تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 4105 اولاول ... 1420212223242526272834741245241024 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه rezanew's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

دوستان یه سوال فنی...

من تاریخ فارغ التحصیلیم، 18 خرداد هست و تا 18 آذر وقت دارم دفترچه رو پست کنم...

من می خوام واسه معافیت پزشکی اقدام کنم اگه الان اقدام کنم 100% غیبت می خورم (البته اگه معافیت نخورم) چون تا 18 ام تکلیف معافیت معلوم نمیشه، به نظر شما من دفترچه رو در حالت عادی (درخواست اعزام) پست کنم و بعد از اومدن برگ سبز بیافتم دنبال معافیت؟ در اون صورت غیبت نمی خورم؟ راه حل دیگه ای هم داره؟

راستی میشه کسی رو پیدا کرد که این معافیت رو جور کنه؟! من الان پاهام یکم قناصه اما در حد متوسط. میشه یه طوری تو کمسیون مطرح کرد که معافیت بگیره؟ (حالا با مایه یا .... )

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوستان یه سوال فنی...

من تاریخ فارغ التحصیلیم، 18 خرداد هست و تا 18 آذر وقت دارم دفترچه رو پست کنم...

من می خوام واسه معافیت پزشکی اقدام کنم اگه الان اقدام کنم 100% غیبت می خورم (البته اگه معافیت نخورم) چون تا 18 ام تکلیف معافیت معلوم نمیشه، به نظر شما من دفترچه رو در حالت عادی (درخواست اعزام) پست کنم و بعد از اومدن برگ سبز بیافتم دنبال معافیت؟ در اون صورت غیبت نمی خورم؟ راه حل دیگه ای هم داره؟

راستی میشه کسی رو پیدا کرد که این معافیت رو جور کنه؟! من الان پاهام یکم قناصه اما در حد متوسط. میشه یه طوری تو کمسیون مطرح کرد که معافیت بگیره؟ (حالا با مایه یا .... )
    شما برو اقدام کن اگر مطمئنی بیماریت در حدی هست که میتونی معاف شی یا معاف از رزم شی اقدام کن وگرنه دفترچه رو برو پیس +10 پست کن. اگر معاف از رزم شناخته شی غیبتت بخشیده میشه.

داره خودمونی میشه vahid216's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

من تو همین تایپیک یه جا خوندم که اگر تک پسر باشی میفتی شهر خودت !!
    این طبق رویه بود که در زمان خدمت خودم که در رکن یک گردان آموزشی بودم عمل می شد و بخشنامش رو خودم دیده بودم. حالا دیگه اطلاعی ندارم تغییر کرده یا نه.

آخر فروم باز s_paliz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دمپايي همراه خود نبريد چون مي دهند
    حوله همراه خود نبريد
    همین دوتایی رو که نوشتید نبرید توی برگه اعزام به خدمت من نوشته بیارید...!

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوستان نیروی دریایی ارتش سیرجان چطوریه؟ از شانس افتادم آموزشی اونجا! میان دوره داره؟ تا اونجا از تهران چندین ساعت راهه؟ من که معاف از رزم هستم و دیپلم فنی چند درصد احتمال داره بعد پایان دوره اموزشی بیفتم ستاد مشترک تهران؟ اصلا تو سیرجان فرقی ببین معاف از رزم و سرباز عادی هست یا نه میزنن تو سرت تا کار کنی؟

آخر فروم باز s_paliz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

کد 105 : هتل ولیک بابل پادگان المهدی بابل نیروی زمینی سپاه
    این چیه؟

هتل دیگه چیه این وسط؟

پروفشنال vista7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    ذهنم...

پيش فرض

قبل سربازی باید عادت کنی فروم رو یواش یواش ترک کنی تا بعد سربازی ، نه اینکه بیشتر بیای فروم برای اینکه آماده ی سربازی بشی !

8. این کاربر از vista7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

دوستان نیروی دریایی ارتش سیرجان چطوریه؟

میان دوره داره؟
    میان دوره دیگه داده نمی شه مگر زمانی که تعطیلی زیادی در بین دوره آموزشی پیش بیاد.
    همین دوتایی رو که نوشتید نبرید توی برگه اعزام به خدمت من نوشته بیارید...!
    دمپایی که لازم نیست ببرید با خودتون چون اونجا جزو استحقاقی تون هست. حوله هم می دن اما شما حتما یه حوله حموم با خودتون ببرید.
    اصلا تو سیرجان فرقی ببین معاف از رزم و سرباز عادی هست یا نه میزنن تو سرت تا کار کنی؟
    برگه معاف از رزم تون رو همراه داشته باشید ، آموزشی چیز خاصی نداره که بخواد معاف رزم تاثیر بسزایی داشته باشه البته بستگی داره از چه چیزی باشه . این چوری که شما نوشتید آدم فکر می کنه اونجا کوره آدم سوزی داره. هیچ ترس به خودتون راه ندید. در مورد ستاد مشترک افتادن احتمالش خیلی کم هست مگر با آشنا
    موفق باشید
    Last edited by vahid216; 30-11-2010 at 23:47.

10. 2 کاربر از vahid216 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

میان دوره دیگه داده نمی شه مگر زمانی که تعطیلی زیادی در بین دوره آموزشی پیش بیاد.

دمپایی که لازم نیست ببرید با خودتون چون اونجا جزو استحقاقی تون هست. حوله هم می دن اما شما حتما یه حوله حموم با خودتون ببرید.
    موفق باشید

آقا این لبخندت یعنی چی؟ یعنی بدبخت شدم؟

تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

سیرجان به خاطر وضعیت آب و هواییش می گن که جای چندان خوبی نیست. به شخصه خودم ندیدم که با اطمینان بگم ولی از یکی از دوستان پرسیدم مرکز سختگیرانه ای هست ولی نه به اون معنای بد بخت شدن که فکر کنید.

13. این کاربر از vahid216 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •