سلام
اگه ممكنه يكي به من بگه ميشه نامه هايي كه جيميل مياد رو با يك تيك زدن همه رو مارك كرد و بعد حذفشون كرد
سلام
اگه ممكنه يكي به من بگه ميشه نامه هايي كه جيميل مياد رو با يك تيك زدن همه رو مارك كرد و بعد حذفشون كرد
دوستان یه سوال
می شه یک آدرس ایمیل رو جوری فیلتر کرد که اصلا ایمیل هاش وارد صندوق پستی، اسپم و حتی Trash هم نشه؟؟؟
من از فیلتر delete که استفاده می کنم باز هم ایمیل ها داخل Trash میره
می خوام جوری باشه که کلا هیچ اثری از ایمیل های این آدرس داخل جیمیل نباشه
با سلام دیروز اومدم برم تو gmail م که این صفحه اومد بعد به سه تا سوال که جواب دادم یه صفحه ای میخواست باز بشه که فیلتر بود و باز نشد که من ببینم اخرش چیزی بردم یا نه!
میخواستم ببینم قضیه این چیه واقعا راسته؟
![]()
دوستان عزیزی که از جیمیل گروه استفاده میکنند.
من از دیروز دیگر قادر به اضافه کردن عضو نیستم آایا شما هم اینچین هستید؟
مشکل چیه؟
ظاهرا سیاست گوگل در همنام کردن همه سرویس هاش در حال اجراست
دیگه خبری از نام GMail نیست
و به Google Mail تغییر پیدا کرده
![]()
چه جوری میشه تو قسمت فیل تر جیمیل بهش بگیم از یه ایمیل برامون وقتی میل اومد جلوش رو بگیره و نشونمون نده.
من ایمیل رو وارد میکنم و همه تیک ها رو هم میزنم ولی بازم وارد اینباکسم میشه.
Last edited by mojtaba2321; 03-08-2011 at 04:01.
ایمیل مورد نظرت رو باز کن
از قسمت Move گزینه Filter messeage رو انتخاب کن
صفحه ی جدید که باز می شه آدرس ایمیل مورد نظر رو ثبت کرده ( در قسمت From)
حالا Next step رو بزن
از بین این گزینه ها هم Delete it رو انتخاب کن
اینجوری هر ایمیلی از این آدرس بیاد میره داخل Trash
سلام دوستان
من مدتی هست که با اکانت جیمیلم مشکل پیدا کردم به این صورت که وقتی میخوام وارم بشم sign in رو که میزنم اول یه صفحه نشون میده که جیمیلم فیلتر شده اما وقتی که backspase رو صفحه کلید یا همون go back on page رو بزنم وارد اکانتم میشه! موقع sing out شدن هم به همین صورت. نمی دونم مشکلش چیه! دوستان اگر کسی کمک کنه که مشکلم حل بشه ازش سپاسگذار خواهم بود چون واقعا اذیت میکنه و میترسم کلا دیگه نتونم وارد جیمیلم بشم :(
یه مشکل دیگه ای هم که دارم اینه که میخوام وقتی ایمیلی میفرستم فقط نام یا فقط فامیلم رو نشون بده. برای تغییر وارد قسمت Edit Personal Info شدم اما وقتی مثلا نام و حذف میکنم و ذخیره میکنم میگه نمیشه جاش خالی باشه...چطور میتونم این کار رو بکنم؟
سلام دوستان
توی گروپی از جیمیل عضو هستم وبرام هر روز از اون گروه ایمیل میاد.ولی عکس های داخل میل نشون داده نمیشن.برای نمایش اونا چیکار کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)