درخواستتون غلطه ، اینجا باید تاپیک بزنید:
گوشی مشابه هم ، C5 معمولی کپّ همینه ، البته از لحاظ قیافه!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام کد امنیتی پیش فرض c5-03 چیه
0000 و 1234 و 12345 رو هم امتحان کردم ولی ارور داد![]()
12345 هست همین دیروز تست کردم
سلام.
خواستم بدونم من یه گوشی c5-03 دارم چرا هر دفعه چند دقیقه ساعتش عقب میمونه؟
سلام خدمت تمامی دوستان من ی گوشی C5-03 خریدم داخل قسمت GPs مشکل داشت و فقط می تونست از طریق اینترنت و بلوتوث به اینترنت وصل بشه بالاخره خیلی پیگیری کردم و فهمیدم مشکلش چیه . دوستان دقت کنند که با آپدیت کردن مشکلشون حل نمیشه .
باید بگم تنها راهی که می تونید گوشیتونو درست کنید اینه که قید زبان فارسی رو تو گوشیتون بزنید .
اما اصل مطلب این که شما باید گوشیتون رو با فایل فلش اروپایی فلش کنید که آخرین ورژن این فایل 20.0.024 هستش . اگه کسی اطلاعات بیشتری خواست با آی دی من در ارتباط باشه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ی سلام گرم هم خدمت تمام بچه های خوب الیگودرز دارم و هر چی لرستانیه
در ضمن این راهی که گفتم 100% عملیه من خودم انجام دادم جواب داده
نکته بعدی این که فایل فلش رو اگه خواستید من دارم فقط حجمش 143MB هستش . دیگه نمیدونم چطور به دوستان تقدیمش کنم . چون با آپلود کردنو این حرفا حجمش زیاده
سلام؛
دوست عزیز خوش اومدید به P30
این لطفتونو میرسونه که قصد کمک دارید ولی به نظرتون بهتر نبود اوّل به صفحات قبل همین تاپیک یه نگاه می انداختید؟
حالا من یه راهنماییتون میکنم ( راجع به اون قسمت از حرفتونه که قرمزش کردم) :
لطف کنید از آخر صفحه ی 16 تا آخر صفحه 19 رو بخونید
موفّق باشید
سلام؛
دوستای گل نظرتون راجع به این چیه؟
همین امشب دیدمش....این تفاوت فاحش تو ورژنا یعنی چی؟!
از این ورژن ( ورژن 20) به هیچ وجه استفاده نکنید ، من امروز با این ورژن فلش زدم جی پی اس گوشی تو این ورژن کار نمیکنه فقط یه برنامه آفیس بهش اضافه شده وقتی هم خواستم برگردم رو ورژن قبلی گوشی کاملا ارِیز شد و دیگه بوت نمیشه بیرون هم بردمش گفتند حدود 80 تومان هزینه درست شدنشه از این ورژن به هیچ وحه استفاده نکنید.
با سلام . دوست عزیز این ورژنی که شما با اون گوشیتونو آپدیت کردید 20.0.024 هستش ولی با Ovi Suit نمیتونید مشکلتونو حل کنید چون این برنامه به طور خودکار کد گوشی شما رو تشخیص میده و بر اساس منطقه بندی نوکیا همون فایل آپدیت ایرانی یا خاورمیانه رو به شما میده . من گفتم باید با فیرم ور اروپایی آپدیت کنید که به هیچ وجه با Ovi Suit یا Nokia Updat امکان پذیر نیست.
با فیرم ور 20.0.024 اروپایی باید آپدیتش کنید . 100% مشکل Gps گوشیتون حل میشه چون من اینکارو انجام دادم الآنم دارم از GPS گوشیم استفاده می کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)