از سایت میهن دانلود من دانلود کردم کار میکنه و مشکلی نداره ولی بازیکن ایرانی نیست که با هم بازی کنیم
از سایت میهن دانلود من دانلود کردم کار میکنه و مشکلی نداره ولی بازیکن ایرانی نیست که با هم بازی کنیم
او کی میرم ببینم دانلودش کنم یا نه بهت خبر میدم داداش
آقایون خانوما من اینترنت 512 مبین نت دارم و پینگم به شدت بالاست از 200 بگیر تا 700 هم میرسه و نمیزاره بازی کنمدر حالیکه پینگ بقیه دور و ورای 70 هستش من چیکار کنم ؟
![]()
وایمکس نسبت به ADSL پینگ بالاتری داره در نتیجه تنها راه حلی که میشه پیشنهاد داد اینه که از بستر ADSL برای انجام بازی استفاده کنید . البته اشتراکهای ADSL هم به چند نوع یک به ده ، یک به هشت و غیره تقسیم میشوند که بهتره از اشتراک های یک به یک که معمولا محدودیت حجمی هم دارند برای بدست آوردن بهترین کیفیت و حداقل پینگ استفاده کنید.
موفق باشید.
خیلی ممنون ولی شهرکی که ما توش زندگی می کنیم یه شهرک تازه ساخت هست و ای دی اس ال نداره و فقط وایمکس مبین نت اون جا رو پوشش میده به هر حال ممنون
دوستان اینجا کسی هست DotA 6.74C AI با گیم رنجر بزنیم؟
سلام.... دوستان من هرچی تلاش میکنم نصب کنم این برنامه رو، همش ارور میده.... یعنی دگمهی نصب رو که میزنم، اول میره اپدیت میگیره(هیچی نصب نکرده ها!! ولی اپدیت میگیره...!!) بعد میگه دانلودینگ ادیشنال کمپونت.... اون رو تا اخر میره و بعد مینویسه که ارتباط مشکل داره و دانلود نمیتونم بکنم..... چیکارش بکنم؟ کسی نسخهی کاملش رو داره که این قرتی بازی های دانلود کامپوننت و ... رو نداشته باشه؟ من نسخهای رو دانلود کردم که تو سایتش هست...
متاسفانه تمام نرم افزارهای بازی آنلاین (steam- tunggle - garena) همین روند نصب رو دارند و باید به صورت آنلاین نصب بشوند... اما راه حل مشکل شما اینه که اول از همه یک تست پینگ با برنامه داس ویندوز بگیرید اگر اتصالتان با اینترنت به صورت پیوسته و بدون تایم اوت بود اون وقت گیم رنجر رو نصب کنید... ارور خطای اتصال در حین نصب زمانی اتفاق میوفته که اتصال به اینترنت صورت لحظه ای قطع و وصل میشه.
نحوه تست پینگ به این صورت است:
کلید ویندوز و R را بزنید - حال کلمه cmd را تایپ و اینتر را بزنید - پس از باز شدن صفحه تیره رنگ عبارت زیر را تایپ و اینتر بزنید
ping -t 4.2.2.4
راستی بازی هایی مثل darksiders یا sims3 یا driver رو می شه رو می شه با این نرم افزار آنلاین بازی کنیم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)