تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 38 اولاول ... 1420212223242526272834 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 379

نام تاپيک: GameRanger ، نرم افزار ویژه بازی آنلاین | آموزش ، دانلود ، لیست کاربران ...

پروفشنال hm741's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı

پيش فرض

از کجا میشه بازی battlefield 1942 رو دانلود کرد ؟
    از سایت میهن دانلود من دانلود کردم کار میکنه و مشکلی نداره ولی بازیکن ایرانی نیست که با هم بازی کنیم

2. این کاربر از hm741 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال S.R Download's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

او کی میرم ببینم دانلودش کنم یا نه بهت خبر میدم داداش

4. این کاربر از S.R Download بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه masoud hard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

آقایون خانوما من اینترنت 512 مبین نت دارم و پینگم به شدت بالاست از 200 بگیر تا 700 هم میرسه و نمیزاره بازی کنم در حالیکه پینگ بقیه دور و ورای 70 هستش من چیکار کنم ؟

پروفشنال hm741's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت

پيش فرض

آقایون خانوما من اینترنت 512 مبین نت دارم و پینگم به شدت بالاست از 200 بگیر تا 700 هم میرسه و نمیزاره بازی کنم در حالیکه پینگ بقیه دور و ورای 70 هستش من چیکار کنم ؟
    وایمکس نسبت به ADSL پینگ بالاتری داره در نتیجه تنها راه حلی که میشه پیشنهاد داد اینه که از بستر ADSL برای انجام بازی استفاده کنید . البته اشتراکهای ADSL هم به چند نوع یک به ده ، یک به هشت و غیره تقسیم میشوند که بهتره از اشتراک های یک به یک که معمولا محدودیت حجمی هم دارند برای بدست آوردن بهترین کیفیت و حداقل پینگ استفاده کنید.

موفق باشید.

داره خودمونی میشه masoud hard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

وایمکس نسبت به ADSL پینگ بالاتری داره در نتیجه تنها راه حلی که میشه پیشنهاد داد اینه که از بستر ADSL برای انجام بازی استفاده کنید . البته اشتراکهای ADSL هم به چند نوع یک به ده ، یک به هشت و غیره تقسیم میشوند که بهتره از اشتراک های یک به یک که معمولا محدودیت حجمی هم دارند برای بدست آوردن بهترین کیفیت و حداقل پینگ استفاده کنید.

موفق باشید.
    خیلی ممنون ولی شهرکی که ما توش زندگی می کنیم یه شهرک تازه ساخت هست و ای دی اس ال نداره و فقط وایمکس مبین نت اون جا رو پوشش میده به هر حال ممنون

پروفشنال hm741's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت

پيش فرض

دوستان اینجا کسی هست DotA 6.74C AI با گیم رنجر بزنیم؟

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام.... دوستان من هرچی تلاش میکنم نصب کنم این برنامه رو، همش ارور میده.... یعنی دگمه‌ی نصب رو که میزنم، اول میره اپدیت میگیره(هیچی نصب نکرده ها!! ولی اپدیت میگیره...!!) بعد میگه دانلودینگ ادیشنال کمپونت.... اون رو تا اخر میره و بعد می‌نویسه که ارتباط مشکل داره و دانلود نمی‌تونم بکنم..... چیکارش بکنم؟ کسی نسخه‌ی کاملش رو داره که این قرتی بازی های دانلود کامپوننت و ... رو نداشته باشه؟ من نسخه‌ای رو دانلود کردم که تو سایتش هست...

پروفشنال hm741's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت

پيش فرض

سلام.... دوستان من هرچی تلاش میکنم نصب کنم این برنامه رو، همش ارور میده.... یعنی دگمه‌ی نصب رو که میزنم، اول میره اپدیت میگیره(هیچی نصب نکرده ها!! ولی اپدیت میگیره...!!) بعد میگه دانلودینگ ادیشنال کمپونت.... اون رو تا اخر میره و بعد می‌نویسه که ارتباط مشکل داره و دانلود نمی‌تونم بکنم..... چیکارش بکنم؟ کسی نسخه‌ی کاملش رو داره که این قرتی بازی های دانلود کامپوننت و ... رو نداشته باشه؟ من نسخه‌ای رو دانلود کردم که تو سایتش هست...
    متاسفانه تمام نرم افزارهای بازی آنلاین (steam- tunggle - garena) همین روند نصب رو دارند و باید به صورت آنلاین نصب بشوند... اما راه حل مشکل شما اینه که اول از همه یک تست پینگ با برنامه داس ویندوز بگیرید اگر اتصالتان با اینترنت به صورت پیوسته و بدون تایم اوت بود اون وقت گیم رنجر رو نصب کنید... ارور خطای اتصال در حین نصب زمانی اتفاق میوفته که اتصال به اینترنت صورت لحظه ای قطع و وصل میشه.
    نحوه تست پینگ به این صورت است:
    کلید ویندوز و R را بزنید - حال کلمه cmd را تایپ و اینتر را بزنید - پس از باز شدن صفحه تیره رنگ عبارت زیر را تایپ و اینتر بزنید
    ping -t 4.2.2.4

داره خودمونی میشه mohammad428428428's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    تربت جام

پيش فرض

باید با حال باشه

داره خودمونی میشه mohammad428428428's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    تربت جام

پيش فرض

راستی بازی هایی مثل darksiders یا sims3 یا driver رو می شه رو می شه با این نرم افزار آنلاین بازی کنیم ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •