منم کلی زدم تو رگ.بردای تو چند ساعتم تو این از classicam بیشتر شده!من کلاسیک 3 4 بار بیشتر بازی نکردم.همش بوت
منم کلی زدم تو رگ.بردای تو چند ساعتم تو این از classicam بیشتر شده!من کلاسیک 3 4 بار بیشتر بازی نکردم.همش بوت
دومینیون نسبت به کلاسیک روندش خیلی سریع تره
من از دیروز فقط دومینیون بازی کردم
بیاین یه گروه واسه دومینیون تشکیل بدیم و با هم بازی کنیم چون این خارجیا همش نوب بازی در میارن
من حوصله ندارم اول هر مسابقه برای تیم سه ساعت توضیح بدم که چرا top مهم تر از bot ئه
ای دی من: Shahriar
به نظر من با هر هیروییی توش نمی شه بازی کرد باید زود بتونی جرکت کنی حتما.
---------- Post added at 03:24 AM ---------- Previous post was at 03:22 AM ----------
من تو کلاسیک که وضعم بدتره draft میرم همه هیرو بد بر میدارن تو blind می رم از شانس من همه لول پایین تر از منن!
بابا این خارجی ها گاون
اصلا حرف حالی شون نمیشه که یک ساعت توضیح میدم 3 تا بالا 2 تا پایین
گاوای نفهم 4 تاشون رفتن پاینن آخرم باختیم
این draft pick چه فرقی با حالت دیگه داره ؟ اصلا blind pick چجوریاست ؟ همون هیروهاست که هفتگی میچرخن ؟
انتخاب کور یعنی اینکه نمی تونی بفهمی تیم حریف کیا رو انتخاب کردهاین draft pick چه فرقی با حالت دیگه داره ؟ اصلا blind pick چجوریاست ؟ همون هیروهاست که هفتگی میچرخن ؟
دریفت اینجوریه که اول یه سری هیرو ها که تیم ازشون انزجار داره حذف می کنینريا، بعد شما و تیم حریف هیرو هایی که میخواید به نوبت انتخاب می کنید آخرشم چند ثانبه وقت داری که هیرو ایی که برداشتی با هم تیمی هات عوض کنی
در کل استراتژی حالیشون نیستبابا این خارجی ها گاون
اصلا حرف حالی شون نمیشه که یک ساعت توضیح میدم 3 تا بالا 2 تا پایین
گاوای نفهم 4 تاشون رفتن پاینن آخرم باختیم
من روزای اول پدرم در اومد اما الان کم کم درن یاد می گیرن که بالا مهم تر از پایینه
خب اونجوری حریف هم لول پایینه! اینجوری آسون ترهمن تو کلاسیک که وضعم بدتره draft میرم همه هیرو بد بر میدارن تو blind می رم از شانس من همه لول پایین تر از منن!
اوایل بعضی ها فک می کردن هیرو هایی مثل تویچ نمی تونن تو دومینیون دوام بیارم اما کم کم تویچ تونست خوشو تو دومینیون مطرح کنه. به طور کلی بعضی از هیرو ها خوراک دومینیون ان (مثل مستر یی که اگه فید بشه می ترکونه، توی دومینیون هم که فید شدن خودکار صورت می گیره) اما بقیه هیرو ها هم می تونن تو این مد استفاده بشنبه نظر من با هر هیروییی توش نمی شه بازی کرد باید زود بتونی جرکت کنی حتما.
من تو یه فرومای خارجی پیگیری می کردم poppy شده بلای این مد بس که عالیه برای این مود.من poppy رو ندارم کسی تو این مد امتحان کرده؟
عجب
دیدم این popy چقدر بد اذیت میکرد
البته از اذیت گذشته بود
قیمتش 450 میخرمش ببنیم چه جوریه
ای خدا من الان حالت خیلی خیلی عصبی دارم.این نوبا کین دیگه بابا!صد رحمت به نوب به خدا!اینا niban nini
دارم هی کیل می گیرم از حریف بعد اینا دارن واسه خودشون می چرخن بعد داشتم می رفتم کارو تموم کنم دیدم vote دادن ما ببازیم؟بعد از 5 تا 4 تا جز خودم عین ... زدن اره بعد ما باحتیم بازی که من توش کلی زحمت کشیده بودم....حیف
یکی منو اد کنه از دست این ... رها کنه:
saman2003
fun بازی می کنم اکثر اوقات 3 هفته هم هست بازی می کنم.ولی نوب علا نیستم قبلا دوتا بازی می کردم.
بچه ها بیاین یک تیم تشکیل بدیم من از دست این خنگا دارم دیوانه میشم
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)