تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 416 اولاول ... 142021222324252627283474124 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

آخر فروم باز Dr.FANOOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

مزخرف ترین ضربات پنالتیه عمرم رو امشب دیدم...!!
    آخه بازیکنان بزرگی هم بودن!
    از همه بدتر به نظر من بویان زد که با شانس توپ رفت توی گل.از همه بهتر هم اون تیاگو زد و اون بازیکن میلان یپس خوب زد.

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

روسل: شاید یک خرید دیگر داشته باشیم

رئیس باشگاه بارسلونا در صحبتهایی اعلام کرده که پیش از پایان یافتن بازار نقل وانتقالات تابستانی، ممکن است بازیکن دیگری به بارسا منتقل شود.

سایت گل - سندرو روسل، رئیس باشگاه بارسلونا در صحبتهایی اعلام کرد که انتظار می رود که پیش از پایان یافتن بازار نقل و انتقالات تابستانی یک بازیکن دیگر به رختکن بارسا منتقل شود.

بازار نقل و انتقالات تابستانی روز سی و یکم آگوست پایان خواهد یافت. آنها پیش از این داوید ویا را از والنسیا به خدمت گرفتند و آدریانو، ستاره سویا را نیز به رختکن تیمشان آوردند ولی به نظر می رسد که گواردیولا به دنبال یک بازیکن مناسب برای خط میانی تیمش می باشد.

روزنامه آ.اس در گزارشی به صحبتهای سندرو روسل در مورد خرید احتمالی تیمش گفت: «تغییرات کمی را در ترکیب تیممان در مقایسه با فصل قبل اعمال کرده ایم ولی از الان تا مدت زمان اتمام بازار نقل و انتقالات تابستانی، ممکن است یک بازیکن دیگر به رختکن تیممان اضافه شود ولی مطمئن باشید که پولمان را دور نخواهیم ریخت.»

صحبتهای روسل احتمال پیوستن خاویر ماسچرانو به رختکن این تیم را تقویت خواهد کرد.

روسل در ادامه صحبتهایش با اشاره به نمایش قابل توجه بارسا در دیدار برگشت رقابتهای سوپرکاپ اسپانیا مقابل سویا که منجر به قهرمانی این تیم در این دیدار شد، گفت: «ما در اولین دیدار فصلمان که سوپرکاپ اسپانیا بود به پیروزی رسیدیم. این در حالی بود که با اندکی تمرین، نمایش فوق العاده ای را به اجرا گذاشتیم.»

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2010/8/26

دل‌نیدو، رییس باشگاه سویا: باید به آینده بنگریم

جای شگفتی نداشت که او از بازی سویا ناراحت بود.

سایت گل - خوسه ماریا دل‌نیدو، رییس باشگاه سویا پس از شکست تحقیرآمیز تیمش مقابل براگا و حذف از لیگ قهرمانان نظرش را به رسانه‌ها گفت.

او گفت: «باید به براگا تبریک بگوییم و شکست را بپذیریم. استانداردهای ما سقوط کرده و به این جا رسیده که در مجموع به براگا ببازیم. ما تنها می‌توانیم از هواداران عذرخواهی کنیم.»

سویا با این شکست به لیگ اروپا رسیده و دل‌نیدو می‌گوید: «در این رقابت‌ها بود که اعتبار فعلی را کسب کردیم. ما دو بار فاتح این بازی‌ها (جام یوفا) شده‌ایم و حالا باید برنامه‌ای مناسب داشته باشیم.»

سویا در طول یک هفته دو شکست سنگین را تجربه کرده، یکی مقابل بارسلونا و یکی هم مقابل براگا. دل‌نیدو می‌گوید: «به اهداف خود برای ما آگوست نرسیدیم. راهی نداریم جز این که سرمان را بالا بگیریم و به لیگ اروپا فکر کنیم.»

دل‌نیدو همچنین گفت درباره آینده آنتونیو آلوارس، مربی تیم تصمیم عجولانه‌ای نخواهد گرفت.

کد:
    2010/8/25

آخر فروم باز Dr.FANOOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

این پینتو انصافا مثل والدز متعصبه!
    من یادمه دو فصل پیش توی جام حذفی جلوی اتلتیک بیلبائو یه پنالتی خوب رو گرفت....در وازه بان باحالیه ...مخصوصا موهاش.
    البته از همه باحال تر دروازه بان میلان بود که اسمش روما بود!

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

مزخرف ترین ضربات پنالتیه عمرم رو امشب دیدم...!!
    جون من پنالتی پیرلو (A.P ...) رو داشتی ؟؟؟

مگر اینکه اینجوری بشه میلانو شکست داد !!!

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بازی اونطوری که انتظار داشتم نبود
    البته یک بازی دوستانه بود که هر دو تیم هم برای پیروزی به اب و اتش نمیزدن
    ولی باید از حرکت تیم بارسا بخاطر رونی قدردانی کرد...حرکتشون واقعا قشنگ بود
    ولی میلانی ها خیلی بی انگیزه پنالتی زدن...مخصوصا پیرلو و سیدورف..اگه میدادن بازیکنان جوان میلان بزنن بهتر بود
    ولی خدائیش میلان نشون داد این فصل مدافعان خوبی داره که احتمالا دیگه مشکلات فصل قبل برای میلان پیش نمیاد
    در کل مبارک هواداران بارسا باشه

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بارسلونا یک (3) – میلان یک (1): بارسا فاتح جام خوان گامپر شد

آنها در ضربات پنالتی قهرمان شدند.

سایت گل - جام خوان گامپر مانند هر سال پیش از آغاز رقابت‌های لالیگا برگزار شد و این بار بارسلونا توانست در ضربات پنالتی میلان را شکست دهد و فاتح این جام شود.

بارسا در این بازی ابتدا در دقیقه 47 روی حرکت دیدنی آدریانو از سمت چپ و پاس او به دهانه دروازه با ضربه داوید ویا به گل رسید.

بیست دقیقه بعد، سانتر عالی کلارنس سیدورف و ضربه روپای فیلیپو اینتزاگی گل تساوی میلان را رقم زد.

در ادامه بارسا به دروازه حریف تاخت، اما فلاویو روما، دروازه‌بان میلان با درخشش خود مانع گل‌زنی آنها شد.

بازی در نهایت به ضربات پنالتی کشید. لیونل مسی، بویان کرکیچ و تیاگو آلکانتارا برای بارسلونا گل‌زنی کردند و ماریو یپس تنها بازیکنی بود که پنالتی خود را برای میلان به گل تبدیل ساخت. سیدورف، بوسکتس، پیرلو و یانکولوفسکی هم ضربات خود را از دست دادند.

کد:
    2010/8/26

ایجنت زلاتان: گواردیولا به آن خوبی که مردم فکر می کنند نیست

مدیربرنامه های ستاره سوئدی زبان به انتقاد از مربی بارسلونا گشوده است.

سایت گل - مینو رایولا، مدیر برنامه های زلاتان ایبراهیموویچ آزادانه زبان به انتقاد از پپ گواردیولا مربی بارسلونا گشود و گفت:« پپ آنقدرها که مردم فکر می کنند، خوب نیست.

این در حالی است که آینده ایبرا همچنان در پس پرده ای از ابهام است و این احتمال وجود دارد که او طی چند روز آینده به رختکن میلان منتقل شود.

در این میان مدیر برنامه های ایبرا نظرش را در مورد شیوه رفتار گواردیولا با زلاتان مطرح کرده و درگفتگو با روزنامه سوئدی آستونبلادت گفت:« گواردیولا آنقدرها که مردم فکر می کنند کامل و خوب نیست. او با خودش هم مشکل دارد. من همیشه نظرم را در مورد افرادی که بابازیکنانم رفتار نادرستی دارند به زبان می آورم. شما نمی توانید یک ماشین رولزرویز بخرید و ناگهان متوجه شوید که نمی توانید پول آن را بپردازید. زمانی که آنها ماشین را برای شما می آورند، شما باید آماده پرداخت وجه آن باشید.»

رایولا در ادامه صحبتهایش به تمایل سران میلان برای به خدمت گرفتن زلاتان اشاره کرد و اعلام کرد که احتمالا گالیانی برای انجام مذاکرات به بارسلونا سفر می کند. رایولا در بخش پایانی صحبتهایش گفت:« هیچ توافقی با باشگاه دیگری نداریم ولی از دنیای فوتبال خبر داریم.گالیانی در بارسلوناست ولی این به این معنا نیست که زلاتان به میلان «بله » بگوید. ما می خواهیم بازی آرامی را انجام دهیم.»

کد:
    2010/8/25

زلاتان: شش ماه است با گواردیولا حرف نزده‌ام، می‌خواهم کنار رونالدینیو بازی کنم

ماجرای او وارد مرحله تازه‌ای شده است.

سایت گل - زلاتان ایبراهیموویچ، مهاجم بارسلونا جزئیات عجیبی از رابطه‌اش با پپ گواردیولا را بازگو کرده است.
    ملی‌پوش سوئدی گفته از انتقالش به میلان هم خبر ندارد، ولی دوست دارد در کنار رونالدینیو بازی کند.

او می‌گوید: «شش ماه است با گواردیولا صحبت نکرده‌ام. دلیلش را نمی‌دانم، اما قطعا مشکلاتی وجود دارد. از او پرسیدم مشکل چیست و او جوابی نداد.

درباره میلان هم چیزی از انتقال احتمالی به این تیم نمی‌دانم و به این ترتیب بازیکن بارسلونا خواهم ماند. از حضور در این جا خوشحالم و نمی‌دانم مشکل چیست. اما دوست دارم در کنار بازیکنی مانند رونالدینیو بازی کنم.»

فیلیپو اینتزاگی هم دوست دارد در کنار زلاتان زوجی قدرتمند تشکیل دهد: «از بازیکنان خوب همیشه در میلان استقبال می‌کنیم. رختکن ما آماده استقبال از اوست. آمدن ایبراهیموویچ رویایی است که شاید فعلا به حقیقت نپیوندد. تیم ما در حال حاضر هم عالی است ولی بازار هنوز به پایان نرسیده.»

ساندرو روسل رییس بارسلونا، با آدریانو گالیانی نایب‌رییس میلان و مینو رایولا، مدیر برنامه‌های زلاتان امروز با هم دیدار داشتند.

کد:
    2010/8/26

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

مورینیو: کاپلو مشکل انگلیسی‌ها در جام جهانی بود

مربی پرتغالی مرد ایتالیایی را متهم می‌کند.

سایت گل - ژوزه مورینیو، مربی رئال مادرید مشکلات تیم انگلیس در جام جهانی را بررسی کرده و مربی آنها را مقصر اصلی دانسته است.

او می‌گوید مربی ایتالیایی رابطه‌ای یک‌بعدی با بازیکنان داشت و در رویکردهای تاکتیکی‌اش انعطاف‌ناپذیر بود.
    مورینیو می‌گوید: «مشکل انگلیس مربی‌اش بود. کاپلو به درد انگلیس نمی‌خورد. او رابطه‌ای یک‌طرفه با بازیکنان داشت.»

کاپلو یکی از مربیان سابق رئال مادرید است و مورینیو گفته حرف‌های او درباره کاپلو را خیلی‌ها در مادرید تایید می‌کنند: «از هر کسی در رئال مادرید خواستید بپرسید. او نمی‌تواند تغییر کند. نمی‌توانید فقط بروید و بر سر بازیکنان فریاد بزنید. آنها باید حس کنند افرادی خاص هستند. روشن است. کاپلو به کار انگلیس نمی‌آید. او بازیکنان را نمی‌شناسد. آنها از او می‌ترسند و نمی‌توانند برایش بازی کنند. به نظر من انگلیس در دردسر افتاده. بازیکنان نیاز به تاکتیک‌های روشنی دارند و نباید درباره وظیفه‌شان گیج شوند. این تقصیر مربی است و افسوس بسیار که این طور است.»

کد:
    2010/8/25

مورینیو: لیورپول سال به سال بدتر می‌شود

مربی پرتغالی از دشواری کار در لیورپول گفته است.
    سایت گل - ژوزه مورینیو، مربی رئال مادرید بر این باور است که اوضاع لیورپول دارد سال به سال بدتر می‌شود و به رافا بنیتس هم تاخته است.

بنیتس تابستان از لیورپول جدا شد و جای مورینیو در اینتر را گرفت. لیورپول فصل پیش جایی در میان چهار تیم برتر لیگ نداشت و مورینیو حس می‌کند روی هاجسون کار سختی برای احیای قهرمان سابق اروپا خواهد داشت: «کار روی دشوار است، چون اوضاع لیورپول در سال‌های گذشته مدام بدتر، بدتر و بدتر شده است. لیورپول 2004 بهتر از لیورپول 2005 بود، 2005 بهتر از 2006 و 2006 بهتر از 2007. حالا روی هاجسون با بازیکنانی که دارد، به استثنای جیمی کاراگر، استیون جرارد، په‌په رینا و فرناندو تورس – اگر دلش با لیورپول باشد – بسیار سخت بتواند لیورپول را قهرمان کند. او نیاز به زمان دارد و کارش آسان نیست چون فکر نمی‌کنم آنها در مسیر درست گام برمی‌دارند.»
    سر الکس فرگوسن، مربی منچستریونایتد درباره ولخرجی‌های منچسترسیتی در تابستان صحبت کرده بود و ژوزه مورینیو می‌گوید: «هنگامی که سرالکس درباره خرج کردن انتحاری صحبت می‌کند و می‌گوید سیتی دارد بازار را می‌بلعد، با او موافقم. اما اگر آنها پولش را دارند، می‌توانند این کار را انجام دهند و اگر هدفشان فتح لیگ برتر است، می‌توانند این کار را انجام دهند. اگر کسی بخواهد بر سر بازیکنی با آنها رقابت کند کارش بسیار دشوار است، چون آنها حکمران بازار هستند و بازیکنی را که می‌خواهند، می‌خرند. من به خرید الکساندر کولاروف برای مادرید علاقه داشتم، اما نمی‌شد با سیتی رقابت کرد. آنها قیمتی روی او گذاشتند که برای ما غیر قابل پرداخت بود.»

کد:
    2010/8/25

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

پاسخ گواردیولا به اظهارات زلاتان و مدیربرنامه هایش

سایت گل- پپ گواردیولا، مربی جوان باشگاه بارسلونا در صحبتهایی پاسخگوی اظهارات مینو رایولا، مدیربرنامه های زلاتان شده و اعلام کرده که روزهای حضور ستاره سوئدی در رختکن بارسا انگشت شمار خواهد بود.

گواردیولا در ادامه صحبتهایش با تکذیب وجود هر نوع مشکلی میان او و زلاتان ، مطرح کردن چنین مسائلی را دلیلی برای پنهان کردن ناکامی زلاتان دانست. او همچنان اعلام کرد که سران باشگاه بارسا در روزهای باقی مانده از بازار نقل و انتقالات به دنبال خرید دیگری خواهند بود و در عین حال در صورتی که درخواست خوبی برای جذب زلاتان 28 ساله برسد، این بازیکن سوئدی رختکن بارسا را ترک خواهد کرد.

گواردیولا در گفتگو با خبرنگاران گفت:« اگر من تنها دو بار در طول شش ماه اخیر با زلاتان صحبت کرده ام، مطمئن باشید که به دلیل مشکلی بوده است.همیشه برای هر مسئله ای دلیلی وجود دارد. من همیشه ارتباط اجتماعی قوی ای داشته ام و با او برای 45 دقیقه صحبت کرده ام و این مذاکره، اصلا صحبتهای تند و فشرده ای نبوده است.»

مربی بارسا ادامه داد:« من درب بازی را مقابل رویم می بینیم ولی اگر ما با هم صحبت نمی کنیم، مطمئن باشید دلیلی پشت آن نهفته است . باز هم تاکید می کند که به احترام باشگاه بارسلونا بهتر است در این رابطه صحبتی نکنم.»

مربی باشگاه کاتالان در ادامه به این نکته اشاره کرد که شخصیت ایبرا ، خیلی بیشتر از فوتبالش، این مشکل را پدید آورده و گفت:« همیشه یک بازیکن و شخصیت او، در ابتدا به چشم می آید. من مربی بارسلونا هستم و نه مربی یک بازیکن خاص.من با رفتار او در تمرینات تیم هیچ مشکلی ندارم ؛ زلاتان سمبل حرفه ای گری در کار است ولی شخصیت انسان بیش از هر چیز دیگری بروز می کند.»

گواردیولا با رد تشابهات میان شرایط ایبرا با اوضاع ساموئل اتوئو در رختکن بارسا به تصمیم زلاتان برای ترک نوکمپ اشاره کرد .

بارسا در دیدار جام خوان گامپر مقابل میلان به تساوی 1-1 دست یافت و در نهایت در ضربات پنالتی مقابل میلان به برتری دست یافت. در
    جشن قهرمانی بارسا در این تورنمنت زلاتان زمین مسابقه را ترک کرد و همین ماجرا، باعث ناراحتی بیشتر گواردیولا شد.

این مربی 39 ساله ادامه داد:«مطمئن باشید که با آرامش در این رابطه صحبت می کنیم تا بفهمیم که چرا زلاتان برای جشنها در زمین مسابقه نماند. ما افراد بالغی هستیم و او دلیلش را می داند.بازار نقل و انتقالات تا 31 آگوست باز است و من الان در مورد چیزی توضیح نمی دهم.اگر زلاتان اینجا بماند وظیفه من این است که این شرایط را بهبود بخشیده و به او دلایل خیلی مسائل را بگویم.این بسته به این است که اوضاع چطور پیش می رود.ما باید شرایط را ارزیابی کنیم. شرایط کنونی زلاتان هیچ ربطی به اتوئو ندارد.»

گواردیولا در بخش پایانی صحبتهایش با پاسخگویی به انتقادات مینو رایولا، مدیربرنامه های زلاتان گفت:« او جملاتی را به زبان آورده است. رایولا آزاد است تا نظراتش را مطرح کند و من هم واکنش های لازم را نشان خواهم داد. خود او به خوبی می داند که چرا.»

کد:

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دقیقا کامل تر شده
    شما یه سر به نیمکت باشگاتون بزنید تا تکامل رو ببینید
    ----
    منطقی تر از رئال؟
    شاید در خرید های پارسال حق رو به شما بدم ولی خرید های امسال جای هیچ شکی رو باقی نذاشته
    تمامی خرید ها با نظر مستقیم مو همراه بوده
    ----
    بازیکنای شبیه به هم؟
    من اینو دیگه متوجه نمیشم
    حتما به جای پلی میکر باید بریم گل کیپر بگیریم تا شبیه به هم نباشن؟
    با کلمات جدید هم آشنا شدیم: بازیکنای شبیه به هم
    مرسی
    عزیز من یعنی از نظر استیل و نگاهشون به فوتبال با هم فرق داشته باشن
    شما تا حالا توی یه پست دو بازیکن ندیدی که نوع فوتبالشون با هم فرق داشته باشه
    یه فصل یه مهاجم ریز و زبل دارین که تو عمق و تو در بازی میکنه
    یه سال یه مهاجم بلند قد که خوب ضربه آخر رو میزنه
    این جور خریدها باعث میشه که تاکتیک تیم تا حد زیادی عوض بشه
    شما گاهی اوقات یه دفاع وسط سرعتی دارین یه بار یه دفاع وسط کند
    که مناسب با تیم مقابل میرن توی ترکیب
    اینایی که گفتم الفبای فوتباله
    اگه این وضع شناختتون از فوتباله...؟؟؟؟
    چیزای جدیدیترم زیاد میشنوید
    کلا با این حرفا طرفداری از رئال رو به خوبی توجیه کردین

اگه نباشه جاش خالی می مونه jyjy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    نصف کره خاکی

پيش فرض زلاتان به میلان نزدیک تر شد؛ احتمال معارفه ایبرا در روز جمعه

به نظر می رسد که انتقال ستاره سوئدی به میلان خیلی سریعتر از آنچه انتظارش می رود صورت پذیرد.

سایت گل- طبق گزارشهای منتشره در مطبوعات اسپانیایی آدریانو گالیانی، نایب رئیس باشگاه میلان و سندرو روسل ، رئیس باشگاه بارسلونا دیشب به توافقاتی برسر انتقال زلاتان ایبراهیموویچ به رختکن روسونری دست یافته اند.

چهارشنبه شب دو تیم میلان و بارسلونا در دیدار جام خوان گاسپر مقابل هم قرار گرفتند و همین دیدار بهانه خوبی برای دیدار سران دوباشگاه و انجام مذاکرات بر سر انتقال زلاتان به رختکن روسونری بود.

روسونری بلاگ هم در گزارشی به این نکته اشاره کرد که به احتمال زیاد، خرید زلاتان و انتقال او به باشگاه میلان فردا به صورت رسمی اعلام خواهد شد.

در پایان دیدار چهارشنبه شب ورزشگاه نوکمپ، زلاتان اعلام کرد که تمایل زیادی دارد تا در کنار رونالدینیو که در حال حاضر در میلان توپ می زند به میدان برود و البته اعلام کرد که خبری از انتقالش به باشگاه میلان ندارد.

زلاتان در این رابطه گفت:« اطلاعی از انتقالم به میلان ندارم ولی فعلا بازیکن بارسلونا هستم.البته تمایل زیادی دارم که در کنار بازیکنی مثل رونالدینیوبه میدان بروم.»

تنها مشکل موجود، رقم دستمزد درخواستی زلاتان است ولی ممکن است انتقال این ستاره سوئدی به رختکن روسونری به صورت قرضی صورت گیرد تا بخشی از دستمزد او نیز توسط سران بارسا پرداخت شود.

کد:
    2010/08/26

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •