تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 33 اولاول ... 14202122232425262728 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 324

نام تاپيک: معرفي HD پلاير هاي A.C.RYAN PLAYON

پروفشنال stb2xxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

من یه چند تا سوال دارم در مورد این دستگاه چون میخوام بگیرمش
    1- آیا همه فرمتها از جمله mkv وfullhd و wmv رو بدون مشکل پخش میکنه؟
    2- زیرنویسها چه طور srt و sub رو بدون مشکل میگیره؟
    3- سرعت باز کردن کانالهای دیجیتال چه طوره چند ثانیه طول میکشه کانال عوض بشه؟
    4- گارانتیش چه جوریاست؟
    5- و در نهایت تو همین رنج قیمت زیر 300 تومن بهتر از این پیدا میشه یا نه ؟

خواهشا بدون تعصب جواب بدید

دوست عزيز مي توني يه سر به اينجا بزني :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشي

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

مشكلي بود كه در ابتدا مطمئن نبودم اما الان برايم محرز شده
    اين مشكل مربوط به فايلهاي زيرنويس SRT مي باشد كه همنام با اسم فايل ويديويي
    در كنار هم قرار گرفته اند.
    مسئله بدين صورت است كه من فولدري تشكيل داده ام و تعدادي كليپ ويديويي در آن
    قرار دارد كه بعضي از كليپ ها را همراه با ترجمه آن به صورت فايل srt در فولدر قرار داده ام
    براي اولين دفعه مشكلي نبود و پس از انتقال فايلها ، كليپ مورد نظر همراه با زيرنويس نمايش
    داده مي شد.
    اما در دفعات بعدي و با خاموش روشن كردن دستگاه ، گويا دستگاه ديگر قادر به پيدا كردن فايل
    زيرنويس نيست و آن رانمي تواند پخش كند.
    اكثرا فايلهاي ويديويي من MKV مي باشند حالا مشكل مي تواند دو يا 3 چيز باشد.

1- اينكه چون همه فايلها در يك فولد قرار گرفته و شايد بايد براي هر فايل و زيرنويسش يك فولدر
    درست كرد. كه اگر اينطور باشد ضعف نرم افزاري است و بايد تصحيح شود

2- ديگر اينكه اين مشكل شايد فقط با فايلهاي MKV رخ دهد كه منطقي بنظر نمي آيد.

3- اما در حقيقت ما با ايرادي سخت افزاري در شناسايي فايلهاي غير از ويديويي در دستگاه روبرو هستيم
    اين مطلب را خود پشتيباني شركت سازنده دستگاه اطلاع داده وقتي كه به آنها اطلاع دادم كه فايل منجر
    دستگاه قادر به نمايش فايلهاي srt در فولدر ها نمي باشند ، اظهار كردند كه مشكل از چيپ Realtek مي باشد
    كه نمي تواند اين گونه فايلها را شناسايي و نمايش دهد البته به نظرم حرفشان درست نيست يا نتوانسته اند
    درست توضيح دهند چون اگر زيرنويس ها قابل تشخيص نبودند بهرحال پلير قادر به نمايش زيرنويس نبود.
    اما بهرحال با مشكلي روبرو هستيم چون همانطور كه خودتان مي توانيد چك كنيد در فولدري كه زيرنويس را
    قرار داده ايد شما تنها فايل ويديويي را مي توانيد توسط فايل منجر مشاهده كنيد و آن را كپي يا حذف كنيد.

بهرحال اگر نماينده فروش دستگاه در ايران اين مطلب را هم به آنها گوشزد و خواستار رفع آن شود بهتر
    مي باشد ، هر چند من سعي مي كنم باز اين مطلب را مستقيما به آنها انتقال دهم اما من را به چشم
    يك نفر مي بينند اما درخواست نمايندگي از آنها چون منافع مستقيم و فروش آنها را در بر مي گيرد احتمالا
    زودتر نسبت به رفع اين اشكال اقدام كنند.

مشكل مورد نظر تاييد مي شود.

3. این کاربر از payam27 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

مشكل مورد نظر تاييد مي شود.

لطفا چگونگي برخورد با مشكل را توضيح بديد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

لطفا چگونگي برخورد با مشكل را توضيح بديد
    همونجوري كه گفته ، .... يعني مثل اينكه بعد از مدتي نمي تونه فايل همنام زيرنويس را ببينه و
    بندازه روي فيلم. البته راه حلش ساده است اما بهتره كه خود شركت اين مشكل را رفع كنه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

دوستان از تغییر فونت فارسی خبری نشد آیا امیدی هست در آینده اتفاقی بیفته؟

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

دوستان از تغییر فونت فارسی خبری نشد آیا امیدی هست در آینده اتفاقی بیفته؟
    من پیگیر هستم و امیدوارم بزدوی این قابلیت اضافه بشه

8. 2 کاربر از stb2xxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

همونجوري كه گفته ، .... يعني مثل اينكه بعد از مدتي نمي تونه فايل همنام زيرنويس را ببينه و
    بندازه روي فيلم. البته راه حلش ساده است اما بهتره كه خود شركت اين مشكل را رفع كنه.

