سلام
اول فیلیپس ( من تازگی 1095 را گرفتم ولی هنوز از آن استفاده نکرده ام چون شاید بخواهم آنرا بفروشم و مدل 3D بگیرم البته خیلی گران است ) دوم براون.
سلام
اول فیلیپس ( من تازگی 1095 را گرفتم ولی هنوز از آن استفاده نکرده ام چون شاید بخواهم آنرا بفروشم و مدل 3D بگیرم البته خیلی گران است ) دوم براون.
Last edited by gmd; 19-06-2011 at 23:28.
یه کم دلیل هم براش میارین؟
من شنیدم اینایی که تیغشون گرد هست( همین فیلپیسا مثلا) خوب نمیتونه زیر گردن رو صیقل بده
شما تجربه یی دارین؟
تابحال چند مدل از فیلیپس و براون داشته ام و از فیلیپس راضی تر بودم دلیل خریدن براون هم این بود که فکر میکردم به خاطر شکل شبکه و سری آن زیر گردن را بهتر اصلاح میکند ولی متاسفانه اینطور نبود و شبکه روی تیغه های آن هم نسبتا" زود شکسته میشد . در کل اصلاح با فیلیپس برایم دلچسب تر و راحت تر است . پاناسونیک و رمینگتون هم که دیگر یک عذاب کامل برایم بود.
امیدوارم بتوانید ریش تراش دلخواهتان را تهیه کنید.
با تشکر از دوست عزیز fabio montariکه در مورد بروان مدل 790CC سری7 که توضیج کاملی دادن.
از دوستان اگه این مدل رو خریداری کرده لطفآ آدرس و شماره تلفن فروشگاه رو واسم پی ام بکنه. که قوانین فروم رعایت بشه.
باتشکر
سلام کسی اینجا مدلی مشابه Moser میشناسه که دور و بر قیمت اون باشه؟
این سوالای من یعنی این قدر سخته؟؟
فقط یه نفر جواب کوتاهی به اولی داد.
فیلیپس مدل HQ 8260 چطوریه ؟ خوبه ؟
خب حدود قیمت ها رو هم اعلام کنین که ما راحت تر باشیم دیگه!
پولش خیلی مهمه!
حدود قیمت کدوما رو میخوای؟
من الان تو فیض بوک!نظر سنجی گذاشتم بین براون، فیلیپس و پاناسونیک، تا الان 5 نفر نظر دادن، هر 5 نفر گفتن براون...
کلا میگم هر کی که یه مدل پیشنهاد میده قیمتش رو هم بگه!
یعنی براون توی همه رنج قیمتی از بقیه بهتره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)