بهتره فیلم و عکس مربوطه و زیرنویس رو داخل یک فولدر بریزم تا مشکل برطرف شه و البته فکرمیکنم این کار ضروری هم هست چون اینجوری در قسمت جستجو عکسی که داخل فولدر فیلم ریختیم به جای فولدر نمایش داده میشه که خیلی شکیل تره

10. این کاربر از stb2xxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

vvc

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

پلير امكانات خوبي در رابطه با زيرنويس هاي srt دارد اما هيچ امكاناتي در مورد زيرنويس هاي sub/idx
    به ما نمي دهد .
    يعني امكان جابجايي و حركت زيرنويس ، تغيير سايز و حتي تغيير رنگ را نمي دهد فقط آنچه را كه از قبل
    معين شده نشان مي دهد.
    كه البته اين مطلب جديدي نيست و مدتها قبل به آن اشاره شده بود و البته تغيير رنگ و يا محل زيرنويس
    را خود شركت مي توانست اين قابليتها را به آن اضافه كند كه نكرده.
    اما مشكل ديگري كه در رابطه با اين زيرنويسها sub/idx پيدا كرده ام ....
    مشكل اين بود كه زيرنويسي از اين نوع با رنگ نامطلوبي داشتم و براي تغيير رنگ آن از همان برنامه توصيه
    شده يعني BDSup2Sub كه براي تصحيح بعضي زيرنويس هايي كه نمايش داده نمي شوند استفاده كردم
    و اما در هنگام پخش متوجه شدم كه رنگ زردي كه براي زيرنويس انتخاب كرده ام به رنگ آبي روشن تغيير
    يافته !!
    پس از چند ساعتي بررسي فوروم مربوط به آن برنامه و انواع و اقسام تست ها و هر بار نتيجه يكسان كه
    همان رنگ آبي به جاي زرد بود ، متوجه شدم كه مشكل از برنامه نيست بلكه ايرادي يا ناسازگاري از
    پلير است ، بدين صورت كه مثلا رنگ سبز را كه براي تست تهيه كردم نشان مي داد ، رنگ زرد كه همان
    آبي روشن مي شد ، و رنگ قرمز را پلير به آبي پررنگ تبديل مي كرد.
    صحت تهيه رنگها را هم در كامپيوتر با نرم افزار ديگري متوجه شدم كه مشكلي ندارد يعني هر رنگي
    به همان نحو كه تهيه شده بود نمايش داده مي شد ، پس مشكل از پلير است ، احتمالي كه به نظرم
    مي رسد اين است كه پلير از Pallet متفاوتي استفاده مي كند و مقادير استانداري كه نرم افزار ها
    با آن سروكار دارند را طور ديگري تفسير مي كند و براي همين رنگها را تغيير مي دهد يعني جز اين نمي تواند
    باشد چون محتمل ترين راه به نظر مي رسد با توجه به اينكه در زيرنويس هاي نوع srt مشكلي براي پخش
    رنگ زرد ندارد پس تنها به احتمال زياد تفسير دستگاه از مقاديري كه در فايل idx قرار داده شده با
    تفسيري كه نرم افزار ها داردن متفاوت مي باشد حال يا بايد به تجربه رنگهاي متفاوتي را تغيير داد تا رنگ مثلا زرد
    را بدست آورد يا اينكه اين نقص را به شركت سازنده اطلاع دهيم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

مشكل حل شد.
    همانطور كه گفتم براي زيرنويس هاي از نوع sub/idx ، بعضي از رنگها درست و تعدادي ديگر نادرست هستند
    مثلا رنگ سبز به درستي نمايش داده مي شود اما رنگ زرد كه بيشتر مناسب زيرنويس است به رنگ آبي
    روشن نشان داده مي شود.
    تست هاي مختلفي انجام دادم تا در نهايت به اين فكر افتادم حال كه رنگ زرد را آبي روشن نشان مي دهد پس
    آبي روشن را به چه رنگي نشان مي دهد همانطور كه حدس مي زنيد آن را به رنگ زرد نشان داد.
    به نظر مي آيد اشتباهي در جدول يا پالت رنگ پلير وجود دارد كه كد هگز را به درستي حساب نمي كند ،‌شايد
    برعكس حساب مي كند و يا...
    بهرحال نتيجه درست است و اگر فايلهاي sub/idx داريد كه مي خواهيد با رنگ زرد نمايش داده شوند آنها را
    به رنگ آبي روشن يا همان Cyan تغيير رنگ دهيد تا در اين پلير به رنگ زرد نمايش داده شود.

13. 3 کاربر از freelife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه M.AMIN-USA's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

خوب از اولین پست تا اینجا رو خوندم . به نظر میاد پلیر خوبی باشه .
    یه سری ویدئو رو هم تو یوتوب دیدم توی پخش ویدئو ها هم تقریبا سریع عمل میکرد . ( اطلاعی از نوع فرمت و حجم و کیفیت ندارم ) اما قسمت هایی از فیلم Lost رو پخش میکرد. البته نسبت به WD tv Live کمی سریعتر بود .

یه سری سوال هست که از دوستانی که این دستگاه رو دارند می خواستم بپرسم .

- 1 سرعت Stream کردن ویدئو ها از LAN و wifi چقدر هستش ؟
    - 2 در صورت استفاده از دانگل WIFI آیا برای اتصال به نوت بوک نیاز به یک Wifi router هم هست ؟ یا نه میشه از AD-hock استفاده کرد.
    - 3 همان طور که می دانید فلش ها (USB- DISK ) سرعت کمتری در خواندن و نوشتن نسبت به هارد های External دارند . در صورت استفاده از فلش برای پخش فیلم های با کیفیت 1080p و Bitrate : 24.7 Mbps در این حدود ،آیا موقع پخش به مشکل بر نمی خوریم.؟

------------
    در آخر آیا با این قیمت می توانیم انتخاب بهتری رو داشته باشیم .
    از نظر : سرعت پخش ، پشتیبانی فرمت ها ، قابلیت های شبکه بهتر ، ظاهر و اینترفیس بهتر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •